Kredietspotter

Kredietspotter Informatie

Er zijn van die ondernemingen waarbij je geen idee hebt wat ze nu eigenlijk doen. Wat dat betreft is zoiets bij Kredietspotter duidelijk niet het geval. Hier weet u als consument direct waar u aan toe bent. Kredietspotter doet namelijk exact wat de naam van deze bemiddelaar belooft: deze firma spot voor u het goedkoopste en best passende krediet. Vanzelfsprekend is dit ideaal wanneer u op zoek bent naar een krediet. En dan maakt het nog niet eens uit of het om een Doorlopend Krediet of een Persoonlijke Lening gaat.

Vergelijk Kredietspotter met andere kredietverstrekkers

Overzichtelijk en professioneel

KredietspotterEr zijn natuurlijk best wel wat meer partijen dan alleen deze die u graag willen helpen bij het afsluiten van een geschikte lening. Toch moet het gezegd worden: direct wanneer u bij Kredietspotter op de site komt valt op hoe overzichtelijk de leenopties te bekijken zijn. Een offerte is razendsnel aangevraagd, en ook het maximale leenbedrag is met enkele muisbewegingen al op uw scherm getoverd. U krijgt vervolgens een offerte op maat voorgelegd. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail.

Veilig en verantwoord lenen

Om er zeker van te zijn dat u geen verplichtingen aangaat die in uw financiële situatie niet verstandig zijn onderneemt Kredietspotter een aantal stappen. Uiteraard wordt er eerst gekeken naar de gegevens die u zelf opgeeft. Denk hierbij aan uw maandelijkse inkomen, uw woonlasten en uw leendoel. Dit alles natuurlijk in combinatie met het bedrag dat u wilt lenen. Op basis van dit soort informatie kan een professional van Kredietspotter een gedegen risico-inschatting maken. Ook wordt er (wanneer Kredietspotter dit noodzakelijk acht) informatie ingewonnen bij het Bureau Kredietregistratie (BKR). Dit wordt niet gedaan omdat ze bij Kredietspotter zo nieuwsgierig zijn, maar wel om hierdoor eventuele risico’s -want geld lenen kost geld – verder te verkleinen.

Kredietspotter: de kredietintermediair

Kredietspotter kijkt voor u naar goede leningen. Dat betekent dus ook dat kredietspotter zelf geen eigen leningen aanbiedt. Om de consument een goed aanbod te kunnen doen werkt samen met diverse financiële instellingen. Bijvoorbeeld met DEFAM (een 100 procent dochter van ABN Amro), Interbank of Santander. Allemaal betrouwbare banken. Daar komt nog bij dat dit bedrijf een onderdeel is van Ster Krediet B.V. en deze onderneming staat keurig ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Dit is de Nederlandse toezichthouder die in de gaten houdt of financiële dienstverleners zich aan de regels houden.

Een Doorlopend Krediet via Kredietspotter

Kredietspotter houdt zich natuurlijk bezig met het koppelen van het juiste krediet aan de juiste aanvrager. Het is dan ook geen wonder dat u bij deze partij terecht kunt voor een passend Doorlopend Krediet. Een doorlopend krediet heeft de volgende eigenschappen: u betaalt een variabele looptijd over het bedrag dat u daadwerkelijk leent. Hiervoor spreekt u een kredietlimiet af. Tot aan die limiet kunt u geld opnemen. Wanneer u daar de mogelijkheid toe hebt kunt u gratis aflossen. Uw leen-ruimte neemt na elke aflossing natuurlijk weer toe. Daarom kan een doorlopend krediet in principe ook (bijna) doorlopend blijven functioneren.

Een Persoonlijke Lening via Kredietspotter

Is een doorlopend krediet niet wat u zoekt omdat u bijvoorbeeld geld wilt lenen voor een hele concrete uitgave? Veel mensen die bijvoorbeeld een verbouwing willen financieren of een auto aan willen schaffen kiezen op zo’n moment voor een persoonlijke lening. Hiermee is het namelijk mogelijk om het exacte bedrag te lenen dat u voor uw specifieke uitgave nodig hebt.

Bovendien is een persoonlijke lening glashelder. Het te lenen bedrag is bekend, het rentepercentage is bekend (en staat ook nog eens vast) en ook de looptijd is bekend. Dat betekent dus direct dat het bedrag dat u maandelijks af moet lossen ook precies bekend is. Bij een persoonlijke lening komt u dus niet voor verrassingen te staan. En via Kredietspotter krijgt u uiteraard de persoonlijke lening aangeboden die perfect past bij uw (financiële) situatie.

4.9/519 ratings