Verzekeringen Vergelijken

Verzekeringen zijn in Nederland (en eigenlijk in de hele Westerse wereld) ‘big business’. Dat is niet zo vreemd, risico’s sluiten we nu eenmaal graag uit, en een eventuele schadepost moet zo goed mogelijk worden afgedekt. Tegenwoordig kunt u zich dan ook voor de meest uiteenlopende zaken verzekeren. Van een verzekering tegen ziektekosten tot een autoverzekering, en van een levensverzekering tot een inboedelverzekering.

Omdat de vraag naar verzekeringen zo enorm is, is ook het aanbod bijzonder groot. Er zijn in Nederland talloze verzekeringsmaatschappijen die allerlei soorten verzekeringen aanbieden en al het mogelijke doen om zo veel mogelijk klanten te trekken.

Direct naar:

Verzekeringen: de kleine lettertjes

Verzekeringen vergelijken - Geld24.nlEr zijn verschrikkelijk veel soorten verzekeringen, en vaak zijn de polisvoorwaarden nogal uitgebreid. Of het nu gaat om een reisverzekering of een rechtsbijstandverzekering, afhankelijk van de aanbieder kunnen de voorwaarden nogal verschillen. Ook wat de hoogte van de premie betreft is het verschil tussen de diverse verzekeraars gewoonweg schokkend te noemen. De dekking en de hoogte van de premie zijn belangrijke elementen bij het uitkiezen van de juiste verzekering. Vaak is de dekking van een goedkope verzekering minder uitgebreid dan de dekking van een verzekering met een iets hogere (maandelijkse) premie.

Verplichte verzekeringen

Veel verzekeringen zijn in die zin vrijblijvend dat u er zelf voor kunt kiezen om er één af te sluiten. Een inboedelverzekering of een reisverzekering kan heel handig zijn om af te sluiten – en eigenlijk zelfs aan te raden – maar de keuze ligt bij u. Dat geldt niet voor alle verzekeringen: in Nederland zijn sommige verzekeringen namelijk verplicht. Een voorbeeld hiervan is de (basis-)zorgverzekering.

Elke Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht dit type verzekering af te sluiten. Een ander voorbeeld van een verplichte verzekering is de autoverzekering (WA-variant). Uiteraard geldt dit alleen wanneer u in het bezit bent van een auto. Bovenop de verplichte verzekering kunt u nog kiezen voor extra dekking. Zo kunt u bij de zorgverzekering kiezen voor een aanvullend pakket en is het bij de autoverzekering mogelijk om een WA+- of zelfs een Allriskverzekering af te sluiten. Deze aanvullingen zijn overigens wel vrijblijvend.

Zorgverzekering

Een basiszorgverzekering is dus verplicht. Goed vergelijken is bij het afsluiten van deze verzekering relevant aangezien de verschillende aanbieders verschillende tarieven hanteren. Het vergelijken van de aanbieders is extra belangrijk wanneer u ook nog een aanvullende verzekering af wilt sluiten. Afhankelijk van de extra zorg die u wenst (bijvoorbeeld aanvullende vergoeding voor tandartskosten) zoekt u de juiste verzekeraar op. Daarbij is natuurlijk wederom zowel de hoogte van de premie als de invulling van het pakket van belang bij het maken van de juiste keuze.

Autoverzekering

De autoverzekering die u afsluit heeft een maandelijkse premie die is gebaseerd op onder meer uw schadeverleden (aantal schadevrije jaren), het type auto dat u rijdt en uw leeftijd. De WA-verzekering is verplicht, want deze verzekering dekt de schade die u veroorzaakt aan andere weggebruikers. Schade aan uw eigen auto wordt dus in geen geval gedekt door uw eigen WA-verzekering. Bent u slachtoffer dan kan de WA-verzekering van de wederpartij worden aangesproken.

Wilt u dat door u zelf veroorzaakte schade aan uw eigen auto in sommige gevallen wordt vergoed dan moet u een WA+-verzekering afsluiten (ook wel bekend als de WA-verzekering met beperkt casco). Wilt u dat zelf veroorzaakte schade altijd wordt gedekt (uitzondering wanneer u beschonken achter het stuur zit of aan streetraces meedoet) dan moet u een autoverzekering met volledig casco (Allriskverzekering) afsluiten. Hoe ouder de auto, hoe minder uitgebreid de dekking hoeft te zijn. een oude auto is namelijk niet meer genoeg waard om elke maand een hoge Allriskpremie voor te betalen. Ook bij de autoverzekering is het vergelijken van de aanbieders belangrijk. De verschillen in premie en dekking kunnen van geval tot geval verschillen.

Inboedelverzekering

Bij brand of schade door diefstal of lekkage heeft u sowieso geen al te beste tijd. Waarschijnlijk zit de schrik er goed in. Als u dan ook nog eens met een forse kostenpost wordt geconfronteerd is dat helemaal vervelend. Dit laatste kunt u voorkomen door een goede inboedelverzekering (eventueel in combinatie met een opstalverzekering) af te sluiten. Schade aan uw inboedel wordt dan door de verzekeraar gedekt. Afhankelijk van uw eigen wensen en de waarde van uw inboedel kunt u kiezen voor verschillende soorten dekking. Zogenaamde kale dekking, uitgebreide dekking of extra uitgebreide dekking.

Logischerwijs wordt er steeds meer schade gedekt naarmate de inboedelverzekering meer uitgebreid is. Hoe uitgebreider de dekking hoe hoger de maandelijkse premie, dat is de andere kant van het verhaal. Een kwestie van een afweging maken dus. Vergelijken is ook hier weer noodzakelijk omdat de mate van dekking en de hoogte van de premie per situatie en per verzekeraar kunnen verschillen.

Reisverzekering en rechtsbijstandverzekering

Voor ondernemende types zijn de twee volgende verzekerringen interessant. Gaat u vaak op reis dan is het afsluiten van een tijdelijke of doorlopende reisverzekering eigenlijk een logische stap. Met name in het buitenland kan er natuurlijk van alles gebeuren, en medische kosten of schade door diefstal kan enorm oplopen.

Om met een gerust hart op reis te kunnen gaan is het wel prettig om wat zekerheid in te bouwen. Welke reisverzekering het best bij u past hangt af van uw bestemming, de lengte van de vakantie en van de activiteiten die u wilt ondernemen. “Gevaarlijke sporten” als parachutespringen en raften vereisen vaak een extra uitgebreide dekking. Ook medische kosten zijn in bepaalde landen veel hoger dan we in Nederland gewend zijn (een voorbeeld zijn de Verenigde Staten). Extra dekking voorkomt in dat soort gevallen een hoop ellende.

Op vakantie is het naast een goede reisverzekering ook best nuttig om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Komt u terecht of onterecht in aanraking met justitie dan worden de kosten door uw rechtsbijstandverzekering gedekt. Ook in Nederland is een rechtsbijstandverzekering best een waardevolle verzekering. Er zijn allerlei zaken die kunnen leiden tot een juridische procedure, en u weet: advocaten zijn duur!

Verzekeraars

Een aantal van de verzekeraars waarvan wij verzekeringsproducten vergelijken: AegonCentraal BeheerFBTO – GeneraliInsharedNationale Nederlanden – OhraReaalUnivé

Aegon

Aegon is ontstaan na een fusie door ENNIA verzekeringen en AGO. Hierdoor werd het in één klap de op één grootste verzekeraar van het land. Maar Aegon was ambitieus en verlegde haar grenzen naar het buitenland. De verzekeringsmaatschappij heeft in de afgelopen decennia meerde malen acquisities gepleegd in onder meer de Verenigde Staten en veel Europese landen.

Daarnaast is Aegon verzekeringen heel actief in het overnemen van gerelateerde ondernemingen in regio’s als Brazilië, China en India om net merk te versterken. Veel Nederlanders kennen Aegon van de schaatsport waar het merk jarenlang de officiële sponsor van de KNSB is geweest.

Aegon verzekeringen – Een breed assortiment

Alle Aegon verzekeringen - Geld24Aegon verzekeringen heeft verspreid over de gehele wereld zo’n 40 miljoen klanten. In eigen land is Aegon groot in het aanbieden van verzekeringen voor particulieren en de zakelijke markt. Het is mogelijk om naast het afsluiten van ene verzekering te sparen of te gaan beleggen. Ook biedt Aegon hypotheken en pensioenen aan.

Hiermee onderscheidt Aegon zich van de meeste andere verzekeraars in het land die zich vaak beperken tot de verzekering tak. De producten van Aegon Verzekeringen kunnen direct online worden aangevraagd en afgesloten maar kunnen ook via een tussen persoon worden geregeld. Als er hulp van een adviseur nodig is het altijd mogelijk om die online in te roepen.

Verzekeringen afsluiten online of met de hulp van een adviseur

Met de komst van het internet heeft Aegon verzekeringen niet stil gezeten. Naast de traditionele mogelijkheid om verzekeringen via een adviseur af te sluiten kan je zeer eenvoudig online terecht. Zo is het mogelijk om zonder tussenkomst van een tussenpersoon efficiënt je verzekeringszaken te regelen. Deze verzekeringsproducten zijn keurig gerangschikt in verschillende segmenten waaronder schadeverzekeringen voor in en om het huis.

Sommige verzekeringen zijn alleen via een adviseur af te sluiten. Dat zijn onder meer de oldtimerverzekering, caravanverzekering, trailers en de verzekeringen voor boten en motoren. Daarnaast heb je een adviseur nodig voor het aanvragen en afsluiten van een Aegon arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Veilig wonen met de Aegon woonverzekeringen

De woonverzekeringen die Aegon Verzekeringen aanbiedt worden ondergebracht het Aegon Woon- en Vrije Tijdpakket. Door alle noodzakelijk verzekeringen hierin onder te brengen heb je alles overzichtelijk bij elkaar. Je kunt dit pakket uitbreiden met onder meer een Opstalverzekering en Inboedelverzekering.

Hiermee bescherm je jezelf tegen gevaren van buitenaf voor de woning. De opstalverzekering dekt de zaken die nagelvast aan de woning zijn bevestigd. De Inboedelverzekering is een financiële bescherming voor je kostbaarheden. Als er bijvoorbeeld sprake mocht zijn van brand of diefstal dan vallen al jouw bezittingen hieronder. De verzekering keert ook uit als er onverhoopt wateroverlast is door bijvoorbeeld storm of lekkage.

