Start met Autoverzekering vergelijken door in de vergelijker je gegevens in te voeren.

De WA-verzekering

 • Verplicht voor iedereen met een (motor)voertuig.
 • Vergoedt schade aan anderen waar jij verantwoordelijk voor bent.
 • Aanbevolen voor auto’s ouder dan 10 jaar.

WA + beperkt casco

 • Vergoedt schade aan anderen plus gedeeltelijk schade aan jouw voertuig, bij de volgende incidenten: brand, diefstal, ruitbreuk, hagel-, stormschade en aanrijdingen met dieren
 • Beste geschikt voor voertuigen van 6 - 10 jaar oud.

WA volledig casco (Allrisk autoverzekering)

 • Nagenoeg alle schades. Naast de WA + beperkt casco dekking heb je extra vergoeding bij: aanrijdingen, slippen, ter water raken en ander van buitenkomend onheil.
 • De Allrisk autoverzekering is aan te raden voor voertuigen van 0 - 5 jaar oud.

Autoverzekering vergelijken via Geld24

De vergelijkingstool van Geld24 helpt je met het autoverzekering vergelijken en vervolgens de meest passende en goedkoopste autoverzekering afsluiten. Tussen de verzekeraars zijn er veel verschillen in dekking en daarnaast worden er verschillende bonus-malus modellen toegepast waardoor het een vrij complexe materie wordt.

Hiernaast speelt je eigen historie als bestuurder, waaronder de factor van het aantal schadevrije jaren, een bepalende rol voor de hoogte van je premie. Hierdoor is het de tijdsinvestering waard om die diverse aanbieders te vergelijken en te besluiten welke verzekering voor jou het beste geschikt is.

De goedkoopste autoverzekering variant is de WA-dekking (deze is verplicht voor alle automobilisten in Nederland) of de WA+, met een grotere mate van dekking, ook wel de WA-verzekering met beperkt casco genoemd. Bij de Allrisk verzekering komen hogere premies kijken maar dan heb je ook wel de meeste dekking voor terug.

Waar Let ik op tijdens het Autoverzekering vergelijken?

Tijdens het autoverzekering vergelijken zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden.

Allereerst is het belangrijk zijn het bouwjaar en de dagwaarde van je auto belangrijk. Wat is de dagwaarde? De dagwaarde is het bedrag dat je auto oplevert wanneer deze vandaag verkocht zou worden.

Waarom zijn de dagwaarde en het bouwjaar belangrijk tijdens het autoverzekering vergelijken? Je kunt je natuurlijk voorstellen dat je voor een auto die oud is en/of weinig geen uitgebreide premie gaat afsluiten. Je krijgt immers bijna niets terug voor je auto bij een ongeval.

Dus wanneer je gaat vergelijken, maak dan altijd de afweging tussen dagwaarde en de kosten van je verzekeringspremie.

Heb je behoefte aan een aanvullende verzekering? Bij een aanvullende verzekering kun je denken aan een verzekering voor invaliditeit of overlijden of bijvoorbeeld pechhulp of  juridisch advies.

Veel mensen kiezen er voor om tijdens het autoverzekering vergelijken voor deze extra opties te kiezen zodat ze zich in het geval van een ongeval een stuk minder zorgen hoeven te maken.

Waarom Autoverzekering vergelijken?

Veel mensen hebben al jarenlang dezelfde autoverzekering en denken hier niet veel over na. Deze consumenten laten geld liggen, uit onderzoek is gebleken dat wanneer je overstapt naar een andere autoverzekering je met gemak honderden Euro's per jaar kunt besparen. Niet slecht voor een klein beetje werk.

Hoe vergelijk je autoverzekeringen?

Hoe gaat autoverzekering vergelijken en overstappen eigenlijk in zijn werk? In onze vergelijkingstool voer je de volgende gegevens in:

 • Je kenteken. Weet je dit niet? Kies dan het merk, model en bouwjaar van je auto.
 • Accessoires.  Kies je of Accessoires wilt verzekeren en wat de waarde is.
 • Bestuurders. Kies wie er het meeste van de auto gebruik maakt.
 • Je persoonlijke gegevens. Geboortedatum, Woonplaats en het aantal schadevrije jaren.
 • Kilometers per jaar. Dit hoeft niet exact te zijn, een schatting voldoet.
 • Uw dekking. Kies voor WA, Beperkt Casco of Volledig casco.

