Freedom Finance review – Onze ervaringen met Freedom24

Freedom Finance review – Onze ervaringen met Freedom24

Freedom24.com is een online platform voor particuliere en professionele beleggers. Het is een project van Freedom Finance Europe, dat weer een dochter is van de in 2008 opgerichte internationale Freedom Holding Corp. Wereldwijd beleggen inmiddels honderdduizenden particulieren en professionals via Freedom Finance.

Freedom Finance is NASDAQ genoteerd

Deze Europese dochteronderneming van Freedom Holding Corp. is de enige Europese broker met een notering aan de NASDAQ, waarmee het bedrijf zich schaart naast giganten Apple en Airbnb.

Meer over Freedom Finance

Freedom Finance review
Review van Freedom Finance.

Freedom Finance profileert zich als een modern en dynamisch handelshuis met een degelijke en professionele achtergrond. Het bedrijf heeft Innovatie hoog in het vaandel en maakt dan ook gebruik van de nieuwste technieken bij de ontwikkeling van de beleggingsplatforms. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cyprus, met als belangrijkste nevenvestiging het kantoor in Berlijn.

Partners van Freedom Finance Europe

Het zijn niet de minste partijen die zich aan Freedom Finance Europe hebben geaffilliëerd: Partners van Freedom Finance Europe zijn onder andere City bank, de grootste internationale bank met een historie van maar liefst 200 jaar, AFME (The European Financial Markets Association) en technologiebeurs NASDAQ. Al met al heeft dit handelshuis een grote naam opgebouwd en doet het er alles aan om deze te behouden.

Veiligheid staat hoog in het vaandel

Freedom Finance voldoet aan alle regelgeving en garandeert daardoor het hoogst mogelijke niveau van bescherming voor de belegger. Het heeft een A-rating van Creditsafe, wat staat voor een zeer laag . De rating van S&P is een B, oftewel ‘stabiel”. Bovendien is elke beleggingsrekening verzekerd tot $20 000. Uiteraard staat dit alles los van de risico’s die u in het kader van uw beleggingen loopt.

Onze Freedom Finance review

Freedom24 is een online trading platform. Iedere particulier die wil beleggen kan hier terecht om te beleggen in meer dan 1.000.000 verschillende producten. Niet alleen biedt het platform een laagdrempelige manier om te beleggen, het biedt ook een schat aan informatie op beleggingsgebied.

Deze informatie loopt uiteen van een basis uiteenzetting over wat aandelen zijn, tot in depth analyse van de verschillende fondsen. Daarnaast wordt het economische en financiële nieuws op de voet gevolgd vanuit een internationaal perspectief, wat waardevolle kennis oplevert voor de belegger.

Hoe werkt het platform van Freedom24?

Freedom24
Freedom24 Platform.

Via het platform opent u gemakkelijk met uw bankpas een handelsrekening. Deze handelsrekening stelt u in staat om de aandelen van uw keuze aan te schaffen. Het kiezen van de aandelen is gemakkelijk want alle informatie is voor u verzameld. Op basis van de beleggingsideeën die het platform biedt en de analyses die worden aangeboden kunt u uw beleggingskeuzes maken.

Freedom Finance beschikt over alle licenties en voldoet aan alle eisen die de wet stelt. Vanzelfsprekend zelf verantwoordelijk voor de risico’s die U loopt als belegger. Waardepapieren kunnen nu eenmaal stijgen of dalen in waarde.

Bekijk het platform van Freedom Finance >

Wat zijn de tarieven van Freedom24.com?

Freedom24.com biedt een aantal pakketten, al naar gelang het aantal transacties per maand. Voor beginnende beleggers is er een aantrekkelijk instaptarief, waarbij gedurende de eerste maand zelfs helemaal geen kosten in rekening worden gebracht. Daarna is het in principe zo dat de kosten per transactie lager worden naarmate u meer handelt. Dus het is afhankelijk van uw beleggingsgedrag voor welk pakket u het beste kunt kiezen.