Verhogen eigen risico zorgt voor verlaging premie

Aegon verzekeringen biedt haar klanten aan om het eigen risico zelf te kiezen. De standaard eigens risico voor de woonverzekeringen ligt op 250 euro. De eerste keer echter dat je ene schade claimt is datzelfde eigen risico slechts 100 euro, maar dat is dus eenmalig. Als je er voor kiest om het eigen risico van je verzekeringen op te hogen naar bijvoorbeeld 500 euro dan gaat je premie omlaag.

Dat is handig als je van jezelf weet dat de kans dat je aanspraak zal maken op een verzekering klein is. Je houdt dan op jaarbasis geld in je zak. Voor de rechtsbijstandsverzekering en en de ongevallen verzekering geldt in het geheel geen eigen risico.

Geen financiële zorgen na overlijden met overlijdens risicoverzekering

Voor het opvangen van financiële gevolgen na een overlijden heeft Aegon verzekeringen de overlijdensrisicoverzekering in haar assortiment. Als een partner wegvalt dan valt ook het inkomen weg. Als dat inkomen van significant belang is voor een gezonde financiële huishouding dan is het zaak dat je dat inkomen als het ware verzekerd. Dat kan met de overlijdensrisicoverzekering.

Zo hoeven de achterblijvende gezinsleden niet in de financiële zorgen te komen maar kan men gewoon in de woning blijven wonen. Vaak wordt gekozen om de hypotheek voor een deel of helemaal af te lossen met de uitkering van de verzekering. Het kan ook zo zijn dat er tijdelijk extra hulp in huis nodig. De overlijdensrisicoverzekering is uitermate geschikt om de financiële gevolgen van de extra tijdelijke hulp op te vangen.

Naadloos sluitend advies van Aegon adviseur inzake alle financiële producten

Aegon Verzekeringen heeft een zeer breed scala aan producten in haar assortiment die variëren van beleggen tot verzekeren en alles dat daar tussen ligt. De verzekeraar heeft een groot leger aan erkende adviseurs in dienst die jou kunnen helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen. Het is immers niet nodig om je over te verzekeren, iets wat bij veel Nederlanders wel het geval is.

De Aegon adviseur kan vrijblijvend jouw situatie onder de loep nemen en hier vervolgens een naadloos aansluitend advies neerleggen. Je bepaalt uiteraard zelf of je van het advies gebruik gaat maken. Het voordeel van de Aegon adviseur is tevens dat je regelmatig een update krijgt met betrekking tot je uitstaande polissen en of deze nog wel actueel genoeg zijn.

Centraal Beheer

Beter bekend als ‘Even Apeldoorn bellen’ is Centraal Beheer één van grootste verzekeraars van Nederland. Zij maken geen gebruik van intermediairs maar brengen hun verzekeringsproducten rechtsreeks aan de man. Dat vind de organisatie wel makkelijk, en het werkt ook sneller. En omdat er geen tussenpersonen aan te pas komen heeft de verzekeraar specialisten in dienst die antwoord op vrijwel elke vraag kunnen geven en kunnen helpen in geval van problemen. Bij deze verzekeraar weet je waar je aan toe bent, er worden duidelijke afspraken gemaakt en er wordt niets aan het toeval over gelaten.

Tip: Op zoek naar de Centraal Beheer autoverzekering? Klik dan hier.

Over Centraal Beheer Verzekeringen

Centraal Beheer Achmea VerzekeringenCentraal Beheer is ruim een eeuw oud is begonnen als verzekeringsmaatschappij voor werkgevers. Nadat de maatschappij in de jaren “70 van Amsterdam naar Apeldoorn verhuisde is het snel gegaan en werd de verzekeraar bekend bij heel Nederland door de beroemde reclamespotjes. In 1995 werd Centraal Beheer onderdeel van de Achmea groep, intussen de grootste groep van verzekeraars in het land met ruim 17.000 werknemers. Centraal Beheer verzekert breed. Dat houdt in dat je er terecht kan voor onder meer schade polissen maar dat je ook je een aanvullend pensioen bij hen kan laten vastleggen. Daarnaast kan je er sparen, beleggen en er je hypotheek regelen.

Zzp’er gewaarde groep

De verzekeraar heft op haar website een overzicht gecreëerd tussen de verschillende doelgroepen waar zij haar producten aan biedt. Zo zijn er verzekeringspolissen voor de particulier, de zzp’er en overig zakelijk. De keuze om de zzp’er als aparte doelgroep aan te melden is niet zo verwonderlijk. In de eerste plaats zijn zzp’ers in Nederland als het ware loslopend wild waar de overheid nog maar weinig oog voor heeft gehad met betrekking tot social zekerheden en sociaal vangnet. Hierop sluit de tweede belangrijke reden aan en dat is dat er ruim 1miljoen zzp’ers in het land werkzaam zijn. Een waardevolle groep potentiele klanten.

Alle polissen onder één paraplu

Het aantal verzekeringen dat je kan afsluiten bij Centraal Beheer zijn teveel om op te noemen. Het aanbod varieert van schadeverzekeringen voor de auto, motor, in en om het huis, rechtsbijstand, zorgverzekering en uitvaartverzekering. Hier zijn er verschillende spaarrekeningen af te sluiten en kan je er beleggen in de vorm van Gemaksbeleggen, Fondsbeleggen of een Levensloop Totaalpakket. De verzekeraar behoort hiermee tot de groep verzekeraars die een compleet verzekeringspakket kunnen aanbieden. Dat is makkelijk en efficiënt want zo heb je alles onder één paraplu. Het bijkomend voordeel van alle verzekeringen bij elkaar onder te brengen is dat je er korting krijgt als er meerdere verzekeringen in één pakket ondergebracht zijn.

Ondernemerspolis omvat de top 6 schaderisico’s

Centraal Beheer heeft een aparte sectie ingericht boor zakelijke klanten. Een ondernemer heeft immers heel andere zaken te verzekeren dan een particulier. Denk hierbij aan bedrijfsautoverzekeringen, een arbeidsongeschiktheidsverzekering, aansprakelijkheid en rechtsbijstand. De verzekeringsmaatschappij kan ondernemers deze verzekeringen aanbieden in een speciale ondernemerspolis. Dit is een pakket zakelijke verzekeringen die in één keer de top 6 schaderisico’s in de specifieke branche waarin wordt ondernomen verzekert. Je kunt als ondernemer zelf online je premie berekenen zodat je al snel een indictie hebt van de totaal premie voor een hele serie aan belangrijke verzekeringen voor jouw bedrijf.

Alle zakelijke verzekeringen tezamen ondergebracht

In de sectie zakelijke verzekeringen kunnen ondernemers terecht voor meer uitgebreide verzekeringen voor bijvoorbeeld het personeel of voor het bedrijf zelf. Centraal Beheer heeft voor zover mogelijk alle bedrijfssegmenten in het Nederlandse zakelijke verkeer van elkaar onderscheiden en een eigen afdeling gegeven. Dat maakt het voor ondernemers stukken eenvoudiger om te navigeren tussen de vele verschillende soorten verzekeringen die het bedrijf aan te bieden heeft. De totale lijst aan branches, oplossingen en soorten ondernemerspolissen lijkt oneindig lang. Als je een bezoekje aan de site brengt dan kan je in het menu jouw branche vinden waarna je vanzelf naar de juiste polis wordt gebracht.

Dichtgetimmerde polissen om financiële conditie bedrijven te garanderen

Het is logisch dat een grote verzekeraar geen halfslachtige maatregelen treft maar een compleet pakket aan kan bieden voor iedereen en voor elk bedrijfssegment. Voor het personeel kunnen ondernemers een keuze maken uit een serie aan voorzieningen die van belang zijn voor de zekerheid van de mensen die in dienst van het bedrijf zijn. Denk hierbij aan arbeidsongeschiktheidspolissen of een nabestaanden verzekering voor het geval een personeelslid komt te overlijden. Daarnaast zijn er speciale verzekeringen mogelijk die geënt zijn op ontslagvergoedingen, levensloop, pensioen en verzuim. Centraal Beheer biedt dicht getimmerde pakketten aan ondernemers aan die ervoor zorgen dat de eventuele risico’s die er zijn niet van een negatieve invloed kunnen zijn op de financiële conditie van de onderneming.

Klantvriendelijk en transparant in haar werkwijzen

Centraal Beheer is een grote verzekeraar die zeer transparant is in haar communicatie. De verzekeraar is toegankelijk en heeft de drempel voor haar klanten en aspirant klanten laag gelegd. Ondanks dat alle zaken tegenwoordig online kunnen worden geregeld heeft de Even Apeldoorn Bellen verzekeraar de telefoon nog altijd op het bureau staan en kun je er zonder problemen terecht voor vragen of hulp. Dat is bij andere verzekeraars nog wel eens anders. Centraal Beheer heeft daarnaast een zeer overzichtelijke website waar al hun producten keurig in sectie zijn gerangschikt. Als klant heb je bij Apeldoorn Bellen een online dossier die je 24/7 in kan zien en altijd actueel is.

FBTO

Van alle Nederlandse verzekeringsmaatschappijen was FBTO de eerste die tussenpersonen wegliet en hierdoor de weg vrijmaakt om rechtstreeks zaken met de verzekeraar te doen. Deze wijze van direct zelf je verzekeringen afsluiten kan nog altijd. FBTO heeft de website hier speciaal voor ingericht. Hierdoor is de drempel voor aspirant klanten zo laag mogelijk gelegd en kunnen bestaande klanten zeer eenvoudig in hun beveiligde klantomgeving hun actuele verzekeringen terug vinden en inzien. Je kunt er ook voor kiezen om online klant te worden. Je hoeft dus niet naar een kantoor of een intermediair te gaan om klant te worden van FBTO.

Zelf je modules kiezen voor een op maat verzekering

FBTO VerzekeringFBTO biedt verzekeringen aan voor particulieren. Zakelijke klanten kent de verzekeraar niet. Je doet de verzekeringszaken zelf en stelt dus ook zelf je verzekering samen. FBTO heeft alle noodzakelijke en relevante informatie online gezet om je goed te kunnen oriënteren waardoor je een goede voorbereiding kunt treffen. Je begint met het kiezen van een basis en daar bovenop kan je een aanvullende dekking plaatsen. Deze aanvullende modules kun je volledig op maat samenstellen. Alle details die jij nodig hebt om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen kun je online vinden. Je kiest de module die bij jou past.