Hierna klik je op Bereken Premie en worden de autoverzekeringen van verschillende verzekeraars vergeleken.

Na enkele seconden zie je een overzicht van de verschillende premies. Deze premies kun je (wanneer je dat wilt) met elkaar vergelijken of je klikt op Bekijken om de details van de autoverzekering te zien.

In het scherm met de details kun je eventuele extra's voor je autoverzekering kiezen. Klik nu op Ga verder om je autoverzekering af te sluiten.

Nadat je de verzekering hebt afgesloten ontvang je binnen enkele ogenblikken een bevestiging dat je voorlopig verzekerd bent. Na ongeveer 1 werkdag krijg je een definitieve bevestiging dat je autoverzekering afgesloten is en dat je verzekerd bent.

Wat doe je met je oude autoverzekering? Je kunt je autoverzekering opzeggen door contact op te nemen met je oude autoverzekeraar en schriftelijk je polis op te zeggen.

Let wel op dat je rekening houdt met opzegtermijn, wanneer je autoverzekering bijvoorbeeld 1 jaar loopt is de opzegtermijn 1 maand.

Hoe wordt de premie van je autoverzekering bepaald?

Tijdens het autoverzekering vergelijken zul je zien dat er veel verschil in de premies zit wanneer je bijvoorbeeld een andere leeftijd of woonplaats kiest. Dit zijn enkele van de factoren die de hoogte van je premie bepalen:

 • Leeftijd. De leeftijd van de hoofdbestuurder.
 • Woonplaats. Waar de hoofdbestuurder woonachtig is.
 • Waarde Auto. Wat is de dagwaarde van de auto.
 • Schadevrije jaren. Hoeveel jaren heb je al gereden zonder schade te claimen.
 • Type auto. Jeep, hatchback etc.
 • Wel of geen alarm. Beschikt de auto over een alarm?
 • Kilometers per jaar. Hoeveel kilometers rijdt je per jaar?

Tip: Wanneer je weinig kilometers per jaar maakt dan kan een Kilometerverzekering interessant zijn. Bij deze autoverzekering betaal je alleen voor de kilometers die je per jaar rijdt.

Tips om te besparen op je autoverzekering

Tot slot nog wat tips die je helpen met het besparen op je autoverzekering:

 1. Betaal je premie per jaar. Wanneer je in 1 keer je premie betaald ontvang je vaak een korting
 2. Ben je een ervaren chauffeur met veel schadevrije jaren? Kies dan voor een hoger eigen risico.
 3. Verzeker je niet dubbel. Heb je al pechhulp of rechtsbijstand? Sluit deze dan niet af bij je autoverzekering.
 4. Kleine schade? Overweeg deze dan zelf te betalen en niet te claimen. Claims hebben impact op je schadevrije jaren.
 5. Regel je autoverzekering zelf online en betaal geen onnodige kosten aan tussenpersonen in de vorm van provisie.
 6. Let op verborgen kosten. Ga tijdens het autoverzekering vergelijken goed na of er geen extra kosten zijn.

Tijdens het autoverzekering vergelijken kun je producten vergelijken van onder andere: Centraal BeheerFBTO - Inshared - Ohra.

Centraal Beheer autoverzekering vergelijken

De Centraal Beheer autoverzekering staat misschien wel vooral bekend vanwege de opvallende reclamespotjes waarmee dit bedrijf zichzelf in de markt zet. De core business van Centraal Beheer is echter niet het vermaken van de tv-kijker, maar het aanbieden van verzekeringen. Het assortiment van Centraal Beheer is wat dat betreft bijzonder uitgebreid dus het mag geen verbazing wekken dat u ook voor de Centraal Beheer autoverzekering prima bij deze verzekeringsmaatschappij terecht kunt.

Centraal Beheer autoverzekering

De Centraal Beheer autoverzekering geeft u de mogelijkheid om uw auto te verzekeren op een manier die bij de leeftijd (en dus de dagwaarde) van uw auto past. Want of u nu in een flitsende splinternieuwe bolide over de weg zoeft of in een oud brikje over de weg tuft: één ding is voor elke auto hetzelfde.

