A-Krediet

Informatie over A-Krediet

Waar kan A-Krediet mee helpen? Op zoek naar een lening, maar u weet niet precies welke? Gelukkig hoeft u dat tegenwoordig niet meer helemaal zelf uit te zoeken. Er zijn namelijk diverse financieringsbureaus in Nederland actief die gespecialiseerd zijn in het vinden van de perfecte lening. En met een perfecte lening bedoelen we dan een lening die van toepassing is op uw situatie en met de meest gunstige voorwaarden. Een van die financieringsbureaus die u aan een lening kan helpen is A-krediet. A-krediet is niet zomaar de eerste de beste. Deze financiële dienstverlener bestaat al 10 jaar, en in die tijd heeft A-krediet zich zonder meer bewezen.

Klik hier om het aanbod van A-Krediet te bekijken

Leningen via A-krediet

A-KredietA-krediet is begonnen als intermediair bij het afsluiten van leningen en daar ligt nog steeds hun kracht. Wat expertise betreft is de kennis van de professionals van A-krediet zonder meer behoorlijk breed te noemen. Uiteraard bemiddelt dit bedrijf voor consumenten die een “standaard” lening willen afsluiten, zoals de bekende Persoonlijke Lening en het Doorlopend Krediet.

Maar u wordt bij A-krediet ook uitstekend geholpen wanneer u op zoek bent naar restschuldfinanciering, financial lease en zelfs bij de aanvraag van een creditcard staan de specialisten van A-krediet voor u klaar. Ook ondernemers kunnen bij deze kredietmakelaar terecht, met name voor een Financial Leaseconstructie. Dit laatste financiële product is ideaal om een bedrijfswagen mee te financieren.

Verzekeren via A-krediet

Dat deze kredietbemiddelaar meer in z’n mars heeft dan enkel het bemiddelen bij een lening laat deze intermediair al geruime tijd zien. Ook op het gebied van verzekeren is bij deze partij het nodige mogelijk. Wel is het zo dat de verzekeringen waarin dit bedrijf bemiddelt een link hebben met lenen. Niet zo gek, de juiste lening aanbieden is natuurlijk de corebusiness van dit bedrijf.

Toch behoeft het misschien wat uitleg. Want een verzekering die met een lening te maken heeft, hoe zit dat? Eigenlijk is het relatief eenvoudig. Lenen brengt een bepaald risico met zich mee. En met de juiste verzekering is dat risico sterk te beperken.

We hebben het dan met name over de werkloosheidsverzekering, de arbeidsongeschiktheidsverzekering en de overlijdensrisicoverzekering. Zoals u zal begrijpen komt er inkomensverlies om de hoek kijken wanneer er (onverhoopt) arbeidsongeschiktheid, overlijden of werkloosheid zou voorvallen.

Met de genoemde verzekeringen wordt dat risico beperkt. Dat betekent heel simpel dat u met een dergelijke verzekering ‘gewoon’ in staat bent om aan uw leenverplichtingen (rente en aflossing) te blijven voldoen. Zo bekeken is het logisch dat deze professionele kredietbemiddelaar ook bij dit soort verzekeringen bemiddelt.

Met wie werkt A-krediet samen?

Dit bedrijf werkt samen met een aantal gerenommeerde bancaire bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan Santander Consumer Finance (grote bank uit Spanje), Nationale Nederlanden en DEFAM. Dit zijn banken die door de toezichthouders goed in de gaten worden gehouden en dat betekent dan weer dat het risico voor u echt minimaal is. Uiteraard mits uw eigen financiële positie gezond genoeg is en wanneer u voldoet aan de algemene voorwaarden die deze partij stelt.

Uw financiële positie wordt overigens gecheckt door de specialisten van A-krediet; geven die groen licht dan kunt u ervan uitgaan dat u de gewenste lening onder een aanvaardbaar risico af kunt sluiten.

Hoe sluit ik via A-krediet een lening af?

Bent u overtuigd van de professionaliteit van deze kredietverstrekker en ziet u de scherpe tarieven die gehanteerd worden wel zitten? Dan is het misschien tijd om de gewenste lening af te sluiten. Hoe gaat dit in z’n werk? Behoorlijk simpel en snel eigenlijk. U vult gewoon het aanvraagformulier (de offerte) in. Vervolgens stuurt A-krediet de op uw maat gemaakte offerte weer naar u terug. Bent u tevreden over het voorstel? Even uw handtekening zetten en de gevraagde documenten die noodzakelijk voor de afhandeling zijn met de offerte weer terug sturen. Uw financiering wordt geregeld!

4/516 ratings