Cashper

Cashper.nl minileningen

>> Let op: Cashper is niet langer actief in Nederland, klik hier voor de meest gekozen minilening van 2020 <<

Wie snel over een relatief klein geldbedrag wil beschikken kan terecht bij Cashper of andere aanbieders van minileningen. Voordat u echter met één van de aanbiedende partijen in zee gaat is het goed om na te gaan welke risico’s u loopt. Geld lenen kost namelijk altijd geld en daarom moet u een minilening altijd op een verstandige manier afsluiten bij een kredietverstrekker die u kunt vertrouwen.

Klik hier om alle Minileningen te Vergelijken

Minilening bij Cashper

Cashper.nl minileningenEen aanbieder van minileningen in meerdere landen in Europa, waaronder Nederland, is Cashper. Cashper is een label van Novum Bank Ltd. en is in het bezit van een officiële bankvergunning. Cashper blinkt ten opzichte van veel van zijn concurrenten uit op het gebied van leningen met een laag bedrag.

Zo kan je bij Cashper een minilening afsluiten van slechts 50 euro. Dit is een voordeel want teveel lenen is nooit goed, en het bescheiden bedrag van slechts 50 euro kan u soms net uit de brand helpen. Overigens kunt u bij Cashper ook terecht voor een minilening van een iets hoger bedrag. Het maximale bedrag dat u kunt lenen bedraagt 1000 euro. in principe is het mogelijk om te kiezen uit twee verschillende looptijden van de lening, namelijk 15 of 30 dagen. Vanaf een bedrag van 250 euro is slechts de looptijd van 30 dagen een mogelijkheid.

Voorwaarden minilening bij Cashper

Om een lening af te kunnen sluiten  zijn er een aantal voorwaarden waar u aan zal moeten voldoen. Ten eerste moet u de leeftijd van 21 jaar hebben bereikt en ook moet u ingeschreven zijn in de gemeentelijke basisadministratie (GBA) van een Nederlandse gemeente. Tenslotte verstrekt Cashper alleen leningen aan personen met een minimaal netto maandinkomen van 900 euro.

Minilening afsluiten en terugbetalen

Een minilening afsluiten bij deze kredietverstrekker moet, wanneer er voor het geleend wordt, online via de website geregeld worden. Wanneer u vervolgens als klant geregistreerd bent is het mogelijk om volgende minileningen via sms aan te vragen. Terugbetalen van de minilening inclusief de rente kan door gebruik te maken van iDEAL of IBAN. Daarbij moet u er wel goed op letten dat u de afgesproken termijnen goed in het oog houdt.

4.3/553 ratings