Creditcard Vergelijken

Creditcards vergelijken via Geld24.nl

Creditcard vergelijken? Hier kun je diverse soorten creditcards en aanbieders vergelijken en direct aanvragen met de simpele vergelijkingstool van Geld24:

>> Klik hier voor de meest gekozen creditcard 2019 <<

 CreditcardRenteKosten / JaarLimietExtra Kaart 
Visa World Card
* 1e jaar gratis
* Meest Gekozen
14%€ 36.5€ 2500€ 16Aanvragen >
ANWB Visa Card
* Alleen voor ANWB leden
* €30,- Welkomsttegoed.
* 1e jaar gratis
14%€ 14.50€ 2500€ 14.50Aanvragen >
ANWB Visa Gold
* Alleen voor ANWB leden
* €75,- Welkomsttegoed.
* 1e jaar gratis
14%€ 37.50€ 5000€ 0Aanvragen >
Visa World Card Gold
* 1e jaar gratis
14%€ 55€ 5000€ 3Aanvragen >
Visa World Card Platinum
* 1e jaar gratis
14%€ 154€ 5000€ 0Aanvragen >
Visa World Panda
* 1e jaar gratis
14%€ 36.5€ 2500€ 16Aanvragen >
Mastercard GoldCard
* 1e jaar gratis
14%€ 25€ 5000€ 0Aanvragen >
Mastercard Classic
* 1e jaar gratis
14%€ 20€ 2500€ 17.5Aanvragen >
American Express Green Cardnvt€ 65€ 0*€ 0Aanvragen >
American Express Silver Flying Blue
* 1e jaar gratis
* 5000 Award Miles
nvt€ 75€ 0*€ 0Aanvragen >
American Express Gold
* 1e zes maanden gratis
* 10000 Miles Bonus
nvt€ 150€ 0*€ 0Aanvragen >
American Express Gold Flying Blue
* 10000 Award Miles
* 1e jaar gratis
nvt€ 170€ 0*€ 0Aanvragen >
Amex Business Gold Cardnvt€ 225€ 0*€ 0Aanvragen >
Amex Platinum Flying Blue
* 1e jaar €465 ipv €600
* 20000 Miles Welkomstbonus
nvt€ 600€ 0*€ 0Aanvragen >
American Express Platinum Card
* 1e zes maanden Gratis
* 20000 Miles Welkomstbonus
nvt€ 700€ 0*€ 0Aanvragen >
American Express Flying Bluenvt€ 35€ 0*€ 0Niet aangesloten
Meer info
ING Creditcard14%€ 20€ 2500€ 12.5Niet aangesloten
Meer info
* Een Limiet van €0 betekend dat deze kaarten niet met een kredietlimiet werken.

Creditcard vergelijken bij Geld24 is een handige, snelle en betrouwbare methode om een creditcard te vinden die bij jou past. Want de verschillen tussen de kaarten zijn best groot. Er zijn verschillen in prijs, in verzekeringsvoorwaarden voor producten, in kredietlimiet, en in services.

Wil je bijvoorbeeld openstaande bedragen in termijnen terug kunnen betalen? Dat kan bij Visa en bij Mastercard; American Express valt af. Geld24 helpt je met creditcard vergelijken door de belangrijkste eigenschappen van de kaarten naast elkaar te zetten. Als je een creditcard selecteert waarvan alle kenmerken aan jouw wensen voldoen, weet je zeker dat je een goede keus maakt.

Basisvoorwaarden bij creditcard vergelijken

creditcard vergelijken

Er zijn enkele minimumeisen waar iedereen aan moet voldoen. Als je niet aan die basisvoorwaarden voldoet heeft creditcard vergelijken geen zin. Geen enkele aanbieder wil jou dan als klant hebben. De eerste voorwaarde is dat je minimaal 18 jaar bent en een geldig Nederlands identiteitsbewijs hebt. Een andere voorwaarde is dat je voldoende inkomen hebt, minimaal 1.150 euro per maand.

Als laatste mag je geen schulden hebben. Dat wordt gecontroleerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Bij een negatieve BKR registratie kun je geen gewone creditcard aanvragen. Maar voor zo’n situatie zijn wel creatieve oplossingen voorhanden. Sommige aanbieders van creditcards stellen aanvullende eisen. Daarom is creditcard vergelijken altijd nuttig.

Hoe duur is een creditcard?

Een creditcard kost altijd geld, van een tientje tot ruim honderd euro per jaar. Dat komt doordat de producten die je ermee koopt verzekerd zijn. Een andere reden is dat je gebruik maakt van een krediet; je leent dus geld en daar moet je rente over betalen. Bij duurdere kaarten zijn je producten langer verzekerd en heb je een hogere bestedingslimiet. Maar er zijn meer redenen waarom de prijs van een creditcard duurder is.

Om achteraf niet voor verrassingen te komen staan moet je jezelf bij het creditcard vergelijken de volgende vragen stellen:

  • Wat kost de creditcard mij per jaar?
  • Hoeveel geld moet ik verdienen?
  • Hoe hoog moet mijn bestedingslimiet zijn?
  • Vindt er een BKR toetsing plaats?
  • In welke termijnen kan ik mijn aankopen aflossen? En hoeveel rente betaal ik?
  • Hoeveel betaal ik als ik met de creditcard betaal en als ik er geld mee opneem?
  • Is verzekering van mijn aankopen bij de creditcard inbegrepen?
  • Zijn er handige extra opties?

Hoe aantrekkelijk is een creditcard van de bank?

Vergeet bij het creditcard vergelijken niet om de kaarten die via de bank worden aangeboden mee te nemen in je beoordeling. Sommige banken hebben heel aantrekkelijke aanbiedingen. Er zijn banken waar een creditcard automatisch een onderdeel is van je bankrekening.

Bij sommige banken is een tweede creditcard zelfs helemaal gratis. De verschillen onder de banken zijn groot. De Rabobank heeft een uitgebreid assortiment aan creditcards. Maar er zijn ook banken die geen eigen creditcard hebben, zoals Regiobank en Triodos.

Een negatieve BKR registratie en toch een creditcard

Bij een negatieve BKR registratie krijg je van veel aanbieders geen creditcard. Controleer daarom voordat je gaat creditcard vergelijken wat jouw status is bij de BKR via . Bij een negatieve registratie is een prepaid creditcard soms een aantrekkelijke mogelijkheid. Dat is een creditcard waarbij je geen gebruik maakt van een krediet.

Bij een prepaid creditcard zet je zelf geld op je card. Je leent dus geen geld, maar kunt wel gebruik maken van alle voordelen van een creditcard. Bij het creditcard vergelijken op Geld24 kun je van alle prepaid creditcards de voor- en nadelen naast elkaar zetten.

Een passende creditcard voor iedereen

De tijd dat creditcards er vooral waren voor pocherige zakenlieden is al lang voorbij. Voor iedereen is er tegenwoordig wel een geschikte creditcard te vinden, ook als je niet zoveel geld te besteden hebt. Ben je bijvoorbeeld een ‘arme’ student? Zelfs voor jouw is er een creditcard. Een studenten creditcard wordt gekoppeld aan de bankrekening waarop de studiefinanciering wordt gestort.

Let er wel op dat je een creditcard neemt die bij jouw levensstijl past. Daarom is het belangrijk dat je je goed oriënteert en de juiste vragen stelt bij het creditcard vergelijken.

3.9/549 ratings