Een auto die in Nederland aan het verkeer deelneemt moet verzekerd worden. De vraag is even hoeveel premie u bereid bent om daar maandelijks voor neer te tellen. En dat hangt natuurlijk weer samen met de mate van risico die u uit wilt sluiten. De stelregel is: hoe duurder de auto hoe completer de verzekering moet zijn.

Centraal Beheer allriskverzekering

Heeft u een auto die een hoge dagwaarde heeft en nog niet al te oud is? Dan is het goed voor te stellen dat u de auto bij schade liever wilt laten herstellen dan dat u direct een nieuwe wagen aanschaft. Is deze situatie op u van toepassing dan ligt een allriskverzekering voor de hand. Schade aan anderen, inbraak, schade door storm, brand of andere natuurverschijnselen: het is allemaal gedekt met de allriskverzekering.

Ook wanneer u te maken krijgt met ruitschade is deze verzekering absoluut toereikend. En hoe “allrisk” een allriskverzekering is blijkt wel uit het feit dat zelfs schade door aanrijdingen gedekt is. Zelfs wanneer die aanrijding uw eigen schuld is! Voor wie zich bij een schadepost geen zorgen wil maken over de verzekering is de allrisk optie van de Centraal Beheer autoverzekering dus ideaal. Wel betaalt u een vrij forse maandelijkse premie.

Centraal Beheer Autoverzekering WA+

Wanneer uw auto niet direct nieuw te noemen is - maar ook nog niet oud – dan is de WA+-verzekering van Centraal Beheer waarschijnlijk de meest passende verzekeringsoptie die deze verzekeringsmaatschappij in het assortiment heeft. Globaal is de WA+-verzekering zeer geschikt voor auto’s met een leeftijd tussen de 6 en de 10 jaar oud.

Een aantal zaken die door een standaard WA-verzekering niet worden gedekt vallen wel onder de dekking van de WA+-verzekering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ruitschade of schade door brand of diefstal. Een prima autoverzekering dus tegen een acceptabele maandelijkse premie.

Centraal Beheer WA-verzekering

Hebt u een wagen van 10 jaar oud of nog ouder? Dan weet u zelf ook wel dat de dagwaarde van uw auto niet zo heel hoog is. Dat maakt natuurlijk niets uit, zolang de auto naar tevredenheid functioneert kunt u gewoon uw kilometers blijven maken. Wel is het zo dat u bij een oude auto beter niet al te veel geld uit kunt geven aan de premie van de autoverzekering. Afgemeten aan de waarde van de auto kan een dure verzekering namelijk niet uit.

Over het algemeen wordt aangeraden om een oude auto slechts te verzekeren tot het wettelijk minimum. Dat betekent dat u een verplichte WA-verzekering afsluit. Dit is de goedkoopste variant van een autoverzekering en hiermee wordt alleen de schade gedekt die u aan anderen veroorzaakt. Bij de Centraal Beheer autoverzekering kunt u tegen een geringe maandpremie prima voldoen aan uw wettelijke verplichtingen. Met de WA-verzekering gaat u gerust op weg en hoeft u zich ook geen zorgen te maken wanneer u wordt aangehouden voor controle. Alles is geregeld en de kosten van de Centraal Beheer autoverzekering vallen reuze mee.

FBTO Autoverzekering vergelijken

FBTO is een verzekeraar die het gemak voor de klant hoog in het vaandel heeft staan. Maar bovenal gaan ze er bij FBTO vanuit dat er niemand beter in staat is om de meest passende verzekering te kiezen dan de klant zelf. Dat geldt voor alle soorten verzekeringen die FBTO aanbiedt, dus ook voor de FBTO autoverzekering.

Soms is het wat ingewikkeld om een definitieve keuze te maken voor wat betreft een autoverzekering, maar laten we eerlijk zijn: het is toch ook weer geen rocket science. Wie weet hoe oud zijn auto is (en wie weet dat nu niet) komt al een heel eind. Bij FBTO kiest u uit drie verschillende basisverzekeringen. Mocht u graag wat extra risico uitsluiten dan kan dat vervolgens ook. De FBTO autoverzekering heeft namelijk bovenop de basisverzekering ook nog een aantal ‘extra’ modules om specifieke situaties (en vooral de schade die daaruit kan voortvloeien) te verzekeren.