Onderdeel van Achmea

FBTO is geen zelfstandige verzekeraar maar een onderdeel van het grote Achmea, de grootste verzekeringsmaatschappij van Nederland. FBTO is gericht op de particuliere markt en biedt een breed scala aan schadeverzekeringen en gerelateerde producten aan die worden ondergebracht bij Achmea. Alle klanten van FBTO hebben een eigen digitaal account waarin zelf de verzekeringszaken geregeld kunnen worden. Het online platform van de verzekeraar is verder zeer overzichtelijk ontworpen waardoor je snel kan navigeren en in enkel klikken altijd komt waar je wilt zijn. De thuisbasis van FBTO is Leeuwarden waar ongeveer 450 mensen werken.

Klanten stemmen over beslissingen

Opmerkelijk bij FBTO is dat zij een site hebben gecreëerd waar klanten kunnen stemmen op beslissingen die de verzekeraar neemt of wilt gaan nemen. Het gaat veelal over claims of situaties waarin FBTO de mening van haar klanten vraagt. Iedereen mag hier aan meedoen. De meeste stemmen gelden. Het kan dus voorkomen dat FBTO zelf vindt dat iemand geen uitkering zou moeten krijgen op basis van een claim maar dat de meerderheid van de stemmen van mening is dat er wel degelijk uitgekeerd zou moeten worden. Deze website heet Onderling. De verzekeraar wil van zo veel mogelijk mensen horen wat zij belangrijk vinden. Hierdoor kunnen aanpassingen en verbeteringen binnen de organisatie worden gedaan.

Premies berekenen met online premie calculator

Bij FBTO kan je de meest gangbare en belangrijke verzekeringen afsluiten. Hierbij heb je geen adviseur nodig. Je doet alles zelf online. Dat past in een veranderende markt en tijd waar mensen graag zaken zelf regelen en waar diezelfde zaken het liefst zo snel mogelijk worden afgehandeld. Vertraging is vervelend en niet nodig. Op de site van FBTO kan je dan ook alle handelingen met een paar klikken regelen. Dat geldt ook voor het bereken van premies. Voor iedere verzekering die wordt aangeboden is een zogeheten premie calculator beschikbaar die jou meteen kan vertellen welke premie bij een verzekering hoort.

Basis inboedelverzekering uitbreiden met gewenste modules

Het assortiment verzekeringen is breed. Iedereen kan er de verzekering vinden die noodzakelijk is voor zijn of haar situatie. Zo biedt FBTO een inboedelverzekering aan die je naar wens kan uitbreiden. De basis inboedel verzekering dekt bijvoorbeeld tot 150.000 euro. Hierin zijn zaken als huisraad en persoonlijke eigendommen inbegrepen. De verzekering dekt tevens de kosten die eventueel gemaakt moeten worden om de boel op te ruimen en schoon te maken. Als je deze basis dekking onvoldoende vind dan kan je daar modules aan koppelen zoals, een glasverzekering en een Buitenshuisverzekering. Deze modules kun je tijdens de looptijd deactiveren en weer activeren.

Basis zorgverzekering met modules die bij jou passen

In Nederland ben je sinds 2006 verplicht je te verzekeren voor zorg. De tandarts, dokter en het ziekenhuis worden alsmaar duurder en daardoor worden ook de zorgverzekeringen elk jaar weer opnieuw prijziger. Bij FBTO zit je doorgaans goed en ben je niet te duur uit voor een basis zorgverzekering. De dekking van de basis is hetzelfde bij alle verzekeringsmaatschappijen. Dat is zo geregeld bij wet. De aanvullingen die jij wilt stel je wel zelf samen. Bij FBTO noemen ze dit modules. In plaats van een aanvullend pakket stel jij zelf je modules samen en voegt die toe aan de basis verzekering.

Snel en efficiënt declareren met de declaratie app van FBTO

Een rekening declareren is eenvoudig bij deze verzekeraar. In plaats van vele fysieke handelingen te verrichten kan je de declaratie app gebruiken. Deze app is voor iedereen te downloaden en te gebruiken. Je logt in met je persoonlijke FBTO inlog gegevens en kan binnen enkele seconden de declaratie toevoegen aan jou online omgeving en die aanbieden. Je maakt hiervoor een foto van de betreffende rekening met je mobiel. Ga naar Nota Declareren en klik op Nota Toevoegen. Hierna ben je klaar en is de declaratie bij FBTO gearriveerd. De betaling duur bij dit bedrijf nooit lang, in de meeste gevallen heb je het geld binnen 7 dagen op je rekening staan.

Stappen in geval van een aanrijding

Schade krijgen aan je auto of motor is nooit fijn. Bij FBTO weten ze dat lang wachten alleen voor meer stress zorgt. Daarom kan je de schade zeer snel online doorgeven. Dat kan in je eigen beveiligde omgeving of via WhatsApp. FBTO geeft per situatie aan welke stappen er genomen moeten worden in geval van een noodsituatie of schade. Bij een aanrijding is het bijvoorbeeld van belang dat je meteen de politie belt. Schrijf dan het nummer van het kenteken van de andere partij op. Maak foto’s. Boven alles moet je natuurlijk zorgen dat jij en eventuele andere passagiers in veiligheid zijn. Vul met de andere partij het Europees schadeformulier in. Zorg dat van beide partijen de handtekening is gezet.

Klik hier voor meer informatie over de FBTO autoverzekering >

Veilig op reis met de doorlopende reisverzekering

Fervente reizigers kunnen bij deze verzekeraar kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Net als alle andere verzekeringen die de verzekeraar aanbiedt kan je hier ook kiezen of je de basis verzekering aanvult met modules die bij jou passen. Het grote voordeel van een doorlopende reisverzekering is dat je nooit omkijken hebt naar een reisverzekering. Je kan gaan en staan waar je wilt want je bent altijd verzekerd. Het is dan wel zaak dat je goed in de gaten houdt wat de dekking is voor het geval je bijvoorbeeld op wintersport gaat. De 8 aanvullende modules die je aan de basis variant kan toevoegen variëren van Voertuigenhulp tot extra wereld dekking.

Geld lenen voor noodsituaties met een doorlopend krediet

Naast verzekeren kan je bij FBTO tevens kiezen voor een lening. Dat is handig als je tijdelijk even omhoog zit en geld nodig hebt om een gat te vullen. FBTO biedt hiervoor een doorlopend krediet aan. De rente van het doorlopende krediet is doorgaans laag al moet je niet vergeten dat de rente van een dergelijke vorm van consumptieve krediet niet fiscaal aftrekbaar is. Het doorlopende krediet van FBTO wordt beheerd door FREO, een onderdeel van de Lage Landen Financiering, wat op zich weer een onderdeel is van de Rabobank groep.

FBTO gestopt met sparen, beleggen en hypotheken

FBTO had naast het aanbieden van schadeverzekeringen nog meer producten in haar programma. Maar sinds kort heeft de verwerkbaar deze niet meer beschikbaar. Als je klant bent dan blijven die producten zoals, een hypotheek, spaarrekening, beleggersrekening, of uitvaartverzekering, gewoon doorlopen. Alle klanten van deze verzekeraarzijn op de hoogte gesteld van het verdwijnen van deze producten uit het assortiment en dat andere instanties de zaken over hebben genomen. Uiteraard kan je altijd rechtsreeks bij deze verzekeraar terecht als je met vragen zit over een product dat jij hebt maar niet meer bij FBTO onder de paraplu hangt.

Generali

Generali is in Nederland ooit begonnen als NV Algemene Verzekering Maatschappij De Nederlanden. Dit was in 1840 en het kantoor was gevestigd aan de Nieuwedijk te Amsterdam. Vele jaren en een aantal fusies later neemt een Italiaanse grote verzekeraar 75 van de onderneming in handen waardoor uiteindelijk ook de naam veranderd.

De naam Generali is dan ook een afgeleide van het Italiaanse moederbedrijf. Het is één van de grootste verzekeraars ter wereld die actief is meer dan 60 landen. Al deze verzekeringstakken werken onder de naam Generali. Je kan bij Generali terecht voor een breed scala aan verzekeringsproducten. Zowel voor particulieren als voor ondernemers. Daarnaast kan je bij Generali terecht voor het afsluiten van een pensioen.

De Generali inboedelverzekering

Generali verzekeringenParticulieren kunnen bij Generali al de noodzakelijke verzekeringen voor in en om het huis afsluiten. De inboedelverzekering is onmisbaar en beschermt de financiële risico’s voor alle zaken die onder je inboedel vallen. Als bijvoorbeeld je laptop van tafel valt dan kan je aanspraak maken op deze polis.

Maar de verzekering dekt ook in geval van brand of waterschade. Met een catastrofe als een brand heb je al leed voldoende en jet laatste dat je daarbij kan gebruiken is een financiële kostenpost. Met de inboedelverzekering van Generali zorg je dat je minimaal risico loopt. Je kan de polis heel eenvoudig zelf online aanvragen en afsluiten.

Woning verzekerd met Generali Woonhuisverzekering

Veilig wonen nemen we in Nederland als een vanzelfsprekendheid. Maar als je er niet voor zorgt dat je woning goed verzekerd is kan je voor vervelende zaken komen te staan. Met een Generali woonhuis opstalverzekering bescherm je jezelf tegen de financiële risico’s in geval van brand, wind, inbraak, neerslagontploffing of bliksem. De opstalverzekering heet bij dit bedrijf een woonhuisverzekering.

Onder opstal wordt verstaan de aspecten die bij jouw woning horen zoals, de woning zelf, bijgebouwen op hetzelfde terrein, funderingen, schuttingen, schuren, inbouwkasten, zonweringen, zonnepanelen en vloeren. Uiteraard zijn de losse bezittingen niet verzekerd, die vallen onder de inboedel verzekering.

Recht op externe juridische bijstand met rechtsbijstandsverzekering

Het is iets waar je nooit mee te maken hoopt te krijgen maar een conflict zit vaak een klein hoekje. Als je onverhoopt een geschil krijgt en het wordt een serieuze kwestie dan is het goed als je een Generalis Rechtsbijstandsverzekering hebt afgesloten. Deze verzekering staat je financieel en juridisch bij als dat nodig blijkt.

