Aegon Verzekeringen

Alle Aegon Verzekeringen

Aegon is ontstaan na een fusie door ENNIA verzekeringen en AGO. Hierdoor werd het in één klap de op één grootste verzekeraar van het land. Maar Aegon was ambitieus en verlegde haar grenzen naar het buitenland. De verzekeringsmaatschappij heeft in de afgelopen decennia meerde malen acquisities gepleegd in onder meer de Verenigde Staten en veel Europese landen.

Daarnaast is Aegon verzekeringen heel actief in het overnemen van gerelateerde ondernemingen in regio’s als Brazilië, China en India om net merk te versterken. Veel Nederlanders kennen Aegon van de schaatsport waar het merk jarenlang de officiële sponsor van de KNSB is geweest.

Aegon verzekeringen – Een breed assortiment

Alle Aegon verzekeringen - Geld24Aegon verzekeringen heeft verspreid over de gehele wereld zo’n 40 miljoen klanten. In eigen land is Aegon groot in het aanbieden van verzekeringen voor particulieren en de zakelijke markt. Het is mogelijk om naast het afsluiten van ene verzekering te sparen of te gaan beleggen. Ook biedt Aegon hypotheken en pensioenen aan.

Hiermee onderscheidt Aegon zich van de meeste andere verzekeraars in het land die zich vaak beperken tot de verzekering tak. De producten van Aegon Verzekeringen kunnen direct online worden aangevraagd en afgesloten maar kunnen ook via een tussen persoon worden geregeld. Als er hulp van een adviseur nodig is het altijd mogelijk om die online in te roepen.

Verzekeringen afsluiten online of met de hulp van een adviseur

Met de komst van het internet heeft Aegon verzekeringen niet stil gezeten. Naast de traditionele mogelijkheid om verzekeringen via een adviseur af te sluiten kan je zeer eenvoudig online terecht. Zo is het mogelijk om zonder tussenkomst van een tussenpersoon efficiënt je verzekeringszaken te regelen. Deze verzekeringsproducten zijn keurig gerangschikt in verschillende segmenten waaronder schadeverzekeringen voor in en om het huis.

Sommige verzekeringen zijn alleen via een adviseur af te sluiten. Dat zijn onder meer de oldtimerverzekering, caravanverzekering, trailers en de verzekeringen voor boten en motoren. Daarnaast heb je een adviseur nodig voor het aanvragen en afsluiten van een Aegon arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Veilig wonen met de Aegon woonverzekeringen

De woonverzekeringen die Aegon Verzekeringen aanbiedt worden ondergebracht het Aegon Woon- en Vrije Tijdpakket. Door alle noodzakelijk verzekeringen hierin onder te brengen heb je alles overzichtelijk bij elkaar. Je kunt dit pakket uitbreiden met onder meer een Opstalverzekering en Inboedelverzekering.

Hiermee bescherm je jezelf tegen gevaren van buitenaf voor de woning. De opstalverzekering dekt de zaken die nagelvast aan de woning zijn bevestigd. De Inboedelverzekering is een financiële bescherming voor je kostbaarheden. Als er bijvoorbeeld sprake mocht zijn van brand of diefstal dan vallen al jouw bezittingen hieronder. De verzekering keert ook uit als er onverhoopt wateroverlast is door bijvoorbeeld storm of lekkage.

Verhogen eigen risico zorgt voor verlaging premie

Aegon verzekeringen biedt haar klanten aan om het eigen risico zelf te kiezen. De standaard eigens risico voor de woonverzekeringen ligt op 250 euro. De eerste keer echter dat je ene schade claimt is datzelfde eigen risico slechts 100 euro, maar dat is dus eenmalig. Als je er voor kiest om het eigen risico van je verzekeringen op te hogen naar bijvoorbeeld 500 euro dan gaat je premie omlaag.

Dat is handig als je van jezelf weet dat de kans dat je aanspraak zal maken op een verzekering klein is. Je houdt dan op jaarbasis geld in je zak. Voor de rechtsbijstandsverzekering en en de ongevallen verzekering geldt in het geheel geen eigen risico.

Geen financiële zorgen na overlijden met overlijdens risicoverzekering

Voor het opvangen van financiële gevolgen na een overlijden heeft Aegon verzekeringen de overlijdensrisicoverzekering in haar assortiment. Als een partner wegvalt dan valt ook het inkomen weg. Als dat inkomen van significant belang is voor een gezonde financiële huishouding dan is het zaak dat je dat inkomen als het ware verzekerd. Dat kan met de overlijdensrisicoverzekering.

Zo hoeven de achterblijvende gezinsleden niet in de financiële zorgen te komen maar kan men gewoon in de woning blijven wonen. Vaak wordt gekozen om de hypotheek voor een deel of helemaal af te lossen met de uitkering van de verzekering. Het kan ook zo zijn dat er tijdelijk extra hulp in huis nodig. De overlijdensrisicoverzekering is uitermate geschikt om de financiële gevolgen van de extra tijdelijke hulp op te vangen.

Naadloos sluitend advies van Aegon adviseur inzake alle financiële producten

Aegon Verzekeringen heeft een zeer breed scala aan producten in haar assortiment die variëren van beleggen tot verzekeren en alles dat daar tussen ligt. De verzekeraar heeft een groot leger aan erkende adviseurs in dienst die jou kunnen helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen. Het is immers niet nodig om je over te verzekeren, iets wat bij veel Nederlanders wel het geval is.

De Aegon adviseur kan vrijblijvend jouw situatie onder de loep nemen en hier vervolgens een naadloos aansluitend advies neerleggen. Je bepaalt uiteraard zelf of je van het advies gebruik gaat maken. Het voordeel van de Aegon adviseur is tevens dat je regelmatig een update krijgt met betrekking tot je uitstaande polissen en of deze nog wel actueel genoeg zijn.

3.7/58 ratings