Creditcard Aanvragen

Online een creditcard aanvragen via Geld24.nl

Bij Geld24 vergelijk je alle creditcards en kun je al binnen vijf minuten een creditcard aanvragen.

Klik hier om Creditcards te Vergelijken en Direct aan te vragen

Als je jouw geldzaken beter wilt organiseren en je betalingen overzichtelijk wilt houden moet je een creditcard aanvragen. Met een creditcard heb je dankzij handige services meer controle over je financiën en spaar je voor leuke extra’s. Bij Geld24 kun je alle creditcards vergelijken en er één uitkiezen die aan jouw wensen voldoet.

Een creditcard aanvragen kost slechts vijf minuten. Het aanvragen is volstrekt veilig. Nadat je aanvraag is verstuurd krijg je per post een code toegestuurd. Daarmee kun je je nieuwe creditcard activeren.

Gegevens tijdens het creditcard aanvragen

Iedereen kan via Geld24 een creditcard aanvragen. Het kan zijn dat de aanbieder van de creditcard een aantal voorwaarden stelt. Zij moeten immers beoordelen of een creditcard in jouw situatie wel een goed idee is. Houd daarom tijdens het creditcard aanvragen de volgende gegevens bij de hand voordat je begint met het invullen van de aanvraag:

Je contactgegevens

Je naam, adres, geboortedatum, e-mailadres en telefoonnummer.

Financiële situatie

De aanbieder van de creditcard moet informatie hebben over hoeveel geld je per maand kunt uitgeven. Daarom willen ze weten hoeveel je maandelijks uitgeeft aan huur of hypotheek. Ook moet je doorgeven wat je bruto- en nettoloon is.

Wat gebeurt er met jouw informatie?

Creditcard aanvragen via Geld24.nlDe informatie over je financiële situatie wordt door de aanbieder van de creditcard gebruikt om te beoordelen of jij je geldzaken op orde hebt. Dat betekent dat zij informatie opvragen bij Bureau Krediet Registratie (BKR). Als je bezig bent om oude leningen af te lossen of betalingsachterstanden hebt krijg je een negatieve BKR registratie.

Laten we er van uitgaan dat je voldoende geld te besteden hebt en dat je geen schulden hebt. Dan is de kans groot dat een creditcard aanvragen in jouw situatie positief wordt beoordeeld. Geld24 laat je daarom alvast kort kennis maken met de populairste creditcards: de MasterCard, de Visa Card en American Express.

MasterCard

Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten MasterCard: MasterCard Classic, MasterCard Gold en MasterCard Black. Wat de verschillen zijn tussen die MasterCards kun je hier bekijken. Een MasterCard aanvragen kan via je eigen bank en via het bedrijf MasterCard. Een online aanvraag bij Geld24 gaat het snelst. Als je creditcard aanvraag is verstuurd, moet je eerst twee weken geduld hebben. Want zolang duurt de beoordeling van de aanvraag. Als de aanvraag wordt goedgekeurd wordt je nieuwe MasterCard plus activeringscode per post thuisgestuurd.

Aan welke eisen moet je voldoen?

Om een MasterCard te kunnen krijgen moet je financiële situatie stabiel zijn. Jouw BKR-registratie mag niet negatief zijn, dus je mag geen openstaande schulden hebben. Een andere eis van MasterCard is, dat je voor de Classic card een minimum inkomen van 1.150 euro per maand moet hebben. Voor de Gold card en de Black card geldt een minimum inkomen van 1.250 euro per maand. Voor alle duidelijkheid zetten we alle voorwaarden voor het creditcard aanvragen bij MasterCard nog even op een rij:

  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je woont in Nederland en hebt een geldig identiteitsbewijs
  • Je hebt een telefoonnummer
  • Je hebt geen negatieve BKR registratie
  • Je hebt een maandinkomen van minimaal 1.150 euro
 Top 3 MastercardsKosten / JaarLimiet 
Mastercard GoldCard€ 25€ 5000Bekijken >
Mastercard Classic€ 20€ 2500Bekijken >
Bijenkorf Creditcard€ 12.5€ 2500Bekijken >

De Visa Creditcard aanvragen

aanvraag van een creditcardDe Visa Creditcard kun je bijna overal in de wereld gebruiken. Visa is daar bijzonder trots op. Visa kan met elke Nederlandse bankrekening samenwerken, onder voorwaarde dat jij de rekeninghouder bent. Bij Visa moet je aan nagenoeg dezelfde voorwaarden voldoen als bij MasterCard. Afhankelijk van het soort kaart zijn er wat kleine verschillen. Dat betreft dingen als de bestedingslimiet en eventuele extra’s.

Je kunt een Visa creditcard aanvragen bij je eigen bank en via Geld24 bij International Card Services (ICS). Dat is de aanbieder van de Visa Card. Een online aanvraag via ICS gaat het snelst. Als je je persoonlijke gegevens en de informatie over je financiële situatie bij de hand hebt, ben je binnen vijf minuten klaar. Na het indienen van een aanvraag worden je Visa Creditcard en de activeringscode per post thuisgestuurd.

 Top 3 Visa KaartenKosten / JaarLimiet 
Visa World Card
€ 36.5€ 2500Bekijken >
Visa Panda World Card€ 36.5€ 2500Bekijken >
Visa Gold World Card€ 55€ 5000Bekijken >

American Express

Als je een American Express card wilt hebben moet je er rekening mee houden dat al je maandelijkse uitgaven elke maand moeten worden terugbetaald. Dat heet een charge card. Houd er ook rekening mee dat American Express niet overal wordt geaccepteerd, in elk geval op minder plaatsen dan MasterCard en Visa. American Express is ook wat duurder, maar daar krijg je wel veel extra services voor terug. Vooral vanwege die extra’s is deze kaart populair bij zakelijke klanten, die veel reizen.

Bekijk hier de verschillende kaarten van American Express.

Een creditcard aanvragen van American Express kan via Geld24. Om een American Express Creditcard aan te kunnen vragen moet je voldoen aan de volgende eisen:

  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je hebt een bruto jaarinkomen van 23.000 euro of meer
  • Je hebt een rekening bij een Nederlandse bank
  • Je hebt geen negatieve BKR registratie
Top 3 Amex CardsKosten / JaarLimiet 
Amex Flying Blue€ 35GeenBekijken >
Amex Silver Flying Blue€ 75GeenBekijken >
Amex Gold Flying Blue
€ 170GeenBekijken >

Zoals je ziet zijn er tijdens het creditcard aanvragen verschillende mogelijkheden en Geld24 zet ze duidelijk op een rijtje.

4.1/5102 ratings