De polis geeft namelijk recht op externe en deskundige hulp op het gebied van juridische kwesties. De omstandigheden die het geschil hebben veroorzaakt dienen van een particuliere oorsprong te zijn. Voor het uitvoeren van de juridische hulp maakt Generali gebruik van de externe professional rechtshulp organisatie Das. Bij conflicten kan je denken aan een geschil op het werk, met familie, echtscheiding en het kopen of verkopen van fiscale producten.

Waardevolle spullen verzekeren met kostbaarhedenverzekering

De inboedelverzekering verzekerd je spullen tot een bepaalde waarde. Als je waardevolle spullen hebt zoals schilderijen of /en sieraden dan biedt Generali de optie om die onder te brengen bij een aanvullende kostbaarhedenverzekering. Hier mee zorg je er voor dat bij verlies of diefstal de waarde van je kostbare bezittingen voor een goot deel zullen worden vergoed door Generali. De kostbaarheden verzekering heeft een wereldwijde dekking. Dat is ook wel logisch want je neemt immers vaak je sieraden mee op reis. Daarbij komt dat als je op vakantie gaat je ook soms dure camera’s bij je hebt. Deze apparatuur kan je ook onder de kostbaarhedenverzekering stallen.

Inkomen veilig stellen in geval van arbeidsongeschiktheid ondernemers

Ondernemers die staan vaak zelf al laatste in de rij als het gaat om financiële zekerheden zoals arbeidsongeschiktheid. Met name zzp’ers doen er goed aan zich goed voor te laten lichten als het gaat om het veilig stellen van het inkomen als er sprake mocht zijn van arbeidsongeschiktheid. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje.

Generali heeft speciaal voor ondernemers de arbeidsongeschiktheidsverzekering in het leven geroepen. Deze polis geeft rust en zekerheid als je een periode niet kan werken door bijvoorbeeld, het breken van een been, of iets meer ernstigs. De overlijdens risicoverzekering zorgt voor inkomen bij (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid en kan worden afgesloten tot aan de pensioengerechtigde leeftijd. Met deze polis verzeker je een vast bedrag. Het is daarbij niet van belang of het inkomen daadwerkelijk wegvalt.

Meer rust en financiële zekerheid ment overlijdensrisicoverzekering

Zelfstandig ondernemers lopen meer financieel risico dan werknemers als het gaat om zaken als ziekte of overlijden. Als je zzp’er bent of anderzijds zelfstandig werkt dan is het aan te raden de opties die Generali biedt eens in te zien. Generali heeft namelijk een overlijdensrisicoverzekering in het assortiment die speciaal is geënt op ondernemers. Als een ondernemer komt te overlijden dan is er vaak geen financieel vangnet dat voor de nabestaanden zorgt. Met de optie die Generali aanbiedt kan je dit vangnet zelf creëren en zorg je ervoor dat je naasten zonder financiële zorgen achter blijven. Het hele gezin heeft met de Generali overlijdens risicoverzekering meer rust en financiële zekerheid.

Bedrijfsrisico’s afdekken

Naast de persoonlijke situatie veilig stellen is het voor ondernemers van belang dat het bedrijf ook voorzien is van financiële zekerheden. Zo kan je als bedrijf een Generalis bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Deze polis geeft jou als ondernemer de rust dat als een werknemer bij een klant schade aanbrengt jij daar niet zelf voor de kosten hoeft op te draaien.

Alle kosten die aantoonbaar door een werknemer aan een klant zijn toegebracht vallen onder deze dekking. Als ondernemer loop je elke dag al veel risico’s en als je personeel op de weg hebt dan worden die risico’s alleen nog maar groter. Met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven kan je financiële risico’s zoveel mogelijk inperken.

Aanvulling op AOW met Generali pensioen

Als je 67 jaar wordt dan heb je in Nederland recht op een AOW uitkering. Deze oudedagsvoorziening zou voldoende moeten zijn om van te leven maar vaak is dat niet het geval. Je ziet nu als dat ouderen net aan de touwtjes aan elkaar kunnenknopen en dan hebben ze dat te danken aan de vele kortingen en subsidies voor wonen en levensonderhoud.

In de nabije toekomst zullen deze kosten alleen nog maar verder stijgen zo is de verwachting. Generalis biedt hiervoor een aanvullingen de vorm van een pensioen. Dit pensioen moet via de werkgever worden afgesloten. Dit Generali ouderdomspensioen zorgt voor een extra aanvulling op de toekomstige AOW uitkering. Je kunt in dit pensioen tevens een partnerpensioen opnemen en een wezen pensioen.

Snelle en vriendelijke service door deskundige medewerkers

Generali is van oudsher een verzekeraar die graag een persoonlijke binding heft met haar klanten. Maar in een tijd dat de consument meer behoefte heeft aan zelf de zaken regelen raakt dit persoonlijke contact op de achtergrond. Toch hoeven de contactmomenten daardoor nog niet onpersoonlijk te zijn.

Generali heeft het daarom tot haar kerntaken gemaakt om klanten zo snel mogelijk telefonisch te woord te staan wanner die belt. Zij streven er naar om 80 % van de inkomende telefoontjes binnen 30 seconden te beantwoorden. Als je langer dan 3 minuten moet wachten dan zal Generali je voorstellen dat zij je terug bellen. Generali heeft voor het beantwoorden van de telefoon deskundige medewerkers ingehuurd die tot in detail op de hoogte zijn van de voorwaarden, regels en laatste ontwikkelingen op het gebied van verzekeringen.

Doorgeven van schade aan Generali

Het melden van schade gaat zoals het vroeger werd gedaan nog vaak met papieren post. Maar Generali gaat met haar tijd mee en heeft andere lijnen opgezet voor het doorgeven van schades. Op de website van Generali tref je een online schadeformulier aan die je kunt gebruiken voor het doorgeven van schade. Daarnaast kan je per app meldingen doorgeven en kan je ouderwets bellen. Generali zal op elke vorm van schade melding zo snel mogelijk reageren. Doorgaans heeft Generali een termijn nodig van twee weken voor het verwerken van verzoeken en meldingen.

Inshared

Verzekeraar InShared is ontstaan onder de vleugels van grote verzekeringsmaatschappij Achmea. En nog altijd is deze verzekeraar de zorgzame moedermaatschappij die een oogje in het zeil houdt. Het verschil tussen de twee is dat InShared een volledig digitaal platform is waar je als consument terecht kan. Hierdoor hoeven er minder kosten worden gemaakt voor het aanbieden en verzorgen van de verschillende soorten verzekeringen.

De producten die je koopt bij InShared zijn van Achmea, die vanzelfsprekend garant staat voor de continuïteit van de dekkingen en de uitkeringen bij schade gevallen. De uitgebreide lijn aan verzekeringsproducten binnen InShared zijn zonder tussenkomst van een intermediair of adviseur rechtsreeks online af te sluiten. Precies zoals de moderne consument dat wenst.

Inshared – We All Benefit

Inshared verzekeringenDe wijze waarop InShared haar bedrijfsfilosofie heeft ontworpen ligt in dezelfde lijn als de moedermaatschappij die ooit gestart is door een groep mensen die structureel geld in een pot deden. Op het moment dat één van de mensen een schade had kon die gebruik maken van het geld in de pot.

Na een jaar werd de balans van de geldpot opgemaakt en werd het geld dat over was verdeeld onder de mensen die geen claim op de inhoud van de pot hadden gemaakt in dat jaar. Alle deelnemers profiteerden op deze manier van deze eerste vorm van verzekeren. InShared werkt in grote lijnen nog steeds zo. Vandaar dat zij zich profileren met de slogan ‘We Alle Benefit’.

Klanten InShared hebben dubbel profijt

Bij InShared wordt je beloont als je geen schade maakt. Of beter, als je geen aanspraak maakt op een verzekering in geval van schade. Dit wordt door de verzekeraar zelf de Persoonlijke Jaarbeloning genoemd. Alle klanten van InShared die geen claim hebben gelegd ontvangen aan het eind van het jaar deze gegarandeerde beloning. Je wordt als klant zijnde op deze manier gemotiveerd om voorzichtig te zijn of in ieder geval niet te snel iets te claimen. En als de maatschappij aan het eind van datzelfde jaar geld in de pot over houdt dan krijg je daar als klant ook jouw deel van. Dit wordt de InShared Collectie Jaarbeloning genoemd.

Online je premie berekenen

Bij Inshared kan je kiezen uit een brede serie aan verzekeringen. Dit zijn allemaal schadeverzekeringen en variëren van een WA verzekering voor je auto tot een dierenverzekering voor je trouwe viervoeter, of ander huisdier. Voor elke afzonderlijke verzekering geldt dat je online zelf de premie van de betreffende verzekering kan berekenen.

Tijdens het berekenen kan je zien welke zaken wel in de dekking vallen en welke juist niet. Als je er voor zorgt de gevraagde gegevens tijden het berekenen zo volledig mogelijk in te vullen dan zal je meteen een voorlopige premie te zien krijgen Voorlopig, omdat je hierna officieel een aanvraag kan doen en die wordt intern beoordeeld.

Alle verzekeringen van InShared op een rijtje

Inshared Autoverzekering

Hierin zijn 4 mogelijkheden om er voor te zorgen dat jouw bolide goed verzekerd is. De Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) die overigens verplicht is voor alle bezitters van motorvoertuigen, Beperkt Casco. Beperkt Casco Extra en Allrisk autoverzekering.

Inboedelverzekering

Voor het tegen schade of verlies verzekeren van spullen in huis.

Opstalverzekering

Je huis financieel veilig stellen in geval van brand, inbraak of storm.

Brommerverzekering

Zonder zorgen met je brommer de weg op.

Scooterverzekering

Gedekt tegen diefstal en / of schade

Aansprakelijkheidsverzekering

Andermans spullen zijn soms meer waard dan je denkt. Met deze verzekering stel je jezelf en de overige leden van het gezin financieel veilig als er per ongeluk schade aan bezittingen van anderen wordt gemaakt.

Reisverzekering

Mogelijk met medische kosten, doorlopende annulering van de geplande reis en inclusief hulp voor het voertuig, voor het geval je ion het buitenland met panne komt te staan.

Dierenverzekering

Ook huisdieren kunnen ziek worden. En de dierenarts werkt niet voor niets.

Caravanverzekering

Tijdens de vakantie, onderweg en op de camping, maar natuurlijk ook in de winterstalling.

