Telefoonverzekering Vergelijken

Telefoonverzekering vergelijken? Op deze pagina kun je uitgebreid telefoonverzekeringen vergelijken en direct online afsluiten. Je bent al verzekerd vanaf slechts €2,70 per maand.

>> Bekijk de meest gekozen Telefoonverzekering 2024 <<
  Kenmerken Premie (vanaf)  
Nowinsure Silver Nowinsure Silver
 • Vanaf € 7,49 / Maand
 • € 0 eigen risico
 • Wereldwijde dekking
 • Inclusief diefstal
€ 6,99
+ Meer informatie
Smartphonepolis Basis Smartphonepolis Basis
 • Vanaf € 5,49 / Maand
 • € 0 eigen risico
 • Wereldwijde dekking
 • Geen diefstal
€ 5,49
+ Meer informatie
Smartphonepolis Incl. Diefstal Smartphonepolis Incl. Diefstal
 • Vanaf € 7,49 / Maand
 • € 0 eigen risico
 • Wereldwijde dekking
 • Inclusief diefstal
€ 7,49
+ Meer informatie
Nowinsure Gold Nowinsure Gold
 • Vanaf € 7,49 / Maand
 • € 0 eigen risico
 • Wereldwijde dekking
 • Inclusief diefstal
€ 7,99
+ Meer informatie

Tegenwoordig kan je je smartphone nog amper wegdenken uit je leven. Dat is ook logisch, want je gebruikt hem voor sociale media, om filmpjes mee te zien, om foto's mee te trekken en voor nog zoveel meer. Je smartphone zorgt ervoor dat je in contact staat met de mensen die je graag ziet en dat je op de hoogte gehouden wordt van alles wat er rondom je gebeurt. Het zou dan ook zonde zijn moest er iets met je smartphone gebeuren, waardoor je hem plots erg lang moet missen.

Gelukkig is hier een oplossing voor: een smartphoneverzekering afsluiten, maar is dat een verstandige keuze? En waarom kan je het best de telefoonverzekering vergelijken?

Waarom een telefoonverzekering afsluiten?

Telefoonverzekering

Misschien vraag jij je af of een verzekering voor je telefoon wel echt nodig is. Je ziet het niet zitten om die extra maandelijkse kosten te betalen, waardoor je twijfelt. Toch heeft het afsluiten van een verzekering voor je smartphone heel wat voordelen. Als je een verzekering afsluit, dan vermijd je een aantal grote kosten. In bepaalde gevallen, wordt de schade aan je smartphone vergoed.

Zo krijg je bijvoorbeeld een nieuwe gsm bij diefstal of wordt je smartphone gerepareerd wanneer het water- of valschade heeft opgelopen. Welke schade precies gedekt wordt, hangt af van je verzekering. Als je een goede dekking hebt, dan spaar je al snel enkele honderden euro's uit die je normaal zou spenderen aan een nieuwe telefoon. Daarnaast zorgt de reparatie van je gsm ervoor dat je belangrijke werkbestanden, telefoonnummers of foto's waar je aan gehecht bent niet zomaar verliest. Als je een nieuwe smartphone koopt, dan zijn deze in de meeste gevallen ook gewoon verdwenen.

Bovendien moet je dan een hele tijd wachten tot je geld genoeg hebt voor een nieuwe telefoon en zit je in de tussentijd zonder telefoon, waardoor je niet langer bereikbaar bent. De telefoonverzekeraar kan je beschadigde smartphone meestal in een mum van tijd aan je terugbezorgen. Zo hoef je hem niet lang te missen!

Wanneer is een verzekering voor je telefoon aangeraden?

Een smartphoneverzekering heeft dus ontzettend veel voordelen, maar is niet in ieder geval aangeraden. In sommige situaties heeft een verzekering voor je telefoon niet zo heel veel nut. Als je bijvoorbeeld een oude telefoon hebt die bijna stuk is, dan is het de moeite niet waard om hier nog maandelijks geld aan te geven.

In dat geval kan je beter sparen voor een nieuwe smartphone. Of een verzekering voor jou de beste keuze is, hangt af van hoe oud en hoe waardevol je telefoon precies is. Hoe waardevoller de smartphone, hoe beter het is om toch te kiezen voor een verzekering, want hoe meer het je zal kosten als je deze moet laten maken of als je een nieuwe zal kopen.

Daarnaast hangt het ook af van hoe gehecht je bent aan je telefoon. Misschien staat je telefoon vol belangrijke foto's en bestanden of misschien heb je hem gekregen van iemand die belangrijk voor je is en wil je hem zo lang mogelijk houden? Ook dan is een verzekering een goede optie!

Welke telefoonverzekering past het best bij jou?

Je bent overtuigt dat een verzekering voor je telefoon voor jou de beste optie is, maar je vraagt je af welke verzekering je moet aangaan. Er is namelijk zoveel keuze, dat je het helemaal niet meer weet. Als je echt de beste deal wilt maken dan moet je de telefoonverzekering vergelijken. Het is namelijk zo dat niet iedere verzekeraar je telefoon dezelfde dekking biedt. Welke dekking voor jouw telefoon nodig is, hangt af van je levensstijl.

