Univé Verzekeringen

Alle Verzekeringen van Univé

Met zo’n 150 winkels verspreid door het land is Univé verzekeringen goed vertegenwoordigd. Het is een coporatieve organisatie en dat houdt in dat de risico’s met elkaar worden gedeeld. De verzekeringsmaatschappij is een product van velerlei kleinere corporaties die in de loop der jaren samen gekomen.

Vandaag kennen wij die als de grote en zeer bekende, en betrouwbare, verzekeringsmaatschappij. De hoofvestigingen van Univé verzekeringen staan in Zwolle en Assen. Daarnaast zijn er 1 regionale vestigingen en geven die tezamen met de 150 verzekeringswinkels werk aan 2.700 medewerkers. Er zijn ongeveer 1,5 miljoen mensen klant bij Univé. Die hebben met elkaar een dikke 4 miljoen verzekeringen afgesloten.

Maatschappelijk verantwoord in de regio

Univé VerzekeringenOmdat Univé in de regio zit heeft de maatschappij direct contact met haar omgeving. Dat is vanaf het begin al zo geweest en er is bewust voor gekozen om deze koers te blijven varen. De klanten van Univé verzekeringen wonen en werken immers ook in alle delen van het land, het is dus meer dan logisch dat die de verzekeraar rechtstreeks kunnen bereiken.

De winkels zijn hier het beste voorbeeld van. Die zijn van de verzekeraar zelf en zijn voor klanten, maar ook niet klanten, een ideaal punt om face to face met hun verzekeraar contact te hebben. Het lokale karakter uit zich ook in het actief ondersteunen van lokale initiatieven die ofwel duurzaam van oorsprong zijn of wel een maatschappelijk verantwoorde boodschap uitdragen.

Soorten verzekeringen bij Univé

De verzekeringen die je bij Univé kunt afsluiten zijn onderverdeeld in zakelijk of particulier. Deze variëren van zorgverzekering tot Elektrische fietsverzekering en van Uitvaartpolis tot een bootverzekering. Daarnaast is het mogelijk om bij Univé verzekeringen een aanvulling op je pensioen op te bouwen middels een lijfrente. Ondernemers kunnen er voor kiezen om bij Univé collectieve verzekeringen af te sluiten voor hun werknemers. Hierdoor zullen die een lager premie betalen en toch het voordeel van de verzekeringen hebben. Deze collectieve opties bestaan in schadeverzekeringen en zorgverzekeringen.

Zorgverzekering zeer laag geprijsd

In Nederland is het sinds januari 2006 zo geregeld dat je een zorgverzekering moet hebben die van pas kan komen als jij aanspraak moet maken op zorg zoals, de huisarts. of het ziekenhuis. Univé heeft één van de laagst geprijsde zorgverzekeringen in haar assortiment. Het gaat hier om de basis verzekering. Bovenop de basis zorgverzekering kan je een aanvulling nemen die aansluit bij de zorg die jij doorgaans nodig hebt. Het eigen risico van een zorgverzekering is voor iedereen 385 euro. De zorgverzekering bij Univé heet Zorg Select. Je kunt met de online rekentool zelf je premie berekenen.

Handig Univé Woonpakket

Voor het verzekeren van je waardevolle spullen kan je bij Univé verzekeringen terecht en een woonpakket afsluiten. In dit pakket zitten alle belangrijke polissen die jij nodig hebt om alles in en om het huis af te dekken. Zo zijn alle zaken die jij in huis hebt verzekerd tegen diefstal en brand. Daarnaast is in het pakket een opstalverzekering opgenomen die de woning dekt. Het Woonpakket bevat tevens een aansprakelijkheid verzekering zodat je nare verassingen kan voorkomen voor het geval je per ongeluk de bezittingen van een ander beschadigd. Een rechtsbijstandverzekering zit ook standaard in het pakket en kan waardevol uitpakken als er onverhoopt sprake mocht zijn van een juridische kwestie.

