New10

New10 zakelijke leningen

Wie geld wil lenen heeft hiervoor een groot aantal mogelijkheden waaronder New10. Van de traditionele grote bank, tot een online leningverstrekker die gelieerd is aan een financiële dienstverlener. Van een (vaak wat dubieuze) aanbieder van flitskredieten tot de eigen familie of vrienden.

Maar welke leningaanbieder is nu de meest passende? Uiteraard is het antwoord op die vraag afhankelijk van vele variabelen. Wat dat betreft is er bijvoorbeeld een enorm verschil tussen de consument die een lening af wil sluiten voor eigen gebruik en de (beginnende) ondernemer die bedrijfsmatige activiteiten wil laten financieren.

Klik om zakelijke leningen te vergelijkenBekijk het aanbod van New10

New10 zakelijke leningHet bekende beeld van een ondernemer die een zakelijke lening af wil sluiten is dat van de zakenman of -vrouw die keurig gekleed een filiaal van de plaatselijke bank binnenstapt. Echt praktisch is dat in veel gevallen echter al lang niet meer. Ondernemen anno nu is gebaat bij snelheid, duidelijkheid en gemak. De markt bevindt zich vaak grotendeels op de digitale snelweg. Waarom de mogelijkheid om een zakelijke lening aan te vragen dan niet? Dat was exact de vraag die ze bij New10 ook hadden. En die vraag heeft New10 beantwoord. Door razendsnel zakelijke leningen aan te bieden waarbij het gemak en de snelheid voor de aanvrager centraal staan.

Weet New10 waar ze mee bezig zijn?

De ondernemer die overweegt een zakelijke lening af te sluiten zou kunnen denken: “daar hebben we weer zo’n startup met een belofte van flexibiliteit. Laat ze eerst maar eens ervaring opdoen.” Die scepsis is misschien begrijpelijk, maar in het geval van deze partij niet helemaal terecht. Ja, New10 is een startup. Maar tegelijkertijd is dit een initiatief van ABN AMRO. Ervaring met betrekking tot het aanbieden van financiële producten is in principe dus aanwezig. Bovendien zorgt een grote speler als ABN AMRO ervoor dat er een acceptabel (zelf zegt men bij dit bedrijf aantrekkelijk) rentepercentage kan worden geboden.

Hoe werkt een leningaanvraag bij New10?

Een lening bij deze zakelijke kredietverstrekker kan worden afgesloten door een ondernemer. Dat betekent dat er door de aanvrager aan een aantal voorwaarden moet worden voldaan. Zo moet het bedrijf van de aanvrager een eenmanszaak, vof of bv zijn. Ook moet dit bedrijf geregistreerd staan in Nederland en (minimaal 2 jaar) bij de Kamer van Koophandel. Bovendien moet er sprake zijn van een positief eigenvermogen, een minimale omzet van 100.000 euro, winst in het afgelopen jaar, én er moet een zakelijke rekening lopen bij ABN AMRO, Knab, Rabobank, ING of SNS.

Op basis van een aantal financiële gegevens berekent deze partij een aanbod op maat voor een lening. Vervolgens moeten er door de aanvrager nog enkele documenten worden geüpload en binnen 1 werkdag komt er een definitieve beoordeling van New10. Wie als ondernemer blij is met het aanbod kan de contracten digitaal ondertekenen en dan is het geregeld. De lening is binnen 1 werkdag te ontvangen.

New10 monitort financiële gezondheid van de onderneming

Wie als klant een lening heeft aangevraagd en ontvangen wordt geacht om maandelijks financiële gegevens over zijn onderneming te uploaden naar de website van dit bedrijf. Dat kan overkomen als enigszins paternalistisch, maar het heeft ook voordelen. Mocht uit de cijfers blijken dat het onverhoopt met het bedrijf niet al te goed gaat dan neemt New10 contact met de aanvrager van de lening op. Gezamenlijk wordt er gekeken hoe de lening op een gezonde manier kan worden terugbetaald.

Bestaande leningen herfinancieren via New10

Sinds januari is het bij New10 ook mogelijk om bestaande leningen te herfinancieren. Hier kunt u meer informatie vinden over het herfinancieren van bestaande kredieten.

4.9/525 ratings