Als jij bijvoorbeeld iemand bent die vaak zijn telefoon laat vallen, dan kan je beter opzoek gaan naar een verzekering die dekking geeft voor valschade. Als je vaak reist dan kan dekking voor waterschade en buitenlandse dekking ook interessant zijn. Bekijk dus je levenssituatie en bedenk je welke dekking je echt niet kan missen.

Hoeveel kost een telefoonverzekering?

Vraag jij je af hoeveel een smartphoneverzekering kost? Deze vraag is moeilijk te beantwoorden, want de kosten van een verzekering kunnen sterk verschillen per telefoonverzekeraar. De prijs van een verzekering is voornamelijk afhankelijk van hoe duur je toestel is en hoe goed de voorwaarden zijn.

Een telefoonverzekering hoeft zeker niet zo duur te zijn, je kan je telefoon al laten verzekeren vanaf 2,70 euro per maand. In dat geval mag de aanschafwaarde maar maximaal 250 euro zijn en zit je minsten twee jaar vast aan de verzekering. Gemiddeld gezien betaal je tussen de 6 en 10 euro per maand voor je verzekering.

Waarom telefoonverzekeringen vergelijken?

Als je de beste deal wilt maken dan kan je het best smartphoneverzekeringen vergelijken. Door dit te doen krijg je niet alleen een beter overzicht tussen de verschillen in prijzen, maar ook door de verschillen in dekking. Verzekeringen vergelijken zorgt er dus voor dat je op een eenvoudige en snelle manier heel wat geld bespaart. Waarom zou je meer betalen als dat niet nodig is?

Telefoonverzekering vergelijken is niet moeilijk, bij ons krijg je een eenvoudig overzicht van al de mogelijke smartphoneverzekeringen en bij vragen staan we ook steeds voor je klaar. Vergelijk op onze prijsvergelijker om eenvoudige de goedkoopste en beste deal te vinden!

Telefoonverzekering vergelijken, hier moet je op letten

Ga je telefoonverzekeraars vergelijken? Dan kan je het beste wel rekening houden met een aantal zaken voor je dit doet. Een verzekering voor je telefoon afsluiten doe je het best pas nadat je er goed over nagedacht hebt en nadat je grondig onderzoek hebt uitgevoerd. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je je niet teveel fixeert op de verschillende prijzen.

Telefoonverzekering vergelijken

Vergelijk vooral ook of een telefoonverzekeraar je voor een goedkopere prijs precies dezelfde dekking biedt en als dit niet zo is, bekijk dan welke voordelen je telefoon verzekeren bij deze telefoonverzekeraar heeft tegenover de andere. Bedenk je dan in welke mate deze dekking op jou van toepassing is.

Als je bijvoorbeeld een extra dekking voor waterschade krijgt bij de ene verzekeraar, maar je telefoon een stevige telefooncase heeft die voldoende bescherming biedt tegen water, dan heb je deze dekking misschien niet nodig. Het kan handig zijn om op voorhand een lijstje te maken waarop je schrijft waar een goede verzekering voor jou aan moet voldoen. Dat is namelijk voor iedereen toch nét iets anders.

Een ander belangrijk ding om rekening mee te houden: zorg ervoor dat je niet dubbel verzekerd bent. Dat klinkt logisch, maar het gebeurt toch sneller dan je zou denken. Als je bijvoorbeeld een inboedelverzekering hebt, dan bestaat de kans dat je telefoon al verzekerd is tegen schade en/of diefstal. Voordat je een verzekering voor je smartphone aangaat kan je dit dus beter nagaan.

Als je hiervoor al moest verzekerd zijn, dan moet je er wel mee rekening houden dat dit enkel binnenshuis telt.

Daarnaast is het ook mogelijk om je telefoon te verzekeren met een reisverzekering, maar sommige telefoonverzekeraars verzekeren je smartphone ook in het buitenland. Het is dus belangrijk dat je ook dit op voorhand weet.

Als je telefoon nog binnen de garantie valt, dan is het ook verstandig om te kijken welke dekking er onder deze garantie valt. Kijk dus gewoon goed op voorhand welke verzekeringen je al hebt lopen. Kijk als laatste ook naar hoeveel je eigen risico is, dat kan bij elke verzekeraar verschillend zijn. Bij sommige telefoonverzekeraars kan het eigen risico erg hoog zijn, tot wel zo'n 500 euro. In dat geval heb je dus niets aan een smartphoneverzekering. Wees dus voorzichtig bij het vergelijken van verzekeringen en vraag indien nodig advies en hulp. Daarvoor kan je altijd bij ons terecht!

Telefoonverzekering vergelijken bij Geld24.nl

Er zijn heel wat vergelijkingssites waar je uit kan kiezen, waarom zou je telefoonverzekering vergelijken op Geld24.nl? Wanneer je prijzen van verzekeringen vergelijkt, dan is het belangrijk dat je dit doet op een betrouwbare site. Iedereen kan een site opstellen, maar niet iedereen heeft verstand van het vergelijken van verzekeraars. Als je kiest voor telefoonverzekering vergelijken op Geld24.nl, dan weet je dat je te maken hebt met vergelijkingsexperts die er alles aan doen om het vergelijken voor jou zo aangenaam en makkelijk mogelijk te maken.