Pakketkorting bij meerdere verzekeringen

Univé waardeert haar trouw klanten en biedt daarom een pakket korting aan als je meerdere verzekeringen bij deze maatschappij onderbrengt. Met een pakketkorting kan je op jaarbasis tot wel enkele honderden euro’s per maand besparen. Alle verzekeringen die Univé verzekeringen aanbiedt hebben invloed op de korting van je totaal aantal verzekeringen. Het loont dan ook absoluut de moeite om je verzekeringen bij Univé verzekeringen onder te brengen. Dat is overigens bovenop de korting die je krijgt als je een autoverzekering hebt en al enige jaren geen schade hebt geclaimd. Deze bonus malus korting krijg je sowieso, daar bovenop ontvang je de pakket korting.

Bij Univé winkels en online verzekeringen afsluiten

De 150 kantoren die het bedrijf rijk is en die verspreid staan door het land zijn niet de enige plaatsen waar je een verzekering kan afsluiten. Univé heeft namelijk ook een heel overzichtelijke site waar je terecht kan voor het aanvragen van verzekeringen. Zo hoef je niet perse naar een winkel maar kan je een verzekering verzoek online indienen. De verder afhandeling vindt dan tussen jou en het hoofdkantoor plaats. Eventuele benodigde documenten kunnen per post worden verstuurd. In sommige gevallen mogen officiële documenten ook digitaal worden verduurd wat een stuk sneller en dus efficiënter werkt.

Bedrijfsrisico’s inzichtelijk met de ondernemersscan van Univé

Voor de zakelijke markten biedt Univé tal van verzekeringen aan. Als je ondernemers bent en je weet niet of je wel goed verzekerd bent dan kan je de zogeheten Ondernemersscan doen. Deze toets neemt enige minuten in beslag. Als de scan is afgelopen heb je goed inzichtelijk op welk front jouw bedrijfsrisico’s liggen. Je kunt tevens vergelijkingen maken binnen de branche waarin jij actief bent. Als je de scan hebt gedaan en je denkt dat je meer informatie nodig hebt dan kan je en adviseur te spreken. Vaak kan je ook een afspraak maken bij één van de 150 winkels waar de adviseur standaard aanwezig is en jou tot in detail van een sluitend advies kan voorzien.

WGA Eigen Risico verzekering voor ondernemers

Voor ondernemers zijn medewerkers die zich ziek melden een kostenpost. Of beter, die zijn een financieel risico. Voor beide partijen is het dus niet prettig als er sprake is van een ziekteverzuim. In sommige gevallen kan een zieke werknemer langdurig ziek zijn. Om eventuele risico’s in dit soort gevallen uit te sluiten is het mogelijk om een WGA Eigen Risico verzekering af te sluiten. De belangrijkste voordelen van deze polis voor ondernemers zijn 1 loket voor alle zaken met betrekking tot loondoorbetaling en arbeidsongeschiktheid, optimale re-integratie dankzij de Univé verzekeringen doorstart module en het meeverzekeren van de lasten voor een gedeeltelijk arbeidsongeschikte medewerker, tot 25% van de loonsom.

Mijn Zeker Zakelijk Plus account voor ondernemers

Als je als ondernemer een pakket verzekeringen hebt afgesloten bij Univé dan krijg je een eigen digitale omgeving waarin al jouw polissen zijn ondergebracht. Deze online verzekeringsmap geeft niet alleen weer welke zaken jij hebt verzekerd maar geeft ook de opbouw van eventuele andere polissen weer en is te allen tijde actueel. Zo kun je onder meer de pensioenopbouw blijven volgen en zie je exact welke kortingen je hebt op welke polissen. De digitale omgeving wordt de Mijn Zeker Zakelijk Plus genoemd en is speciaal ontworpen voor zakelijke klanten van Univé. Te is een sterk beveiligde omgeving die continue onder toezicht staat.

14 dagen bedenktijd op alle Univé verzekeringen

Voor zowel particulieren als wel voor zakelijke klanten van Univé geldt dat iedere verzekering die wordt afgesloten een bedenktijd meekrijgt van 14 dagen. Je hoeft bij Univé dus nooit bang te zijn dat je meteen vast zit aan een verzekering. Het zou namelijk zo kunnen zijn dat de verzekering die je hebt afgesloten toch niet de juiste was. Het is dan prettig te weten dat Univé niet moeilijk doet en de polis meteen zal royeren oftewel, annuleren ongedaan maken. Je bent geen premie verschuldigd en er zullen geen vervelende vragen worden gesteld, De 14 dagen bedenktijd is voor alle producten en voor alle klanten.

5/52 ratings