Yarden Uitvaartverzekering

De Uitvaartverzekering van Yarden

Waarom een Yarden uitvaartverzekering? Toegegeven: nadenken over de eigen sterfelijkheid is voor de meeste mensen nu niet direct de allergrootste hobby. Toch is het onvermijdelijk dat u eenmaal in het middelpunt van de belangstelling zal staan tijdens een uitvaart. Uw eigen uitvaart. Hoe een uitvaart (uw uitvaart!) er ook uitziet, er is iets wat zeker is: een uitvaart -hoe sober ook- kost veel geld. Een uitvaartverzekering afsluiten is daarom helemaal geen gek idee.

Niet alleen omdat u met dank aan zo’n verzekering zélf de zekerheid hebt dat uw uitvaart op de manier kan verlopen zoals u wenst, maar ook omdat u uw nabestaanden een hoop geregel en de bijkomende onzekerheid uit handen neemt. Want vanzelfsprekend hebben nabestaanden voorafgaand en tijdens een uitvaart ook genoeg aan zichzelf zonder daarnaast nog een uitvaart te moeten managen. Voor iedereen is het dus geruststellend te weten dat de uitvaart geregeld wordt door betrokken en kundige professionals.

Klik hier om uitvaartverzekeringen te vergelijken

De Yarden Uitvaartverzekering

Yarden uitvaartverzekeringHet afsluiten van een Yarden uitvaartverzekering kan uiteraard bij meerdere partijen in Nederland. Een van de grotere aanbieders van dit type verzekering is Yarden. Naast het aanbieden van uitvaartverzekeringen heeft Yarden ook daadwerkelijk uitvaartverzorgers in dienst die een uitvaart tot in de details regelen. Maar het begint natuurlijk met het afsluiten van de verzekering.

Bij Yarden uitvaartverzekering kunt u daarvoor kiezen uit een verzekering die strikt persoonlijk is. Dat is prettig, want een uitvaart is tenslotte ook strikt persoonlijk. Bij Yarden is het dus niet zo dat u kiest tussen een aantal mogelijke opties, maar u gaat samen met Yarden uitvaartverzekering om tafel zitten om uw exacte wensen te bespreken. Yarden adverteert daarom ook niet met bepaalde premiebedragen voor de uitvaartverzekering. Dat zou namelijk onzinnig zijn. Per persoon verschilt de premie immers.

Yarden: ‘Mijn laatste wensen uitvaartverzekering’

Wie er ook bij Yarden aanklopt voor het afsluiten van een uitvaartverzekering, de verzekering die wordt afgesloten is altijd de ‘mijn laatste wensen uitvaartverzekering’. Dat is namelijk de enige uitvaartverzekering die bij deze verzekeraar kan worden afgesloten. Het premiebedrag dat u betaalt is minimaal 1,99 euro per maand, maar uiteraard is dit van vele factoren afhankelijk. Om een goed idee te krijgen van de premiekosten die betrekking hebben op uw wensen en uw situatie is er op de website van Yarden uitvaartverzekering een zogenaamde uitvaartcalculator te vinden waarmee u een goed overzicht van de te verwachten kosten krijgt gepresenteerd.

Welke kosten bepalen de premie bij Yarden?

Rond een uitvaart komen hoe dan ook een heleboel verschillende kosten kijken. Gelukkig bestaat er de mogelijkheid om bij het afsluiten van de uitvaartverzekering met al deze kosten rekening te houden. Uiteraard bepaalt de leeftijd waarop u de verzekering afsluit voor een deel de hoogte van de maandelijkse premie.

Wie (naar verwachting) nog jarenlang premie kan betalen zal maandelijks minder geld betalen dan iemand die pas een uitvaartverzekering afsluit als er al een redelijk gevorderde leeftijd is bereikt. Wat bovendien qua premie nogal een verschil kan maken is het antwoord op de vraag of u een begrafenis of een crematie wilt verzekeren. Een begrafenis is over het algemeen namelijk wat duurder dan een crematie. Ook zaken als rouwkaarten, de rouwauto en de (eventuele) grafzerk kunnen zowel sober als meer uitgebreid worden vormgegeven.

Een uitvaartadviseur van Yarden

Een uitvaart is zo persoonlijk dat veel mensen toch even moeten slikken voordat ze een uitvaartverzekering afsluiten. Het is toch iets heel anders dan een autoverzekering bijvoorbeeld. Puur gemak (bijvoorbeeld het online afsluiten van de verzekering) speelt bij een uitvaartverzekering dan vaak ook een kleine rol. Voor een uitvaartverzekering neemt u de tijd. Bij Yarden uitvaartverzekering begrijpen ze dit uitstekend. Desgewenst komt er een adviseur bij u langs waarmee u rustig en overzichtelijk alle ins en outs van een uitvaartverzekering kunt bespreken.

3.7/58 ratings