Rechtsbijstandverzekering

Juridische hulp is nooit goedkoop en komt altijd onverwachts. Met de rechtsbijstand hoef je zelf niet voor de kosten voor de advocaat en eventueel de rechtbank op te draaien.

Ongevallenverzekering

Hiermee verlos jij jezelf van eventuele financiële aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid in geval er blijvend letsel overblijft na een ongeval.

Motorverzekering

Drie varianten voor het verzekeren van de motor. De WA, Motor op Stal en Allrisk.

Digitale InShared verzekeringsmap

Van acceptgiro’s of zelf geld overboeken hebben ze binnen InShared niet gehoord. Of beter, zij hebben er voor gekozen om deze opties van het voldoen van premies niet in hun bedrijfsprotocollen op te nemen. Je kunt alleen een InShared verzekering afsluiten als je akkoord gaat met een automatische incasso.

Het transparante aan de incasso is dat deze altijd op dezelfde dag van de maand plaats vindt. Zo kan er geen onduidelijkheid over zijn. Alle klanten ontvangen op de 26e van iedere maand een aankondiging dat de automatische afschrijving voor de verzekering gaat plaatsvinden. Je kunt de factuur inzien in de digitale omgeving van jouw online InShared account. Die zit daar in de zogeheten digitale verzekeringsmap.

Schade melden bij Inshared

Nood, of geen nood. InShared maakt het onderscheidt tussen deze twee vormen van schade duidelijk op de website. Geen acute nood zijn gevallen als een ruit die breekt, je mobiel kwijt is, of als er een storm is geweest en er vliegen twee dakpannen van het dak zonder dat daar enige vorm van andere schade door is ontstaan.

Speciaal voor dit soort gevallen kan je online de schade melden. Hiervoor is een button gecreëerd. In het geval van diefstal van bijvoorbeeld je auto of als er een brand of inbraak is, dan is er duidelijk wel sprake van nood en kan je het noodnummer bellen. Er wordt dan meteen actie ondernomen en je krijgt hulp waar dat op dat moment nodig en gewenst is.

Bonus Malus ladder

Uiteraard heeft ook InShared een beloningssysteem, net als alle overige verzekeraars die schadeverzekeringen aanbieden in hun assortiment. De premie van de auto verzekeringen, maar ook die van de motor en brommer varianten, zijn onderhevig aan het zogeheten bonus – malus systeem waarbij je ieder jaar weer een trede hoger komt te staan als er geen schade is gemeld. Hoe hoger je bij InShared op de bonus – malus ladder komt te staan, des te lager je premie voor de betreffende polis zal zijn. En als je onverhoopt toch een schade moet melden dan zak je vanzelf weer op diezelfde ladder.

Zonnepanelen meeverzekerd in woonverzekering van InShared

Het is één van de vele vragen die aspirant eigenaren van zonnepanelen stellen aan verkopers van zonne-energiesystemen. Tot voor kort bleven verzekeraars liever ver weg van het verzekeren van zonnepanelen. Dat kwam voornamelijk omdat er in het geheel geen regelgeving voor was en dat niemand ook maar enige data had met betrekking tot mogelijke risico’s, hoogte van brandgevaar diefstal percentage.

InShared biedt de mogelijkheid om zonder problemen je nieuwe zonnepanelen meeverzekeren in één van de woon verzekeringen. Het is dan wel van belang dat je zonnepanelen voorzien zijn van geldige certificaten en dat het geheel op professionelen wijze is geïnstalleerd door een vakspecialist.

Samenwerking met professionals

Om de dienstverlening zo efficiënt en klantvriendelijk te laten verlopen werkt InShared samen met een aantal partners die ieder op hun beurt toonaangevend zijn in hun marktsegmenten. Zo neemt Eurocross de zorg uit handen als je onverwachts met een medische noodsituatie te maken krijgt in het buitenland binnen de Europese grenzen. Eurocross regelt daarnaast het vervoer binnen Europa voor je en kan je ook thuis van dienst zijn als daar assistentie verlangd wordt. Voor het herstellen van autoschade werkt InShared samen met ABS autoherstel BV die door het hele land ruim 90 vestigingen telt.

De 5 voordelen van InShared

Als je van snel, makkelijk en efficiënt houd dan ben je goed af als je kiest voor InShared. Daarnaast zullen de premies bij deze verzekeraar iets lager liggen dan bij de meest reguliere verzekeringsmaatschappijen. Bij InShared ben je doorgaans goedkoop verzekerd, is alles online te regelen inclusief het melden van schade, ontvang je tot twee soorten beloningen als je geen schade opgeeft, kan je de polis elke dag opzeggen en ben je nooit dubbel verzekerd. De verzekeraar noemt deze punten de 5 voordelen om bij hen je verzekeringen af te sluiten.

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden is één van de grootste financiële dienst verleners van het land en heeft ruim 5 miljoen zakelijke en particuliere klanten die kunnen kiezen uit een compleet assortiment aan financiële producten. Het bedrijf heeft een stevige fundering en is gebouwd op een dikke 170 jaar ervaring en kennis in de financiële markten. Nationale Nederlanden maakt deel uit van de NN Group, een verzekeraar en vermogensbeheerder die opereert in 18 landen. In totaal werken er 11.500 mensen voor de NN Group en zijn meer dan 15 miljoenen mensen klant. De NN Group waar ook NN Investment Partners deel van uit maakt staat genoteerd aan de Euronext Amsterdam.

Nationale Nederlanden verzekeringen afsluiten

Nationale Nederlanden VerzekeringenNationale Nederlanden is een merk dat goed geworteld is in de Nederlandse samenleving. De onderneming biedt de meest uiteenlopende verzekeringen aan voor zowel de zakelijke markt als wel particulieren, daarnaast is het mogelijk om er een aanvulling op het pensioen op te bouwen, je hypotheek af te sluiten of te gaan beleggen. Je kunt de producten van dit bedrijf vinden bij onder meer intermediairs, gevolmachtigde agenten of via de adviseur van de verzekeraar zelf. Daarnaast is het mogelijk om via de website rechtstreeks contact te maken en op deze wijze een keuze te maken uit het enorme assortiment dat wordt aangeboden.

Variabele rente met Nationale Nederlanden internet sparen

Bij een verzekeringmaatschappij denk je niet zo snel aan sparen, toch kan je bij Nationale Nederlanden kiezen uit een ruim aanbod aan spaarproducten. De meest laagdrempelige wijze om te beginnen met sparen is door een online spaarrekening af te sluiten. Met internet sparen kun je sparen zonder kosten en verplichtingen. Op de site geeft de verzekeraar aan dat de rente hoog is maar die tekst zullen zij moeten herzien, want de rente op de internet spaarrekening is historisch laag. Met een variabele rente die dobbert rond de 0,8% bouw je geen vermogen op want de inflatie trekt de eventuele opgebouwde rente hard naar beneden. Het tegoed op de internet spaarrekening is vrij opneembaar.

Rendementen behalen met Beheerd Beleggen

De verzekeraar begeeft zich actief op de beurs en daar kan jij als klant handig gebruik van maken. Als je wel graag wilt profiteren van goede rendementen maar je hebt geen verstand van beleggen dan is het product Beheerd Beleggen wellicht iets voor je. Hiermee geef je de experts van Nationale Nederlanden vrij baan om met jouw geld actief te gaan beleggen. Voordat je tot beleggen kan over gaan zal een risicoprofiel worden opgemaakt zodat de beheerder van jouw beleggersrekening weet waar jij wel en waar jij niet in wilt beleggen. Het meest defensieve profiel geeft gemiddeld 4,02% rendement. Dat is al flink wat meer dan de reguliere spaarrekening.

Breed assortiment verzekeringen Nationale Nederlanden

Verzekeringen aanbieden zijn de kerntaken van Nationale Nederlanden en daar zijn ze dan ook heel goed en efficiënt in. Het verzekering assortiment is dermate groot dat je er altijd wel een verzekering kan vinden die precies past binnen jouw specifieke situatie. Van autoverzekeringen tot levensverzekeringen en van rechtsbijstand tot overlijdensrisico polissen. Daarnaast is het mogelijk om er een tijdelijke of doorlopende reisverzekering af te sluiten. Hiervoor kan je een adviseur raadplegen die ofwel werkzaam is voor een tussenpersoon, of in dienst is van de verzekeraar zelf. Het meest makkelijke is online een account aanmaken en zelf je verzekeringen af sluiten.

Bonus malus korting op autoverzekering

Als je toe bent aan een nieuwe autoverzekering dan kan je bij Nationale Nederlanden zelf online je premie gaan berekenen. Dat is reuze handig want binnen enkele tellen heb je inzichtelijk wat jouw premie per jaar en maand zal zijn. Bij het berekenen wordt zelfs rekening gehouden met de eventuele schadevrije jaren. De verzekeraar houdt rekening met jouw geschiedenis met betrekking tot schadevrij gereden te hebben of niet. Hoe meer jaren je geen claim hebt ingediend des te hoger zal jouw korting worden op de premie voor je autoverzekering. Het maakt daarbij niet uit of je bij meerdere verzekeraars verzekerd bent geweest. De bonus malus kan je gewoon meenemen.

Verschillende soorten pensioen opbouw mogelijk

Ondernemers kunnen bij deze verzekeraar terecht voor het afsluiten van ene pensioen voor het personeel. Hier zijn verschillende soorten in verkrijgbaar zoals het Comfort Pensioen, Bewust Pensioen en Essentie Pensioen. Het Bewust Pensioen is een vorm die geschikt is voor zowel werkgevers als werknemers. Het kenmerkt zich door een balans te houden tussen zekerheid en mogelijke rendementen op beleggingen. Je krijgt als werknemer ook inzichtelijk wat de stand van de opbouw is en kan daar op reageren als je bijvoorbeeld vind dat er teveel risico factoren in zitten. Dan kan je navigeren naar meer zekerheid. De uiteindelijke keuze hangt af van je persoonlijke risicoprofiel dat de verzekeraar met jou opmaakt.