De autoverzekering van FBTO

FBTO Autoverzekering

Of u een FBTO autoverzekering af wilt sluiten moet u uiteraard zelf beslissen nadat u deze verzekeraar hebt vergeleken met een aantal concurrenten. Dát u een autoverzekering af moet sluiten, daar ontkomt u gewoonweg niet aan. Al was het maar omdat een (WA-)verzekering nu eenmaal wettelijk verplicht is gesteld.

Overigens is dat maar goed ook: stel dat u onverzekerd een ongeval veroorzaakt waarbij auto’s beschadigd raken en personen verwondingen oplopen dan zou dat in de meeste gevallen betekenen dat u de rest van uw leven bezig bent om schadevergoedingen te betalen. Vooral personenschade gaat gepaard met enorm hoge bedragen.

FBTO WA-verzekering

Zoals elke autoverzekeraar heeft ook FBTO vanzelfsprekend een WA-verzekering die door klanten kan worden afgesloten. Bij een WA-verzekering wordt slechts de schade gedekt die u in het verkeer toebrengt aan anderen. WA staat dan ook voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Een WA-verzekering bij FBTO dekt dus nooit schade aan uw eigen auto. Dat klinkt misschien als een slechte deal, maar op zich valt dat enorm mee.

Een WA-verzekering is namelijk met name geschikt voor wat oudere auto’s. FBTO hanteert bijvoorbeeld een leeftijdsadvies van 10 jaar. Wanneer een auto namelijk 10 jaar of ouder is dan is de dagwaarde (het maximumbedrag dat bij een allriskverzekering zou worden gedekt) heel laag. En die lage dagwaarde weegt normaalgesproken niet op tegen de hogere premie die voor een uitgebreide verzekering moet worden betaald.

FBTO WA+-verzekering

Wanneer de dagwaarde van uw auto nog steeds een redelijk mooi bedrag is ligt het voor de hand dat u schade die aan uw eigen auto ontstaat in elk geval gedeeltelijk wilt laten vergoeden. Tegelijkertijd is de auto misschien niet meer zo nieuw dat u echt de volle mep aan premie wilt betalen. De FBTO autoverzekering biedt in dat geval een mooie tussenoplossing. De WA+-verzekering.

Uiteraard dekt deze autoverzekering de schade die u (ongewild) toebrengt aan anderen, maar ook bepaalde schadeposten aan uw eigen voertuig vallen onder de dekking. De WA-verzekering met beperkt casco zoals de WA+-verzekering officieel heet dekt bijvoorbeeld ruitschade, schade door diefstal en inbraak en schade die ontstaat als gevolg van brand of storm. FBTO vermeldt op hun website specifiek dat deze verzekeringsvorm ook schade als gevolg van neerstortende vliegtuigen dekt. Fijn om te weten, hoewel de kans dat zoiets u overkomt natuurlijk nihil is…

FBTO Allriskverzekering

Bezit u een auto die een leeftijd heeft van minder dan zeven jaar? Dan is de dagwaarde van auto waarschijnlijk zo hoog dat het de moeite waard is om het voertuig allrisk te verzekeren. Bij de FBTO autoverzekering is dit uiteraard mogelijk. FBTO biedt de allriskverzekering aan onder de naam WA-Cascoverzekering en dat houdt in dat u in feite verzekerd bent voor alle schade die aan uw auto (en de auto van anderen) ontstaat. Uiteraard zijn er uitzonderingen, bijvoorbeeld wanneer u zonder rijbewijs rijdt of dronken achter het stuur zit; maar wanneer u geen strafbare feiten pleegt bent u gewoon volledig verzekerd met de allrisk optie van de FBTO autoverzekering.

Meer weten over de Inshared autoverzekering? Start hier. Het afsluiten van een autoverzekering is voor elke autobezitter iets waar niet onderuit gekomen kan worden. De Overheid stelt een WA-verzekering namelijk verplicht als absoluut minimum. Niet zo vreemd, een WA-verzekering dekt namelijk schade die u als gevolg van een ongeluk toebrengt aan anderen. En aangezien die schade op kan lopen tot enorme bedragen is een WA-verzekering de enige manier om te garanderen dat die schade voldoende gedekt wordt.

Samengevat: wilt u rijden, dan dient u uw auto te verzekeren. Tenzij u bewust een strafbaar feit wilt plegen (want dat is rijden zonder verzekering) maar daar gaan we niet van uit. Qua autoverzekering hebt u echter nogal veel keus in Nederland. Een kwestie van vergelijken dus. Want er zijn een groot aantal autoverzekeraars actief op de Nederlandse markt. Een daarvan is de Inshared autoverzekering.

