Geldshop

Geldshop.nl

Geldshop presenteert zich als “de intermediair voor verantwoord lenen”. Dat is terug te zien in de manier van werken van deze kredietverstrekker. Bij deze kredietverstrekker gaat men er vanuit dat iemand die een lening af wil sluiten niet per se zelf over heel veel financiële kennis beschikt. Daarom is de werkwijze van Geldshop erop gericht om de klant zoveel mogelijk te adviseren en begeleiden bij het afsluiten van een passende lening.

Vergelijk Geldshop met andere aanbieders

Om de risico’s vrijwel volledig uit te sluiten heeft Geldshop zelfs een extra tool die de klant desgewenst kan gebruiken wanneer hij of zij bij onverhoopt overlijden de nabestaanden niet met de restschuld wil opzadelen. Deze tool heeft van Geldshop de naam “kredietbeschermer” meegekregen. Geldshop is een intermediair en dat betekent dat ze de ‘linking pin’ zijn tussen de klant en een aantal geselecteerde kredietverstrekkers waar Geldshop mee samenwerkt.

 ProductMin. RenteMax. RenteMax. Krediet 
Persoonlijke lening via Geldshop4.4%7.5%€ 75000Aanvragen >
Doorlopend krediet via Geldshop4.5%7.2%€ 75000Aanvragen >

Persoonlijke Lening via Geldshop

Geldshop.nl LeningenDe Persoonlijke Lening is één van de leenvormen waar u voor kunt kiezen als u besluit een lening af te sluiten bij Geldshop. Wie voor de Persoonlijke Lening kiest leent een vooraf vastgesteld bedrag. Dat bedrag wordt in één keer op de rekening gestort en kan vervolgens gebruikt worden voor een investering waarvan de kosten van te voren vast liggen. Bij de Persoonlijke Lening krijgt u te maken met een vast rentepercentage. Omdat daar gedurende de looptijd niets meer aan veranderd komt dit de duidelijkheid natuurlijk ten goede. Net als het rentepercentage is ook het bedrag aan rente en aflossing vooraf vastgesteld.

Om er zeker van te zijn dat u niet met onmogelijk hoge maandlasten wordt opgezadeld wordt er door Geldshop altijd een kredietcheck uitgevoerd. De informatie hiervoor wordt opgevraagd bij het BKR (Bureau Kredietregistratie). Het maximale bedrag dat met een Persoonlijke Lening bij dit bedrijf geleend kan worden is 75.000 euro. De hoogte is echter afhankelijk van de persoonlijke situatie van de lener. Zo spelen inkomen, woonsituatie en gezinssituatie een belangrijke rol. Zijn de woonlasten hoog en het inkomen relatief laag dan is het natuurlijk niet mogelijk om 75.000 euro te lenen. De adviseurs van Geldshop rekenen u precies voor wat voor u de mogelijkheden zijn.

Doorlopend Krediet bij Geldshop

Een doorlopend krediet is een handige leenvorm voor diegene die het een prettig idee vindt om wat geld achter de hand te hebben. U spreekt met de adviseur van Geldshop het gewenste maximale bedrag af (max. 75.000 euro, maar afhankelijk van persoonlijke omstandigheden) en vervolgens kunt u zelf bepalen wanneer u het geld opneemt. Datzelfde geldt voor de hoogte van het bedrag. Uiteraard mag u niet boven het afgesproken bedrag uitkomen. Hebt u geld opgenomen van uw doorlopend krediet, en heeft u vervolgens weer wat financiële ruimte dan kunt u ervoor kiezen om een gedeelte terug te storten (af te lossen). Dat is gunstig, want bij een doorlopend krediet betaalt u alleen rente over het bedrag dat u heeft opgenomen.

Overigens moet u wat de rente betreft er op bedacht zijn dat een doorlopend krediet via deze kredietverstrekker altijd een variabele rente kent. Dat kan gunstig zijn (wanneer de rente daalt), maar een ongunstige renteontwikkeling (waarbij de rente stijgt) is natuurlijk ook mogelijk.

Om precies op de hoogte te zijn van de mogelijke valkuilen en om met een gerust gevoel een doorlopend krediet af te sluiten bij deze kredietverstrekker wordt u altijd geholpen door een professionele adviseur. Ook gedurende de looptijd van de lening staan deze adviseurs altijd klaar om te helpen mocht u eventuele vragen hebben.

4/523 ratings