Reaal Verzekeringen

Alle verzekeringen van Reaal

De geschiedenis van Reaal verzekeringen gaat terug tot 1904 waar het als De Centrale de positie van de arbeidersklasse wilde verbeteren door een deel van de winst beschikbaar te stellen. Hierna is er veel gebeurd en ontstond uiteindelijk in 1990 Reaal verzekeringen. In 2000 werd een fusie met Sns Bank aangegaan en ontstond de bank tak waardoor klanten van Reaal ook bank producten konden gaan afsluiten. In de periode daarna werd onder meer Zwitserleven en AXA ingelijfd waardoor Reaal vandaag de dag behoort tot één van de grootste verzekeringsmaatschappijen Nederland. De SNS Bank is recent afgestoten waardoor de bank tak niet meer actueel is.

Reaal Verzekeringen – Snel en gemakkelijk

Reaal VerzekeringenDe wortels van Reaal liggen in het zijn van een sociaal vangnet voor de arbeiders. Deze functie is in de loop der tijd verwaterd maar sinds kort heeft Reaal deze draad weer opgepakt. Dat komt mede doordat de overheid haar sociale verantwoordelijkheden beetje bij beetje heeft laten vallen.

Reaal ziet het als haar verantwoordelijkheid om de onderkant van onze samenleving te bieden van verzekeringsproducten die veiligheid geven en er voor zorgen dat de financiële risico’s zo minimaal mogelijk zullen zijn. Hierbij houdt Reaal rekening met de snel veranderende manier van het aanbieden en afsluiten van diensten. Online verzekeringsproducten regelen is bij Reaal makkelijk en snel te doen.

Aangepaste verzekeringen voor zzp’ers

Reaal verzekeringen biedt verzekeringsproducten aan voor zowel particulieren als voor ondernemers. Zzp’ers zijn hierbij een belangrijke groep. Dat komt omdat er in Nederland ruim 1 miljoen mensen als zzp’er werken. Deze vorm van zelfstandig ondernemerschap brengt veel verantwoordelijkheden en risico’s met zich mee.

Reaal heeft daarom speciaal voor deze groep ondernemers aangepaste verzekeringsproducten beschikbaar om er voor te zorgen dat zij zonder zorgen hun ondernemerschap zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Zzp’ers kunnen bij reaal kiezen uit onder meer een arbeidsongeschiktheidsverzekering, Aansprakelijkheidsverzekering en een Overlijdens risicoverzekering.

Verzekeringen voor in en om de woning

Alle producten die Reaal verzekeringen aanbiedt zijn overzichtelijk inzichtelijk op de website. Je kunt elke soort verzekering zelf online aanvragen en afsluiten. Voor in en om het huis zijn er onder meer de Inboedelverzekering en Woonhuisverzekering. Met de Inboedelverzekering zorg je ervoor dat je waardevolle spullen gedekt zijn in geval schade, verlies of diefstal. Je kunt bij Reaal al een Inboedelverzekering afsluiten vanaf 7,50 euro per maand. Om zeker te weten wat jouw premie zal gaan worden kan je zelf online de premie berekenen. Reaal heeft hiervoor een handige rekentool beschikbaar gesteld. Als je de premie okay vind kan je de verzekering rechtsreeks aanvragen.

Aansprakelijkheidsverzekering en Rechtsbijstandverzekering

We doen er allemaal ons best voor om niet in conflicten te belanden. Maar als het dan onverhoopt mocht komen tot een geschil dan is het wel zo prettig als je een verzekering hebt die daar bij kan ondersteunen. Real heeft hiervoor onder meer een Aansprakelijkheidsverzekering en een rechtsbijstandsverzekering beschikbaar.

Beide varianten kan je eenvoudig zelf online afsluiten. Een aansprakelijkheidsverzekering is zeer waardevol als je per ongeluk eens schade toebrengt bij iemand anders. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je op visite bij iemand een dure vaas omstoot. In plast dat je zelf diep in de buidel moet gaan tasten kan je de aansprakelijkheidsverzekering inroepen. Deze zal voor jou de schade vergoeden.

Risico voor nabestaande afdekken bij Reaal

We weten allemaal dat er een eind aan het leven komt. Niet leuk om over na te denken maar wel verstandig met deze zekerheid rekening te houden. Dat kan in de vorm van een Overlijdensrisicoverzekering en een Uitvaartverzekering. De overlijdensrisicoverzekering van Reaal is een variant die geschikt is om het inkomen dat wegvalt in geval van overlijden op te vangen voor de nabestaanden.

Als jij als kostwinner bijvoorbeeld onverhoopt komt te overlijden dan biedt deze polis uitkomst. Reaal keert dan het verzekerde bedrag uit zodat de nabestaanden de eventuele hypotheek kunnen betalen. Een uitvaartverzekering keert uit om de uitvaart te bekostigen. Dat kan in de vorm van een verzekerd bedrag zijn of in natura.

