Autofinanciering vergelijken

Autofinancieringen vergelijken

Waarom Autofinanciering vergelijken? Bij het kopen van een auto komt een grote uitgave kijken. Wanneer jouw budget niet voldoende is om de auto in één keer te financieren, dan zijn er verschillende leningen die je daarbij kunnen helpen. Er zijn verschillende aanbieders van autofinancieringen en de voorwaarden verschillen nogal. De vergelijkingstool van Geld24 helpt je met een helder overzicht om de autofinanciering te vinden die het beste bij je past.

>> Bekijk hier de meest gekozen autolening van 2020 <<
 FinancierMin. Rente 
DEFAMDefam4.6%Aanvragen >
InterBankInterBank4.6%Aanvragen >
Nationale Nederlanden Nationale Nederlanden4.7%Aanvragen >
MoneyouMoneyou
4.8%Aanvragen >
QanderQander5.1%Aanvragen >
SantanderSantander7.3%Aanvragen >
> Rentetarieven gebaseerd op een autofinanciering van €15.000 De meeste mensen kiezen voor een Persoonlijke lening, vergelijk ze hier

Welke soort lening voor je autofinanciering?

Autofinanciering vergelijkenBij het vergelijken van autofinancieringen heb je een breder overzicht dat bij andere soorten leningen. Je hebt als consument meer opties. Ook het aantal aanbieders is veel groter bij je vergelijkingstraject. Wat statistisch gezien opvalt is dat de persoonlijke lening veruit de meest gekozen optie is voor autofinancieringen.

Autofinanciering vergelijken, waar let je op?

Stel jezelf de belangrijkste vraag: hoeveel geld je echt nodig van zo’n lening? Dit is een belangrijke vraag om jezelf niet in verleiding te laten brengen om te veel te lenen. Mocht je nog aan het oriënteren zijn over welk model auto je gaat kopen en maakt deze lening dat ene duurdere model opeens mogelijk?

Leen niet meer dan verantwoord is en laat je eventueel door een financieel adviseur op de hoogte brengen van alle voorwaarden. Want ook hier geldt: geld lenen kost geld!

Rente en looptijd

Let bij het vergelijken van autoleningen ook op de looptijd. Wanneer een bepaalde partij een opvallend lage rente hanteert is er vaak sprake van looptijd en voorwaarden waar je voor moet waken. Je gaat dus een langere verplichting aan. Wees hier goed van bewust.

Via de bank, online of gewoon bij de autodealer?

Persoonlijk advies bij je eigen bank kan altijd prettig zijn. Echter mis je hier het overzicht van alle beschikbare kredietverstrekkers. Een zogenaamde autolening is vaak simpelweg een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Bij de aanschaf van een voertuig bieden autodealers ook autoleningen. Gelijk geregeld, echter heb je hier ook geen garantie van de meest gunstige voorwaarden.

Online autofinancieringen vergelijken biedt je overzicht en weet je zeker dat je een weloverwogen beslissing hebt gemaakt. Vergelijk bij ons de verschillende aanbieders voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet en kijk welke vorm het beste bij je past.

5/521 ratings