Santander

Santander Consumer Finance

Waarom een Lening via Santander?

Als consument zijn er van die momenten dat u best wat extra financiële speelruimte kunt gebruiken. Het is dan zaak om de verschillende opties goed te bekijken. En daarbij kan gelukkig tegenwoordig ook vrij eenvoudig over de Nederlandse grens heen gekeken worden. In die zin dat ook buitenlandse banken en financiële instellingen actief zijn op de Nederlandse markt. Banken en instellingen met interessante vormen van financiële dienstverlening voor Nederlandse consumenten die op zoek zijn naar financiering; bijvoorbeeld in de vorm van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Een van oorsprong Spaanse bank die in Nederland actief is als kredietverstrekker is Santander. Het Bedrijf maakt deel uit van de Santander Group.

 ProductMin. Rente %Max. Rente % 
SantanderSantander Doorlopend Krediet
6.9%10.1%Vergelijk >
SantanderSantander Persoonlijke Lening8.5%9.9%Vergelijk >

Persoonlijke lening bij Santander

Santander consumer financeZoals vrijwel elke kredietverstrekker is het ook bij Santander consumer finance een mogelijkheid om geld te lenen in de vorm van een persoonlijke lening. Bij de persoonlijke lening van deze kredietverstrekker kiest u voor een leenbedrag tussen de 1500 en 50.000 euro. De looptijd van de persoonlijke lening bedraagt 72 tot 120 maanden, uiteraard afhankelijk van de hoogte van het te lenen bedrag.

Om geen risico te lopen biedt Santander consumer finance de mogelijkheid om bij de lening een zogenaamde “Nabestaandenbescherming” af te sluiten. Op die manier zadelt u uw nabestaanden zelfs in het onwaarschijnlijke geval van uw overlijden niet op met de gevolgen van de lening. De “Verzekering Blijvende Invaliditeit” biedt eenzelfde soort bescherming, maar dan in het geval van invaliditeit na een ongeval. Voordat u een persoonlijke lening afsluit bij dit bedrijf, is het wel belangrijk u even te realiseren dat u te maken kunt krijgen met boeterente als u eerder dan vooraf afgesproken wilt aflossen. U kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor een doorlopend krediet, dan is eerder aflossen sowieso geen probleem.

Doorlopend krediet bij Santander

Zoals vrijwel elke kredietverstrekker heeft dit bedrijf ook het doorlopend krediet in de portefeuille zitten. Dit is een ideale leenvorm voor de consument die af en toe wel wat extra geld tot zijn beschikking wil hebben. Het doorlopend krediet is een consumptief krediet waarbij een maximaal kredietbedrag wordt afgesproken. De persoon die de lening heeft afgesloten kan steeds dát gedeelte van het bedrag opnemen dat hij op dat moment nodig heeft. Is er weer wat meer financiële ruimte dan kan er worden afgelost.

Hoe meer er is afgelost hoe gunstiger dat natuurlijk is voor het te betalen bedrag aan rente. Dit maakt het doorlopend krediet van Santander uitermate geschikt voor wie “gewoon” wat geld achter de hand wil hebben. En wilt u een gedeelte van het bedrag gebruiken om bijvoorbeeld in de supermarkt boodschappen aan te schaffen? Wie bij deze partij een doorlopend krediet aanschaft krijgt een Santander Card. Een betaalkaart met chip en Maestro logo. Deze kaart is in vrijwel heel Europa te gebruiken om snel en eenvoudig te betalen. Afhankelijk van uw financiële situatie kan het maximale kredietbedrag bij een doorlopend krediet van Santander 10.000 euro bedragen.

4.9/527 ratings