Leningen Vergelijken

Helder online Leningen Vergelijken via Geld24.nl

Bij Geld24 kun je diverse leningen vergelijken om de meest adequate keuze voor jouw (financiële) situatie te maken.

De Persoonlijke leningen vergelijken

Bij de persoonlijke lening wordt een vast bedrag geleend en over termijnen, inclusief rente, terugbetaald. Het aantal termijnen, waarin je terugbetaald, wordt van tevoren vastgesteld.

Klik Hier om Persoonlijke Leningen te Vergelijken

Doorlopende Kredieten

Het doorlopend krediet verschilt van de persoonlijke lening door het feit dat het doorloopt. Gedurende de afgesproken looptijd kun je steeds geld opnemen en aflossen, waardoor er geen vaste looptijd wordt bepaald.

Klik Hier om Doorlopende Kredieten te Vergelijken

De Minilening

Wil je een klein bedrag lenen, dan is de minilening een interessante optie. Doorgaans gaat het hierbij om bedragen onder de €1000. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om binnen één dag deze leningsvorm aan te vragen. Let wel dat de periode voor afbetaling eveneens zeer kort is; denk aan circa een maand.

Minilening Aanvragen? Klik Hier

Aandachtspunten bij Leningen vergelijken

De rente

Leningen Vergelijken via Geld24.nlDe financiële instellingen verdienen aan het verstrekken van leningen, door vaste of variabele rente die gehanteerd wordt. Bij vaste rente wordt van tevoren een vast percentage vastgesteld. Variabele rente kan ups en downs ondergaan, door de omstandigheden op de kapitaalmarkt.

Jouw doelen

Bepaal goed waarvoor je de lening wilt afsluiten. Mocht je de lening voor een lange periode nodig hebben, is het doorlopend krediet een logische keuze. Is het incidenteel, bekijk dan de opties voor de persoonlijke lening of bijvoorbeeld de minilening.

Maximum- en minimumleeftijd

Voorwaarden worden deels bepaald door je leeftijd. Voor een persoonlijke lening ligt de maximumleeftijd gemiddeld tussen de 63 en 74 jaar. Het doorlopend krediet kent een maximum leeftijdsgrens van 69 jaar. De minimumleeftijd om leningen te mogen afsluiten ligt in Nederland tussen de 18 en 25 jaar, afhankelijk van de kredietverstrekker.

Let op! Geld lenen kost geld

Aantrekkelijk is het zeker, maar let op de risico’s. Financiële instanties zijn verplicht om bij reclame-uitingen omtrent leningen de consumenten te waarschuwen met de welbekende kredietwaarschuwing “Let op! Geld lenen kost geld”. Maak van tevoren een goede inschatting van je financiële situatie en bepaal of je de aflossing en rente afdracht kunt veroorloven.

Conclusie: Voordat je een lening aangaat is leningen vergelijken altijd belangrijk om er zo zeker van te zijn dat je de juiste lening hebt voor jouw financiele situatie.