Meedoen aan IPO’s via Freedom Finance

Het is via Freedom Finance ook mogelijk om als particulier deel te nemen aan IPO’s. Dit zijn beursintroducties van ondernemingen. Dit is iets wat voorheen alleen voor professionele beleggers mogelijk en via specifieke brokers was. Omdat het bedrijf internationaal werkt krijgt u als klant toegang tot verschillende beurzen de hele wereld. Denk hierbij aan onder andere de NASDAQ, The New York stock Exchange, de Deutsche Börse en de MOEX. Naast het handelen in aandelen zijn natuurlijk ook alle andere financiële instrumenten beschikbaar zoals opties, obligaties, futures en investeringsfondsen.

Handelsrekening

Met een creditcard of met je bankpas kan de handelsrekening eenvoudig worden aangevuld. Het account kan ook door middel van een overschrijving van extra funding worden voorzien. Naast het handelsaccount Is het ook mogelijk om een dollar spaarrekening aan te houden met een dagelijkse rente. Deze rekening biedt een rente die hoger is dan gebruikelijk, op dit moment bedraagt deze 3%.

De voordelen van Freedom24 op een rijtje:

Freedom24.com ervaringen
IPO’s via Freedom Finance.
 • Eigen gemakkelijk toegankelijk beleggersplatform
  Online, via de app, is het eenvoudig om een rekening te openen. De handelsrekening dient als basis van waaruit de aandelen worden gekocht en waarop de eventuele winsten worden bijgeschreven. Ook uitgekeerde dividenden komen hierop terecht.
 • Internationaal bedrijf met veel extra inzicht en waardevolle financiële informatie
  Door de brede internationale basis met duizenden medewerkers heeft het bedrijf een internationale blik op financiële, economische en relevante politieke ontwikkelingen die van belang kunnen zijn voor de belegger. Dit biedt extra informatie en kennis en de artikelen op de website en in de nieuwsbrief zijn over het algemeen van een hoog niveau, waardoor ze echt toegevoegde waarde hebben.
 • Flexibele transactiekosten
  Het fijne van flexibele transactiekosten is, dat de tarieven afhankelijk zijn van het aantal transacties. Daarvoor dient dan wel het meest passende pakket gekozen te worden. Wisselen van pakket is ook altijd mogelijk. Dus, als u actiever gaat handelen gaan de kosten per transactie naar beneden.
 • Extra inkomsten genereren met de dollar-rekening
  De ‘spaar’rekening is een uniek en voordelig concept. Met deze rekening haalt u een hoog rendement, waardoor er zomaar een extra passief inkomen genoten kan worden op het moment dat u even niet actief handelt of geen beleggingsportefeuille hebt.
 • Mogelijkheid tot participeren IPO’s, tegen de initiële koers
  Iets wat voorheen was voorbehouden aan institutionele beleggers: Deelnemen aan een IPO. Vaak zeer aantrekkelijk omdat de aandelen na de introductie op de beurs soms wel met honderden procenten omhoog schieten (omlaag kan ook natuurlijk). Ook particulieren kunnen zich hiervoor inschrijven.

Samenvatting van onze Freedom Finance review

Bent u van plan te gaan beleggen of bent u al belegger en overweegt u een ander platform? Dan is het wellicht de moeite waard om eens naar Freedom24 te kijken. Het online platform is in ieder geval zeer klantvriendelijk en gemakkelijk toegankelijk. De ruimte informatie over zowel economische en financiële ontwikkelingen vormen een goede aanvulling op hetgeen via de media tot ons komt, al blijft een eigen kritische blik natuurlijk altijd noodzakelijk.

Kortom, voor wie enigszins thuis is in de financiële wereld en in staat en bereid is te investeren, is dit platform zeker de moeite waard.

Actie: Handel de eerste maand zonder commissie >

Let wel op: Beleggingen in aandelen en andere financiële instrumenten houden altijd het risico van kapitaalverlies in.

Tijdelijke actie!

Open nu een handelsrekening bij Freedom Finance en handel de eerste maand zonder commissie.
Klik hier om het aanbod van Freedom Finance te bekijken >

×