Risico verlagen met het Zekerheidspakket

Met ruim 1 miljoen zelfstandigen zonder personeel (ZZP) in het land heeft Nationale Nederlanden diverse producten ontwikkelde die specifiek voor deze groep ondernemers ontworpen zijn. Als zzp’er loop je namelijk elke dag weer opnieuw een groot risico. Denk hierbij aan schade, diefstal van gereedschap of andere materialen of incasso problemen. Je kunt dan kiezen voor een Zekerheidspakket die volledig op maat gemaakt kan worden en afgestemd is op de sector waarin jij opereert. Je beschermt je onderneming en jezelf met het Zekerheidspakket in één keer tegen risico’s die het vaakst voorkomen. Het basispakket bestaat uit een aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstand en een Inventaris- Goederen- Huurdersbelangverzekering.

Maximale hypotheek berekenen inclusief premie

Nationale Nederlands oriënteert zich breed dus ook op de particuliere markt. Zo zijn zij specialist in het aanbieden van hypotheken. De verzekeraar biedt woning financieringen aan voor zowel eerste woningen als voor het oversluiten van bestaande hypotheken. Op de site kun je de stappen, die horen bij het kopen van een huis, inzien en handig is om een overzicht te bewaren in het proces. Op de site kan je tevens berekenen hoeveel jouw maximale hypotheek zal zijn. De uitkomst van deze calculatie laat je ook zien wat de maandelijkse last zal zijn voor de totale hypotheeksom, inclusief de premie voor de verzekering die er aan gekoppeld zal gaan worden.

Rente voor hypotheek historisch laag

Als je besluit een hypotheek af te sluiten bij Nationale Nederlanden dan kan je er op rekenen dat de rente die je betaalt voor de woning lening heel laag zal zijn. Dat is mooi want de rente bepaalt de maandelijkse last die jij hebt voor het nemen van de hypotheek. Met NHG kan je al een 30 jaars rente krijgen van 2,7%. Zo laag heeft de rente nooit eerder gestaan dus slimme kopers slaan hier een slaatje uit en zetten voor 30 jaar hun maandlast vast. Bovenop de rente die jij aan de verzekeraar betaalt, en dis aftrekbaar is, betaal je elke maand een premie voor de overlijdensrisico verzekering. Bij elkaar zijn deze twee bedragen je totale maandelijkse hypotheeklast.

Flexibel Lenen of Persoonlijke Lening

Je kunt bij Nationale Nederlanden terecht voor het aangaan van een lening of krediet. Dat kan handig zijn als je tijdelijk behoefte hebt aan meer geld voor bijvoorbeeld de aankoop van een auto of andere zaken. Het is wel goed om te weten dat de rente op dergelijke consumptieve leningen niet aftrekbaar is. De persoonlijke lening kan je online aanvragen. Je leent een vast bedrag met een vooraf vastgestelde looptijd. Per maand betaal je rente en aflossing maar je kunt er ook voor kiezen om de lening in één keer af te lossen. Het doorlopend krediet wordt hier Flexibel lenen genoemd en geeft je de mogelijkheid om steeds weer iets van op te nemen, als daar behoefte aan is.

Online Nationale Nederlanden Credit Card aanvragen

Het gebruik van een credit card wordt in Nederland steeds meer gemeengoed. Om die reden biedt Nationale Nederlanden dan ook creditcards aan. Hiervoor heeft de verzekeraar een samenwerking met VISA Card opgezet. Je krijgt dan een VISA credit card die loopt via Nationale Nederlanden. Het voordeel van een credit card is dat je eenvoudig online goederen kan kopen en dat je aankopen meteen verzekerd zijn tegen diefstal of verlies, tot 365 dagen na aankoop. De credit card kan je in enkele stappen online aanvragen. Je ondergaat dan een BKR toets en als je die doorstaat wordt de aanvraag gehonoreerd.

Ohra

OHRA is in 1925 opgericht als Onderlinge ziektekostenverzekeringsfonds van hoogere Rijksambtenaren. We kennen OHRA vandaag als onderdeel van Delta Lloyd N.V. Het is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij waar je naast de reguliere schadeverzekeringen zoals een autoverzekering en brandverzekering voor thuis tevens kan sparen. Dit kan voor de oude dag middels een lijfrente of gewoon op een internet spaarrekening.

Daarnaast is het mogelijk om bij OHRA te gaan beleggen op eigen initiatief. Hiervoor zijn verschillende beleggingsproducten beschikbaar die onderverdeeld zijn in fondsen. De website van de verzekeraar is overzichtelijk samengesteld zodat het zeer makkelijk navigeren is naar de producten die jij zoekt.

Aansprakelijkheid afdekken

Ohra VerzekeringenDe kans bestaat altijd dat je een ongeluk of schade veroorzaakt bij iemand anders waardoor jij verantwoordelijk kan worden gehouden voor de kosten die daar als gevolg bij komen. Om dit financiële risico af te dekken kan je bij OHRA een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Deze verzekering is handig omdat je zo niet onverhoopt voor kosten komt te staan die je niet verwacht had. Het kan namelijk voorkomen dat bijvoorbeeld je kind, of je huisdier een waardevol stuk antiek bij een vriend of familielid omstoot en die vervolgens stuk valt. De aansprakelijkheidsverzekering biedt hier uitkomst en zal zorgen dat de schade wordt vergoed.

Juridische hulp bij conflicten met de rechtsbijstandverzekering

Niemand is dol op conflicten maar we kunnen die niet altijd vermijden. Er kan bijvoorbeeld een geschil met je werkgever ontstaan over een situatie op het werk. Als dit conflict serieuze vormen aan dreigt te nemen is het fijn als je een rechtsbijstandverzekering hebt die hier de belangen voor jou kan behartigen. Met deze verzekering heb je recht op juridische hulp, en deze hulp kan flink in de kosten lopen.

Er zijn verschillende vormen van rechtsbijstand beschikbaar zoals, module inkomen, module consument en wonen, en de module verkeer. Iedere variant heeft zo zijn eigen voorwaarden en specificaties maar hebben met elkaar gemeen dat je juridische hulp ontvangt. Je komt zo niet voor hoge kosten te staan en wordt professioneel bijgestaan.

Verschillende modules in pakket woonverzekeringen

We verzamelen in ons leven wat af en voor je het weet heb je een scala aan waardevolle spullen in huis. Het is dan ook prettig te weten als die bezittingen goed verzekerd zijn in geval van verlies, diefstal of bijvoorbeeld brand. De woon verzekeringen van OHRA bieden voor alles in en om het huis de passende verzekering die er voor zullen zorgen dat in geval van bijvoorbeeld een inbraak de waarde van je spullen voor een groot deel kunnen worden vergoed. Onderdeel van deze woonverzekeringen van OHRA zijn onder meer de Inboedelverzekering, Kostnaarhedenverzekering, Opstalverzekering en Glasverzekering. Je kan zelf kiezen welke modules je in je woonverzekeringenpakket wilt hebben.

Zelf je autoverzekering afsluiten bij OHRA

Het bezit van een motorvoertuig gaat gepaard met het afnemen van een passende verzekering. In Nederland is het verplicht om een autoverzekering te hebben. Je kunt bij deze verzekeraar kiezen welke autoverzekering het beste past bij jouw situatie en auto. Afhankelijk van het type voertuig en de waarde en leeftijd er van kan je besluiten om ofwel een WA verzekering af te sluiten of bijvoorbeeld een Allrisk.

Bij OHRA kan je deze verzekering zelf eenvoudig online aanvragen en afsluiten. De premie kan je vooraf berekenen met de handige rekentool die dit bedrijf online heeft gezet. Hiervoor heb je alleen het kenteken van je auto nodig en je persoonlijke gegevens. Ook de eventuele opgebouwde no claim ofwel bonus malus, kan je meenemen naar OHRA waardoor je een lagere premie zult gaan betalen voor je autoverzekering.

Doorlopende reisverzekering voordeliger bij meerdere trips per jaar

Als je regelmatig een tripje maakt of je gaat graag meerdere malen per jaar op vakantie dan kan het een idee zijn om een doorlopende reisverzekering af te sluiten bij OHRA. Het grote voordeel van een doorlopende reisverzekering is dat je geen omkijken hebt naar een reisverzekering als je besluit op vakantie te gaan. Vergeleken met een losse reisverzekering die je afsluit als je een reis geboekt hebt is de doorlopende reisverzekering stukken voordeliger.

Je kan bij deze verzekeraar zelf kiezen welke modules je in deze verzekeringen wenst op te nemen. Denk hierbij aan het meeverzekeren van contact geld, geneeskundige kosten in het buitenland, hulpverlening voor de auto en motor. Daarnaast kan je een annuleringsverzekering inbouwen.

Hond of kat gedekt met de dierenverzekering

Een huisdier zoals een kat en een hond kunnen onverwachts voor kosten zorgen waar je even niet op had gerekend. Bij OHRA kan je deze kosten voor de dierenarts verzekeren middels de huisdieren verzekering. De verzekering dekt de kosten die je moet maken voor de dierenarts als je huisdier ziek wordt of een ongeluk krijgt.

OHRA biedt een standaard pakket aan voor de kosten bij de dierenarts maar kan je uitbreiden met modules zoals, crematie, op reis, vaccinaties, gebit en sterilisatie en castratie. OHRA maakt geen onderscheid tussen kruisingen of rassen, alle huisdieren zijn te verzekeren met de OHRA huisdieren verzekering.

Spaargeld langer vastzetten op een deposito

OHRA is niet alleen een verzekeringsmaatschappij maar biedt ook verschillende spaarvormen aan. Als je een vermogen hebt dat je veilig voor een langere periode wilt stallen dan kan je bij OHRA kiezen voor een deposito rekening. Deze spaarvorm is alleen geschikt als je echt je geld een langere tijd niet nodig zult hebben.

OHRA geeft je de mogelijkheid om te kiezen voor looptijden van de deposito zoals een vaste periode van tien jaar. De rente op een deposito is doorgaans hoger dan de rente op een reguliere spaarrekening. Het is echter wel zo dat momenteel de rentes niet zo hoog zijn. Ook op een deposito krijg je op dit ogenblik dus niet zo veel rente. Als je 2% rente krijgt is dat al ruim.

Overal en altijd toegang tot spaargeld met Internet Spaarrekening van OHRA

Bij OHRA is het heel makkelijk om een internetspaarrekening te openen. Dat is in enkele minuten gebeurd en kan je zelf online doen. De OHRA Internet Spaarrekening is namelijk een online spaarvorm die je dagelijks kan gebruiken. Het geld staat er nooit vast en is dus direct opneembaar.