De Inshared autoverzekering vergelijken

Inshared autoverzekering

Inshared is een verzekeringsmaatschappij die een groot aantal verzekeringen aanbiedt. Op dit moment concentreren we ons echter even op de autoverzekeringen van Inshared. Wat dat betreft hebt u bij Inshared de keuze uit vier verschillende soorten autoverzekeringen. Dat is al één optie meer dan de meeste andere autoverzekeraars u aanbieden.

Inshared autoverzekering vergelijken

Of de Inshared autoverzekering voor u de juiste keuze is hangt echter van meer factoren af dan de hoeveelheid keuzemogelijkheden. Onder meer de hoogte van de premie is ook interessant. Om een goed beeld te krijgen van wat een klant met een Inshared autoverzekering kan verwachten moeten we eerst de mogelijkheden op een rijtje zetten tijdens het autoverzekering vergelijken.

Inshared WA-verzekering

De eerste en goedkoopste mogelijkheid Inshared autoverzekering is de WA-verzekering. Deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering biedt van de autoverzekeringen in het assortiment de minste dekking. Een beperkte dekking is ook precies wat er bij een WA-verzekering te verwachten valt.

Het hele idee van dit type verzekering is namelijk dat schade die u toebrengt aan anderen wordt gedekt. Dat geldt voor de WA-autoverzekering van Inshared, dat geldt ook voor de WA-verzekering van een willekeurige andere autoverzekeraar. Over het algemeen raden de specialisten een WA-autoverzekering aan van Inshared aan wanneer u in een auto rijdt die ouder is dan 15 jaar. Voor de duidelijkheid: bent u de bezitter van een oldtimer dan is een WA-verzekering natuurlijk wel wat te karig.

Inshared WA+-verzekering

De tweede optie die de Inshared autoverzekering biedt aan consumenten die hun auto willen verzekeren is de WA+-verzekering. Dit type autoverzekering staat ook wel bekend als de WA-verzekering met beperkt casco. Een WA-verzekering met beperkt casco heeft een ruimere dekking dan de gewone WA-verzekering. Veel autobezitters met een auto tussen de 6 en 15 jaar oud kiezen voor een verzekering met beperkt casco.

Bij een autoverzekering met beperkt casco van Inshared is schade door diefstal, brand, storm, ruitbreuk en barsten in de autoruit allemaal gedekt. Uiteraard evenals de schade die u aan anderen veroorzaakt. Is de verzekerde auto jonger dan 10 jaar en heeft u de auto minder dan een jaar geleden gekocht bij een erkend BOVAG autobedrijf dan wordt de aanschafwaarde volledig vergoed in geval van total loss of diefstal.

Inshared beperkt casco extra

Een bijzondere variant van de WA+-verzekering is de autoverzekering met een uitgebreidere schadedekking in het geval van schade die u zelf aan uw eigen auto hebt veroorzaakt (natuurlijk niet bewust!). Bijvoorbeeld parkeerschade of schade na een ongeluk. Normaalgesproken dekt een WA+-verzekering dit niet maar met de “extra-variant” van deze Inshared autoverzekering wordt in dit soort gevallen 50 procent van de schade gedekt. Voor het overige is deze autoverzekering te vergelijken met de gewone WA+-verzekering van Inshared.

Inshared allriskverzekering

Hebt u een (relatief) nieuwe auto? Dan ligt het voor de hand om een allriskverzekering af te sluiten bij Inshared. Schade die u zelf veroorzaakt wordt in dat geval voor de volle 100 procent gedekt. Bovendien wordt de nieuwwaarde of aanschafwaarde tot drie jaar na aanschaf volledig uitgekeerd. Met een allriskverzekering dekt u de risico’s die u op de weg loopt dus zo volledig mogelijk af.

Ohra Autoverzekering

Lees hier alles over de Ohra autoverzekering. Een autoverzekering afsluiten bij Ohra is een fluitje van een cent als we deze verzekeraar mogen geloven. Op hun website wordt geclaimd dat het mogelijk is om binnen vijf minuten een autoverzekering af te sluiten. Dat mag zo zijn, om ook daadwerkelijk de verzekering af te sluiten die het best bij u en bij uw auto past moet er wel een keuze gemaakt worden uit de mogelijkheden die Ohra aanbiedt. Gelukkig zijn die opties bij Ohra vrij overzichtelijk. Er zijn drie verschillende autoverzekeringen en daarnaast is het mogelijk om een aanvullend pakket af te sluiten mocht u daar behoefte aan hebben.