Veilig de weg op met een Reaal autoverzekering

In Nederland is het verplicht om motorvoertuigen te verzekeren. Als je bijvoorbeeld een auto koopt dan mag je de weg niet op zonder dat er een verzekering voor de auto is afgesloten. Reaal biedt verschillende vormen van autoverzekeringen aan. Je kunt kiezen voor een WA verzekering of een Allrisk.

Daarnaast is het mogelijk om bij Reaal een polis af te sluiten voor een auto die 40 jaar oud is. Dat kan met de Oldtimer verzekering. Het voordeel van deze variant bij Reaal is dat de premie een stuk lager ligt dan de reguliere autoverzekering. Reaal stelt een aantal voorwaarden voor het afsluiten van deze goedkopere variant.

Doorlopende reisverzekering en caravanverzekering

Mensen die meerder malen per jaar op reis gaan kunne bij Reaal een doorlopende reisverzekering afsluiten. Met een doorlopende reisverzekering van Reaal ga je met een gerust hart op reis en weet je dat je het gehele jaar door verzekerd bent. De polis kan je zelf samenstellen met de verschillende modules.

Zo kan je kiezen voor een werelddekking of zorg je ervoor dat de wintersport mee is verzekerd. Naast de doorlopende reisverzekering kan je ook een caravan verzekering afsluiten. De caravan is dan onderweg en de gehele vakantie keurig verzekerd tegen allerlei vormen van schade. De polis is uit te breiden voor de winterstalling van de caravan.

Inkomen bij arbeidsongeschiktheid veilig stellen

Bij Reaal is het mogelijk om je te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid. In een tijd dat de overheid zich steeds verder terug trekt is dat geen luxe meer. Met de arbeidsongeschiktheidsverzekering kan je een deel van het verloren inkomen in geval van arbeidsongeschiktheid veilig stellen.

Je moet deze uitkering zien als een aanvulling op de wettelijke uitkering die je zult ontvangen als je arbeidsongeschikt wordt verklaard. Als je niet zeker weet welke vorm het beste voor jou geschikt is kan je de hulp van een Reaal adviseur inroepen. Deze onafhankelijke adviseur kan vervolgens ene op maat offerte samenstellen waardoor je een weloverwogen keuze kunt maken.

Beleggen bij Reaal voor meer rendement op vermogen

Omdat sparen steeds minder interessant wordt door de steeds lager worden de rentes op spaarrekeningen kiezen meer mensen voor beleggen. Bij Reaal verzekeringen kan je kiezen uit beleggingsfondsen om je vermogen de mogelijkheid te geven te groeien in plaats van in waarde af te nemen.

De combinatie van lage spaarrentes en jaarlijkse inflatie zorgt er immers voor dat de gemiddelde Nederlandse spaarrekening minder waard wordt. De vermogens verzekering van Reaal is een eenvoudige belegginsvariant met lage kosten. Je kunt bij Reaal beleggen in 5 verschillende mixfondsen die ieder een eigen risicoprofiel hebben. Maak vooraf een risicoprofiel van jezelf voordat je gaat beleggen. De onafhankelijke adviseur van Reaal kan je daarbij van dienst zijn.

Online je verzekeringen regelen bij Reaal

Als je nog geen online account hebt bij Reaal verzekeringen dan kan je die eenvoudig zelf regelen. In het online account heb je toegang tot al je verzekeringsproducten en kan je veranderingen aanbrengen als je vind dat daar een reden voor is. Het online account bij Reaal kan je op elk moment en overal inzien.

Het is daarnaast zo dat als je meerder producten in je account hebt je korting kan krijgen. Deze pakket kortingen worden hoger naarmate je meer verzekeringsproducten afsluit. Het is tevens mogelijk mom in je account je persoonlijke gegevens te wijzigen. Dat is handig in geval van verhuizing of als je een ander telefoonnummer hebt gekregen. Je hoeft hiervoor dan niet meer officieel per post melding te maken maar regelt het allemaal zelf online.

Snel en eenvoudig melding maken van schade

Het melden van schade kan bij Reaal heel eenvoudig. Je kan dit onder meer doen door rechtsreeks telefonisch contact te maken. Het is wel zo dat je alleen belt als er echt sprake is van een dringende situatie waarbij je tevens advies of hulp nodig hebt. Reaal heeft voor de meeste schademeldingen een handig formulier online beschikbaar die je in enkele stappen kan invullen en doorsturen. Het formulier is te gebruiken voor schademeldingen die vallen onder de Woonhuisverzekering, Inboedelverzekering, Reis- of annuleringsverzekering en de Aansprakelijkheidsverzekering. En als je er echt niet uit komt dan is het directe telefoonnummer altijd beschikbaar.

3.6/57 ratings