De rente op de OHRA Internet Spaarrekening is in deze tijd minder hoog dan dat die vroeger was. Dat komt omdat de rente in het algemeen zeer laag staat. Je kan de online spaarvorm dan ook meer zien als een stalplaats voor het geld dat je even niet op je betaalrekening wilt hebben. Groeien zal je geld niet met de rente die nog geen 1 % bedraagt. Dat komt omdat we jaarlijks met inflatie te maken hebben die hoger ligt dan de actuele rentes op spaarrekeningen in Europa.

Lange termijn geld laten groeien met fondsbeleggen

Omdat in Europa de rentes op spaargeld historisch laag zijn kiezen steeds meer mensen voor een alternatief om hun geld de kans te geven te groeien. OHRA biedt hiervoor de optie om te gaan beleggen in fondsen. Met deze vorm van beleggen geef je als het ware je geld aan de fondsbeheerder van OHRA die jouw geld en dat van vele anderen in een pot doet en daar op een zeer secure en verantwoordelijke wijze mee gaat beleggen.

Vooraf laat je de fondsbeheerder weten welk risicoprofiel jij hebt waardoor hij of zij weet waar je wel en waar je absoluut niet in wilt gaan beleggen. Met fondsbeleggen kies je dus vooraf wat je wilt en laat je het werk verder over aan de fondsbeheerder van OHRA. Deze vorm van rendement genereren is iets voor de langere termijn.

OHRA Visa card voor online shoppen of wereldwijd betalen

Net als bij banken kan je bij OHRA een credit card aanvragen. Met een OHRA credit card ga je in principe een krediet aan. Je kan de card online aanvragen en zal tijdens de aanvraag dan ook direct getoetst worden bij het BKR in Tiel. Als deze check okay bevonden wordt is de aanvraag voor je credit card gehonoreerd en zal OHRA je de details sturen die benodigd zijn om de card in je bezit te krijgen.

Met de OHRA credit card kan je vervolgens wereldwijd betalen en ook online shoppen. De jaarlijkse bijdrage voor de OHRA credit card is 17,50. Je kan tevens een partner card aanvragen. Die kost 12,50 per jaar extra. OHRA werkt hier samen met VISA waardoor je het symbool van VISA card om je OHRA credit card zal zien staan.

OHRA Zorgverzekering

De zorg wordt alsmaar duurder en ieder zien we dan ook de premie van onze zorgverzekeringen omhoog gaan. Bij wet is het zo geregeld dat iedere verzekeraar verplicht is om een basisverzekering aan te bieden. De kenmerken van de basisverzekering is overal eender. De premie echter kan nogal verschillen.

OHRA biedt een zorgverzekering die en scherpe premie heeft. Je kunt hierop zelf kiezen welke aanvullende dekkingen je wilt laten opnemen. Dat gaat in de vorm van het kiezen van modules die je eenvoudig koppelt aan de basisverzekering. Het is ook mogelijk mee te doen in een collectieve variant. Het is dan wel zo dat je werkgever deze optie moet afsluiten bij OHRA. Dat kan jou een korting op je premie opleveren.

Reaal

De geschiedenis van Reaal verzekeringen gaat terug tot 1904 waar het als De Centrale de positie van de arbeidersklasse wilde verbeteren door een deel van de winst beschikbaar te stellen. Hierna is er veel gebeurd en ontstond uiteindelijk in 1990 Reaal verzekeringen. In 2000 werd een fusie met Sns Bank aangegaan en ontstond de bank tak waardoor klanten van Reaal ook bank producten konden gaan afsluiten. In de periode daarna werd onder meer Zwitserleven en AXA ingelijfd waardoor Reaal vandaag de dag behoort tot één van de grootste verzekeringsmaatschappijen Nederland. De SNS Bank is recent afgestoten waardoor de bank tak niet meer actueel is.

Reaal Verzekeringen – Snel en gemakkelijk

Reaal VerzekeringenDe wortels van Reaal liggen in het zijn van een sociaal vangnet voor de arbeiders. Deze functie is in de loop der tijd verwaterd maar sinds kort heeft Reaal deze draad weer opgepakt. Dat komt mede doordat de overheid haar sociale verantwoordelijkheden beetje bij beetje heeft laten vallen.

Reaal ziet het als haar verantwoordelijkheid om de onderkant van onze samenleving te bieden van verzekeringsproducten die veiligheid geven en er voor zorgen dat de financiële risico’s zo minimaal mogelijk zullen zijn. Hierbij houdt Reaal rekening met de snel veranderende manier van het aanbieden en afsluiten van diensten. Online verzekeringsproducten regelen is bij Reaal makkelijk en snel te doen.

Aangepaste verzekeringen voor zzp’ers

Reaal verzekeringen biedt verzekeringsproducten aan voor zowel particulieren als voor ondernemers. Zzp’ers zijn hierbij een belangrijke groep. Dat komt omdat er in Nederland ruim 1 miljoen mensen als zzp’er werken. Deze vorm van zelfstandig ondernemerschap brengt veel verantwoordelijkheden en risico’s met zich mee.

Reaal heeft daarom speciaal voor deze groep ondernemers aangepaste verzekeringsproducten beschikbaar om er voor te zorgen dat zij zonder zorgen hun ondernemerschap zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Zzp’ers kunnen bij reaal kiezen uit onder meer een arbeidsongeschiktheidsverzekering, Aansprakelijkheidsverzekering en een Overlijdens risicoverzekering.

Verzekeringen voor in en om de woning

Alle producten die Reaal verzekeringen aanbiedt zijn overzichtelijk inzichtelijk op de website. Je kunt elke soort verzekering zelf online aanvragen en afsluiten. Voor in en om het huis zijn er onder meer de Inboedelverzekering en Woonhuisverzekering. Met de Inboedelverzekering zorg je ervoor dat je waardevolle spullen gedekt zijn in geval schade, verlies of diefstal. Je kunt bij Reaal al een Inboedelverzekering afsluiten vanaf 7,50 euro per maand. Om zeker te weten wat jouw premie zal gaan worden kan je zelf online de premie berekenen. Reaal heeft hiervoor een handige rekentool beschikbaar gesteld. Als je de premie okay vind kan je de verzekering rechtsreeks aanvragen.

Aansprakelijkheidsverzekering en Rechtsbijstandverzekering

We doen er allemaal ons best voor om niet in conflicten te belanden. Maar als het dan onverhoopt mocht komen tot een geschil dan is het wel zo prettig als je een verzekering hebt die daar bij kan ondersteunen. Real heeft hiervoor onder meer een Aansprakelijkheidsverzekering en een rechtsbijstandsverzekering beschikbaar.

Beide varianten kan je eenvoudig zelf online afsluiten. Een aansprakelijkheidsverzekering is zeer waardevol als je per ongeluk eens schade toebrengt bij iemand anders. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je op visite bij iemand een dure vaas omstoot. In plast dat je zelf diep in de buidel moet gaan tasten kan je de aansprakelijkheidsverzekering inroepen. Deze zal voor jou de schade vergoeden.

Risico voor nabestaande afdekken bij Reaal

We weten allemaal dat er een eind aan het leven komt. Niet leuk om over na te denken maar wel verstandig met deze zekerheid rekening te houden. Dat kan in de vorm van een Overlijdensrisicoverzekering en een Uitvaartverzekering. De overlijdensrisicoverzekering van Reaal is een variant die geschikt is om het inkomen dat wegvalt in geval van overlijden op te vangen voor de nabestaanden.

Als jij als kostwinner bijvoorbeeld onverhoopt komt te overlijden dan biedt deze polis uitkomst. Reaal keert dan het verzekerde bedrag uit zodat de nabestaanden de eventuele hypotheek kunnen betalen. Een uitvaartverzekering keert uit om de uitvaart te bekostigen. Dat kan in de vorm van een verzekerd bedrag zijn of in natura.

Veilig de weg op met een Reaal autoverzekering

In Nederland is het verplicht om motorvoertuigen te verzekeren. Als je bijvoorbeeld een auto koopt dan mag je de weg niet op zonder dat er een verzekering voor de auto is afgesloten. Reaal biedt verschillende vormen van autoverzekeringen aan. Je kunt kiezen voor een WA verzekering of een Allrisk.

Daarnaast is het mogelijk om bij Reaal een polis af te sluiten voor een auto die 40 jaar oud is. Dat kan met de Oldtimer verzekering. Het voordeel van deze variant bij Reaal is dat de premie een stuk lager ligt dan de reguliere autoverzekering. Reaal stelt een aantal voorwaarden voor het afsluiten van deze goedkopere variant.

Doorlopende reisverzekering en caravanverzekering

Mensen die meerder malen per jaar op reis gaan kunne bij Reaal een doorlopende reisverzekering afsluiten. Met een doorlopende reisverzekering van Reaal ga je met een gerust hart op reis en weet je dat je het gehele jaar door verzekerd bent. De polis kan je zelf samenstellen met de verschillende modules.

Zo kan je kiezen voor een werelddekking of zorg je ervoor dat de wintersport mee is verzekerd. Naast de doorlopende reisverzekering kan je ook een caravan verzekering afsluiten. De caravan is dan onderweg en de gehele vakantie keurig verzekerd tegen allerlei vormen van schade. De polis is uit te breiden voor de winterstalling van de caravan.

Inkomen bij arbeidsongeschiktheid veilig stellen

Bij Reaal is het mogelijk om je te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid. In een tijd dat de overheid zich steeds verder terug trekt is dat geen luxe meer. Met de arbeidsongeschiktheidsverzekering kan je een deel van het verloren inkomen in geval van arbeidsongeschiktheid veilig stellen.

Je moet deze uitkering zien als een aanvulling op de wettelijke uitkering die je zult ontvangen als je arbeidsongeschikt wordt verklaard. Als je niet zeker weet welke vorm het beste voor jou geschikt is kan je de hulp van een Reaal adviseur inroepen. Deze onafhankelijke adviseur kan vervolgens ene op maat offerte samenstellen waardoor je een weloverwogen keuze kunt maken.

Beleggen bij Reaal voor meer rendement op vermogen

Omdat sparen steeds minder interessant wordt door de steeds lager worden de rentes op spaarrekeningen kiezen meer mensen voor beleggen. Bij Reaal verzekeringen kan je kiezen uit beleggingsfondsen om je vermogen de mogelijkheid te geven te groeien in plaats van in waarde af te nemen.

