Creditcard Aanvragen

Online een creditcard aanvragen via Geld24.nl

Bij Geld24 vergelijk je alle creditcards en kun je al binnen vijf minuten een creditcard aanvragen.

Klik hier om Creditcards te Vergelijken en Direct aan te vragen

In verband met veiligheid krijg je, na het aanvragen, een code toegestuurd per post waarmee je je creditcard kunt activeren.

Benodigde gegevens creditcard aanvragen

Wanneer je een creditcard gaat aanvragen is het handig om de benodigde gegevens bij de hand te hebben.

Persoonlijke gegevens

  • Naam, adres, geboortedatum, e-mailadres en telefoonnummer.

Financiële gegevens

  • Hoogte van je huur of hypotheek.
  • Je bruto- en nettoloon.

Online een creditcard aanvragenJouw persoonlijke en financiële gegevens worden door de aanbieder van de creditcard onder meer gebruikt voor een kredietcheck, waarbij er informatie wordt opgevraagd bij het BKR (Bureau Krediet Registratie) om te zien of je eventuele betalingsachterstanden hebt. Dan nu een korte blik op twee populaire soorten creditcards die je via Geld24 kunt aanvragen, de MasterCard en de Visa.

De MasterCard

Je kunt via je bank of direct bij de onderneming zelf de Mastercard aanvragen. Een online aanvraag wordt het snelst verwerkt. Bij MasterCard bestaan er drie verschillende soorten creditcards: de MasterCard Classic, MasterCard Gold en MasterCard Black. Het aanvraagproces duurt circa 14 dagen. Je gegevens worden gecontroleerd en je krijgt je creditcard en activeringscode thuisgestuurd.

Kom je in aanmerking voor de MasterCard?

Voor de MasterCard moet je aan een aantal eisen voldoen. Zo moet je 18 jaar of ouder zijn en in een bepaalde financiële situatie zijn. De MasterCard Classic stelt de eis dat je netto inkomen per maand minimaal 1150 euro is. Voor MasterCard Black of Gold ligt dit bedrag op 1250 euro netto per maand.

Vergelijk hier alle Mastercards

De Visa Card

Voor de Visa card aanvraag gelden ongeveer dezelfde criteria als bij de MasterCard. Je kunt de creditcard van Visa, net als de MasterCard, online aanvragen maar ook bij je bank. Mocht je jouw creditcard, om welke reden dan ook, niet via de bank willen regelen, gaat dit via ICS (International Card Services). Dit is de organisatie die de Visa Card uitgeeft. Visa is bankonafhankelijk en kan gekoppeld worden aan iedere Nederlandse bankrekening, mits jij de rekeninghouder bent.

Visa World Card: de meest geaccepteerde creditcard wereldwijd

De meeste aanvragen bij Visa zijn voor de World Card. Dit is de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. Om veiligheidsredenen wordt er bij het aanvraagproces, net als bij andere aanbieders, gevraagd om meerdere gegevens. Hou je identiteitskaart of paspoort en je loonspecificatie bij de hand, Je adresgegevens, burgerservicenummer (BSN) en financiële achtergrond worden gecontroleerd. Via de website ben je binnen 5 minuten klaar met het invullen van alle gegevens.

Vergelijk hier alle Visa Cards en vraag ze online aan
Creditcard Aanvragen
3.7 (74.33%) 60 stemmen