Freo

Freo.nl Leningen

Waarom lenen bij Freo? Lees het hier.

Lenen kan, mits dit op een verantwoorde manier gebeurt, een goede optie zijn om bepaalde dromen of noodzakelijke investeringen gefinancierd te krijgen. Voorbeelden van bestedingen waarvoor vaak een lening worden afgesloten zijn onder meer het verbouwen van de woning, de aanschaf van een auto of het vervangen van de (kapotte) wasmachine.

 ProductMin. RenteMax. RenteMax. Krediet 
Freo Doorlopend krediet4.6%6%€ 50000Aanvragen >
Freo Persoonlijke lening4.8%7.2%€ 50000Aanvragen >

Leningen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten: van flitsleningen waarbij het gaat om relatief kleine bedragen die snel moeten worden terugbetaald tot aan leningen met een langere looptijd waarbij de aflossingstermijn vanzelfsprekend ook langer is. In deze laatste categorie valt Freo. D

eze leningverstrekker biedt zijn klanten een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. De keuze tussen deze twee soorten leningen wordt door de klant zelf gemaakt, hoewel Freo natuurlijk wel de nodige (en noodzakelijke) informatie en adviezen verstrekt.

De Persoonlijke lening van Freo

Freo LeningenEen van de leenvormen waar u bij Freo uit kunt kiezen is de persoonlijke lening. Wanneer u geld nodig hebt voor een investering kan dit een aantrekkelijke leenvorm zijn. wel moet u in dat geval exact weten welk bedrag u nodig hebt en dus wilt gaan lenen aangezien dit bedrag niet meer tussentijds gewijzigd kan worden.

De persoonlijke lening bij Freo staat bekend om zijn heldere voorwaarden, waardoor u altijd precies weet waar u aan toe bent. Zo staat het rentepercentage vast, evenals de looptijd van de persoonlijke lening. Deze looptijd kunt u in overleg met een medewerker van Freo vaststellen en ligt tussen de 6 en 120 maanden (dus tussen een half jaar en tien jaar).

Kiest u voor de persoonlijke lening van Freo dan gaat het meestal om een relatief groot leenbedrag. Bij Freo leent u bij deze leenvorm namelijk een bedrag tussen de 5000 en 50.000 euro. een interessant gegeven bij Freo is dat u de lening eerder mag aflossen dan gepland. Bij veel leningverstrekkers komt u dat op een boete te staan, maar bij Freo kunt u boetevrij eerder aflossen.

Het Doorlopend krediet van Freo

Naast de persoonlijke lening biedt Freo u ook de mogelijkheid om te lenen door middel van een doorlopend krediet. Dit is een leenvorm die bekend staat om zijn flexibiliteit. U kunt het best voor een doorlopend krediet kiezen wanneer u een uitgave wilt doen waarvan de hoogte van het bedrag van te voren niet precies vaststaat.

Een uitgave waarvoor een doorlopend krediet vaak wordt gebruikt is een verbouwing van het huis. Bij een verbouwing is het in veel gevallen namelijk zo dat die wel eens een klein beetje duurder uit kan pakken dan u van te voren hebt ingeschat. Met het flexibele doorlopend krediet is zoiets eenvoudig op te vangen. U leent een bepaald bedrag dat u in gewenste bedragen op kunt nemen. Wanneer u af kunt lossen lost u een gedeelte af.

Het handige is dat u het afgeloste bedrag weer opnieuw op kunt nemen als u dat wenst. Het bedrag dat u kunt lenen met het doorlopend krediet van Freo ligt tussen de 5000 en 50.000 euro. aflossen is altijd boetevrij, dus daar hoeft u verder geen rekening mee te houden. Waar u wel rekening mee moet houden is het feit dat de rente ook flexibel is. dat betekent dat de rente dus kan stijgen of dalen.

Freo controleert de aanvraag

Om te voorkomen dat u een lening afsluit waardoor u in de financiële problemen belandt krijgt u in eerste instantie een offerte toegestuurd zodat u weet waar u aan toe bent. Gaat u akkoord dan controleert deze kredietverstrekker alle benodigde documenten. Zo kunnen alle partijen er van overtuigd zijn dat de lening geen onverantwoorde risico’s met zich meebrengt.

5/528 ratings