De combinatie van lage spaarrentes en jaarlijkse inflatie zorgt er immers voor dat de gemiddelde Nederlandse spaarrekening minder waard wordt. De vermogens verzekering van Reaal is een eenvoudige belegginsvariant met lage kosten. Je kunt bij Reaal beleggen in 5 verschillende mixfondsen die ieder een eigen risicoprofiel hebben. Maak vooraf een risicoprofiel van jezelf voordat je gaat beleggen. De onafhankelijke adviseur van Reaal kan je daarbij van dienst zijn.

Online je verzekeringen regelen bij Reaal

Als je nog geen online account hebt bij Reaal verzekeringen dan kan je die eenvoudig zelf regelen. In het online account heb je toegang tot al je verzekeringsproducten en kan je veranderingen aanbrengen als je vind dat daar een reden voor is. Het online account bij Reaal kan je op elk moment en overal inzien.

Het is daarnaast zo dat als je meerder producten in je account hebt je korting kan krijgen. Deze pakket kortingen worden hoger naarmate je meer verzekeringsproducten afsluit. Het is tevens mogelijk mom in je account je persoonlijke gegevens te wijzigen. Dat is handig in geval van verhuizing of als je een ander telefoonnummer hebt gekregen. Je hoeft hiervoor dan niet meer officieel per post melding te maken maar regelt het allemaal zelf online.

Snel en eenvoudig melding maken van schade

Het melden van schade kan bij Reaal heel eenvoudig. Je kan dit onder meer doen door rechtsreeks telefonisch contact te maken. Het is wel zo dat je alleen belt als er echt sprake is van een dringende situatie waarbij je tevens advies of hulp nodig hebt. Reaal heeft voor de meeste schademeldingen een handig formulier online beschikbaar die je in enkele stappen kan invullen en doorsturen. Het formulier is te gebruiken voor schademeldingen die vallen onder de Woonhuisverzekering, Inboedelverzekering, Reis- of annuleringsverzekering en de Aansprakelijkheidsverzekering. En als je er echt niet uit komt dan is het directe telefoonnummer altijd beschikbaar.

Unive

Met zo’n 150 winkels verspreid door het land is Univé verzekeringen goed vertegenwoordigd. Het is een coporatieve organisatie en dat houdt in dat de risico’s met elkaar worden gedeeld. De verzekeringsmaatschappij is een product van velerlei kleinere corporaties die in de loop der jaren samen gekomen.

Vandaag kennen wij die als de grote en zeer bekende, en betrouwbare, verzekeringsmaatschappij. De hoofvestigingen van Univé verzekeringen staan in Zwolle en Assen. Daarnaast zijn er 1 regionale vestigingen en geven die tezamen met de 150 verzekeringswinkels werk aan 2.700 medewerkers. Er zijn ongeveer 1,5 miljoen mensen klant bij Univé. Die hebben met elkaar een dikke 4 miljoen verzekeringen afgesloten.

Maatschappelijk verantwoord in de regio

Univé VerzekeringenOmdat Univé in de regio zit heeft de maatschappij direct contact met haar omgeving. Dat is vanaf het begin al zo geweest en er is bewust voor gekozen om deze koers te blijven varen. De klanten van Univé verzekeringen wonen en werken immers ook in alle delen van het land, het is dus meer dan logisch dat die de verzekeraar rechtstreeks kunnen bereiken.

De winkels zijn hier het beste voorbeeld van. Die zijn van de verzekeraar zelf en zijn voor klanten, maar ook niet klanten, een ideaal punt om face to face met hun verzekeraar contact te hebben. Het lokale karakter uit zich ook in het actief ondersteunen van lokale initiatieven die ofwel duurzaam van oorsprong zijn of wel een maatschappelijk verantwoorde boodschap uitdragen.

Soorten verzekeringen bij Univé

De verzekeringen die je bij Univé kunt afsluiten zijn onderverdeeld in zakelijk of particulier. Deze variëren van zorgverzekering tot Elektrische fietsverzekering en van Uitvaartpolis tot een bootverzekering. Daarnaast is het mogelijk om bij Univé verzekeringen een aanvulling op je pensioen op te bouwen middels een lijfrente. Ondernemers kunnen er voor kiezen om bij Univé collectieve verzekeringen af te sluiten voor hun werknemers. Hierdoor zullen die een lager premie betalen en toch het voordeel van de verzekeringen hebben. Deze collectieve opties bestaan in schadeverzekeringen en zorgverzekeringen.

Zorgverzekering zeer laag geprijsd

In Nederland is het sinds januari 2006 zo geregeld dat je een zorgverzekering moet hebben die van pas kan komen als jij aanspraak moet maken op zorg zoals, de huisarts. of het ziekenhuis. Univé heeft één van de laagst geprijsde zorgverzekeringen in haar assortiment. Het gaat hier om de basis verzekering. Bovenop de basis zorgverzekering kan je een aanvulling nemen die aansluit bij de zorg die jij doorgaans nodig hebt. Het eigen risico van een zorgverzekering is voor iedereen 385 euro. De zorgverzekering bij Univé heet Zorg Select. Je kunt met de online rekentool zelf je premie berekenen.

Handig Univé Woonpakket

Voor het verzekeren van je waardevolle spullen kan je bij Univé verzekeringen terecht en een woonpakket afsluiten. In dit pakket zitten alle belangrijke polissen die jij nodig hebt om alles in en om het huis af te dekken. Zo zijn alle zaken die jij in huis hebt verzekerd tegen diefstal en brand. Daarnaast is in het pakket een opstalverzekering opgenomen die de woning dekt. Het Woonpakket bevat tevens een aansprakelijkheid verzekering zodat je nare verassingen kan voorkomen voor het geval je per ongeluk de bezittingen van een ander beschadigd. Een rechtsbijstandverzekering zit ook standaard in het pakket en kan waardevol uitpakken als er onverhoopt sprake mocht zijn van een juridische kwestie.

Pakketkorting bij meerdere verzekeringen

Univé waardeert haar trouw klanten en biedt daarom een pakket korting aan als je meerdere verzekeringen bij deze maatschappij onderbrengt. Met een pakketkorting kan je op jaarbasis tot wel enkele honderden euro’s per maand besparen. Alle verzekeringen die Univé verzekeringen aanbiedt hebben invloed op de korting van je totaal aantal verzekeringen. Het loont dan ook absoluut de moeite om je verzekeringen bij Univé verzekeringen onder te brengen. Dat is overigens bovenop de korting die je krijgt als je een autoverzekering hebt en al enige jaren geen schade hebt geclaimd. Deze bonus malus korting krijg je sowieso, daar bovenop ontvang je de pakket korting.

Bij Univé winkels en online verzekeringen afsluiten

De 150 kantoren die het bedrijf rijk is en die verspreid staan door het land zijn niet de enige plaatsen waar je een verzekering kan afsluiten. Univé heeft namelijk ook een heel overzichtelijke site waar je terecht kan voor het aanvragen van verzekeringen. Zo hoef je niet perse naar een winkel maar kan je een verzekering verzoek online indienen. De verder afhandeling vindt dan tussen jou en het hoofdkantoor plaats. Eventuele benodigde documenten kunnen per post worden verstuurd. In sommige gevallen mogen officiële documenten ook digitaal worden verduurd wat een stuk sneller en dus efficiënter werkt.

Bedrijfsrisico’s inzichtelijk met de ondernemersscan van Univé

Voor de zakelijke markten biedt Univé tal van verzekeringen aan. Als je ondernemers bent en je weet niet of je wel goed verzekerd bent dan kan je de zogeheten Ondernemersscan doen. Deze toets neemt enige minuten in beslag. Als de scan is afgelopen heb je goed inzichtelijk op welk front jouw bedrijfsrisico’s liggen. Je kunt tevens vergelijkingen maken binnen de branche waarin jij actief bent. Als je de scan hebt gedaan en je denkt dat je meer informatie nodig hebt dan kan je en adviseur te spreken. Vaak kan je ook een afspraak maken bij één van de 150 winkels waar de adviseur standaard aanwezig is en jou tot in detail van een sluitend advies kan voorzien.

WGA Eigen Risico verzekering voor ondernemers

Voor ondernemers zijn medewerkers die zich ziek melden een kostenpost. Of beter, die zijn een financieel risico. Voor beide partijen is het dus niet prettig als er sprake is van een ziekteverzuim. In sommige gevallen kan een zieke werknemer langdurig ziek zijn. Om eventuele risico’s in dit soort gevallen uit te sluiten is het mogelijk om een WGA Eigen Risico verzekering af te sluiten. De belangrijkste voordelen van deze polis voor ondernemers zijn 1 loket voor alle zaken met betrekking tot loondoorbetaling en arbeidsongeschiktheid, optimale re-integratie dankzij de Univé verzekeringen doorstart module en het meeverzekeren van de lasten voor een gedeeltelijk arbeidsongeschikte medewerker, tot 25% van de loonsom.

Mijn Zeker Zakelijk Plus account voor ondernemers

Als je als ondernemer een pakket verzekeringen hebt afgesloten bij Univé dan krijg je een eigen digitale omgeving waarin al jouw polissen zijn ondergebracht. Deze online verzekeringsmap geeft niet alleen weer welke zaken jij hebt verzekerd maar geeft ook de opbouw van eventuele andere polissen weer en is te allen tijde actueel. Zo kun je onder meer de pensioenopbouw blijven volgen en zie je exact welke kortingen je hebt op welke polissen. De digitale omgeving wordt de Mijn Zeker Zakelijk Plus genoemd en is speciaal ontworpen voor zakelijke klanten van Univé. Te is een sterk beveiligde omgeving die continue onder toezicht staat.

14 dagen bedenktijd op alle Univé verzekeringen

Voor zowel particulieren als wel voor zakelijke klanten van Univé geldt dat iedere verzekering die wordt afgesloten een bedenktijd meekrijgt van 14 dagen. Je hoeft bij Univé dus nooit bang te zijn dat je meteen vast zit aan een verzekering. Het zou namelijk zo kunnen zijn dat de verzekering die je hebt afgesloten toch niet de juiste was. Het is dan prettig te weten dat Univé niet moeilijk doet en de polis meteen zal royeren oftewel, annuleren ongedaan maken. Je bent geen premie verschuldigd en er zullen geen vervelende vragen worden gesteld, De 14 dagen bedenktijd is voor alle producten en voor alle klanten.