De Ohra autoverzekering vergelijken

Ohra Autoverzekering

Ohra is een allround verzekeraar die een groot aantal verschillende schadeverzekeringen verstrekt. Misschien is Ohra wel het meest bekend van de zorgverzekeringen die deze verzekeringsmaatschappij in het assortiment heeft. Het gaat hier echter niet om zorgverzekeringen, maar wel om de Ohra autoverzekering.

En wanneer u de eigenaar bent van een auto is een verzekering een essentiële zaak die geregeld moet worden voordat u de weg opgaat. Niet alleen omdat dit ervoor zorgt dat u minder financiële risico’s loopt, maar zeker ook omdat (minimaal) een WA-verzekering wettelijk verplicht is. Uiteraard kunt u ook kiezen voor WA+ of voor allrisk, maar dat heeft alles te maken met de leeftijd van uw auto.

Ohra WA-verzekering

Voor een autoverzekering moet vanzelfsprekend premie worden betaald, dus u moet wel het idee hebben dat de hoogte van de premie opweegt tegen de waarde van uw auto. Wanneer uw auto een lage dagwaarde heeft omdat de auto al oud is (bijvoorbeeld ouder dan 15 jaar) is een allriskverzekering zonde van het geld. Dat geldt eigenlijk ook voor de WA+-verzekering. Een oude auto kan perfect verzekerd worden door middel van een gewone WA-verzekering. U voldoet dan aan de wettelijke vereisten en bent een relatief gering bedrag aan premie per maand kwijt. Wanneer u een Ohra autoverzekering afsluit verzekerd u uzelf ervan dat schade die u in het verkeer aan een ander toebrengt door de verzekering wordt gedekt.

Ohra WA+-verzekering

De automobilist die een enkele WA-verzekering niet voldoende vindt om zijn voertuig mee te verzekeren hoeft met de Ohra autoverzekering niet te wanhopen. Voor de auto’s met een leeftijd tussen de 10 en 15 jaar is de WA+-verzekering waarschijnlijk de beste optie. Deze verzekering staat ook wel bekend als de WA-verzekering met beperkt casco. Dat beperkte casco houdt in dat er bepaalde schade aan de eigen auto wordt vergoed.

Bij een WA+ Ohra autoverzekering houdt dit in dat schade die veroorzaakt wordt door brand of door bepaalde weersomstandigheden zoals hagel, storm of een overstroming worden gedekt. Ohra vermeldt expliciet ook de term “natuur” op hun website. Hiermee wordt bedoeld dat schade veroorzaakt door een aanrijding met loslopende dieren ook wordt vergoed. Naast de genoemde schadeoorzaken wordt met een WA+-verzekering ook schade door diefstal van de auto en schade door een gebarsten of gebroken ruit vergoed.

Ohra autoverzekering allrisk

Hebt u een auto die (vrij) nieuw is, en daardoor ook een behoorlijke waarde vertegenwoordigt? Wie een nieuwe wagen in de prak rijdt heeft meestal een schadelast die enorm op kan lopen. Al was het maar om dat de dagwaarde van een nieuwe auto vanzelfsprekend erg hoog is. Genoeg reden om geen risico’s te nemen en de auto heel goed te verzekeren. Bij Ohra is dat geen enkel probleem, want voor auto’s jonger dan vijf jaar adviseert Ohra een allriskverzekering.

Bij een allriskverzekering van Ohra profiteert u van alle dekkingen die onder de WA- en WA+-verzekering vallen, maar bovendien verzekert u uw auto met deze variant ook tegen schade door een aanrijding en ook wanneer een vandaal het nodig vindt om uw auto te beschadigen is de schade met een allriskverzekering gedekt. Wilt u gebruikmaken van de nieuwwaarde regeling van Ohra? Dat kan, maar dan moet u wel een aanvullend pakket bij Ohra afsluiten.

Let tijdens het autoverzekering vergelijken ook goed op extraatjes zoals pechhulp en rechtsbijstand welke de premie duurder maken, heb je deze extra opties ook echt nodig?