Creditcard Aanvragen

Online een creditcard aanvragen via Geld24.nl

Bij Geld24 vergelijk je alle creditcards en kun je al binnen vijf minuten een creditcard aanvragen.

Klik hier om Creditcards te Vergelijken en Direct aan te vragen

In verband met veiligheid krijg je, na het creditcard aanvragen, een code toegestuurd per post waarmee je je creditcard kunt activeren.

Benodigde gegevens creditcard aanvragen

Tijdens het creditcard aanvragen is het handig om de benodigde gegevens bij de hand te hebben.

Persoonlijke gegevens

 • Naam, adres, geboortedatum, e-mailadres en telefoonnummer.

Financiële gegevens

 • Hoogte van je huur of hypotheek.
 • Je bruto- en nettoloon.

Online een creditcard aanvragenJouw persoonlijke en financiële gegevens worden door de aanbieder van de creditcard onder meer gebruikt voor een kredietcheck tijdens het creditcard aanvragen, waarbij er informatie wordt opgevraagd bij het BKR (Bureau Krediet Registratie) om te zien of je eventuele betalingsachterstanden hebt. Dan nu een korte blik op de drie populaire soorten creditcards die je via Geld24 kunt aanvragen, de MasterCard, Visa Card en American Express.

De MasterCard

Je kunt via je bank of direct bij de onderneming zelf de Mastercard aanvragen. Een online aanvraag wordt het snelst verwerkt. Bij MasterCard bestaan er drie verschillende soorten creditcards: de MasterCard Classic, MasterCard Gold en MasterCard Black. Het aanvraagproces duurt circa 14 dagen. Je gegevens worden gecontroleerd en je krijgt je creditcard en activeringscode na goedkeuring thuisgestuurd.

Kom je in aanmerking voor de MasterCard?

Voor de MasterCard moet je aan een aantal eisen voldoen. Zo moet je 18 jaar of ouder zijn en in een bepaalde financiële situatie zijn. De MasterCard Classic stelt de eis dat je netto inkomen per maand minimaal 1150 euro is. Voor MasterCard Black of Gold ligt dit bedrag op 1250 euro netto per maand.

Dit zijn alle voorwaarden voor een Mastercard op een rijtje:

 • Minimale leeftijd 18 jaar
 • Woonachtig in Nederland
 • Je hebt een geldig Nederlands identiteitsbewijs
 • Je hebt een telefoonnummer
 • Je hebt geen negatieve BKR registratie
 • Je hebt een inkomen van minimaal €1150,-
Vergelijk hier alle Mastercards

De Visa Creditcard aanvragen

Voor de Visa card aanvraag gelden ongeveer dezelfde criteria als bij de MasterCard. Je kunt de creditcard van Visa, net als de MasterCard, online een creditcard aanvragen maar ook bij je bank. Mocht je jouw creditcard, om welke reden dan ook, niet via de bank willen regelen, gaat dit via ICS (International Card Services). Dit is de organisatie die de Visa Card uitgeeft. Visa is bankonafhankelijk en kan gekoppeld worden aan iedere Nederlandse bankrekening, mits jij de rekeninghouder bent.

Visa World Card: de meest geaccepteerde creditcard wereldwijd

De meeste creditcard aanvragen bij Visa zijn voor de World Card. Dit is de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. Om veiligheidsredenen wordt er bij het aanvraagproces, net als bij andere aanbieders, gevraagd om meerdere gegevens. Hou je identiteitskaart of paspoort en je loonspecificatie bij de hand, Je adresgegevens, burgerservicenummer (BSN) en financiële achtergrond worden gecontroleerd. Via de website ben je binnen 5 minuten klaar met het invullen van alle gegevens.

Dit zijn alle voorwaarden voor de Visa card op een rijtje:

 • Minimale leeftijd 18 jaar
 • Woonachtig in Nederland
 • Je hebt een geldig Nederlands identiteitsbewijs
 • Je hebt een telefoonnummer
 • Je hebt geen negatieve BKR registratie
 • Je hebt een inkomen van minimaal €1150,-

De voorwaarden voor het aanvragen van de Visa Card en Mastercard zijn hetzelfde. Wel zijn er wat kleine verschillen afhankelijk van wat voor soort kaart (bestedingslimiet & extra’s) je gaat aanvragen.

Vergelijk hier alle Visa Cards en vraag ze online aan

De American Express kaart

De American Express card werkt net even wat anders dan de Visa en Mastercard, het is namelijk een charge card. Met charge card wordt bedoelt dat het openstaande bedrag (je uitgaven) iedere maand terugbetaald moeten worden.

Deze creditcard is vooral erg populair bij zakelijke klanten aangezien je veel punten en miles kunt verzamelen tijdens zakenreizen. Wat belangrijk om te weten is dat deze kaart op minder plaatsen geaccepteerd wordt dan de Master en Visa kaarten.

Daarnaast is deze kaart wat duurder dan de andere merken, maar daar staat tegenover dat je veel extra services bij je kaart krijgt.

Voor het aanvragen van de American express Creditcard gelden de volgende voorwaarden:

 • Minimale leeftijd 18 jaar
 • Bruto jaarinkomen van minimaal € 23.000
 • Je hebt een privé rekening bij een bank in Nederland
 • Je hebt geen negatieve BKR registratie
Vergelijk hier alle Amex Cards en vraag ze online aan
4.1/5101 ratings

Exclusieve Actie