Lynx

Lynx Beleggen

Uiteraard zijn er in Nederland (en daarbuiten) talloze online brokers waarbij u op een eenvoudige manier online kunt beleggen. Lynx is er daar één van. Deze broker is opgericht in 2006 door Jeroen Kramer en Rogier Groen. Deze beide heren waren van mening dat er voor de serieuze (particuliere) belegger niet voldoende mogelijkheden waren om te kunnen beleggen. Vooral het gebrek aan een overzichtelijk totaalpakket zat hen dwars.

Met de oprichting van een nieuwe online broker, namelijk Lynx moest dit probleem worden opgelost. In hoeverre dat exact is gelukt moet natuurlijk met name door de klanten van Lynx worden beoordeeld, maar het feit dat Lynx broker momenteel al bijna tien jaar bestaat geeft wel aan dat ze iets goed doen.

Vergelijk Lynx met andere brokersOntvang €500 transactietegoed bij Lynx, bekijk de actie hier

Inmiddels is het bedrijf ook buiten Nederland actief, onder meer in België, Tsjechië Duitsland en Frankrijk. Bij deze broker kan de belegger terecht wanneer hij zelfstandig wil beleggen, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van hoogwaardige automatische handelssystemen op het gebied van vermogensbeheer.

Persoonlijk beleggen met Lynx beleggen

Lynx Beleggen

Wie Lynx gebruikt als online broker voor het zelfstandig beheren van een beleggingsportefeuille maakt gebruik van een betrouwbaar handelsplatform met diverse geavanceerde beleggingstools. Voordat u denkt dat deze kwalificaties uit de koker van de afdeling PR van Lynx komen: dit wordt bevestigd door een groot aantal positieve commentaren van onder andere Cash Magazine (“Beste broker 2013”) en Belegger.nl (“Gouden Stier”).

De beleggingstools die men voor de klant heeft ontwikkeld maken op een overzichtelijke manier duidelijk hoe de koersen veranderen, vooral de “GrafiekTrader” is hiervoor zeer geschikt. Snel orders inleggen kan met de “BookTrader”, en handelt u bij voorkeur in opties of in optiecombinaties dan zijn de “OptieTrader” en de “ComboTrader” de beleggingstools die u moet gebruiken. De “MarktScanner” geeft u een duidelijk overzicht van alle fundamentele data die beschikbaar is en voor handelaars in vreemde valuta is de “FX Trader” aan te raden.

Vermogensbeheer bij Lynx broker

Wie een groter bedrag wil beleggen en daarbij gebruik wil maken van automatisch (met behulp van een computersysteem) beleggen kan vermogensbeheer kiezen voor diverse handelssystemen. Alle systemen die door deze broker worden aangeboden zijn vooral uitgebreid door hun specialisten getest.

Kiest u voor een bepaald systeem dan zal een specialist vervolgens met u kijken naar uw persoonlijke situatie. In vrijwel alle situaties zal de beleggingsspecialist u adviseren te kiezen voor een combinatie van systemen (bijvoorbeeld Thor, Spillo en nachtwacht). Bij elke vorm van beleggen is het namelijk verstandig om risico’s te spreiden.

Het Kennisportaal

Lynx biedt beleggers niet alleen de tools om op een gemakkelijke en verstandige manier te beleggen, deze broker gaat verder. Op de website bevindt zich een kennisportaal met interessante informatie en tips over allerlei zaken. Futures, aandelen, opties en daytrading; al deze dingen komen aan bod.

Ook biedt deze broker geregeld masterclasses en ‘webinars’ aan over diverse belegging gerelateerde onderwerpen. Tijdens deze masterclasses zijn onder te verdelen in diverse categorieën zoals Analyse, Strategie & Tactiek en “Handelsplatform”. De masterclasses worden verzorgd door financieel en beleggingsspecialisten die u de fijne kneepjes van het beleggingsvak bij kunnen brengen. Lynx levert aan potentiële klanten ook informatiepakketten over vermogensbeheer en beleggen waardoor de kans op een goede start op de beurs een stuk groter wordt.

2.8/518 ratings