Ardanta Uitvaartverzekering

De uitvaartverzekering van Ardanta

Lees hier alles over de Ardanta uitvaartverzekering. Een uitvaartverzekering is eigenlijk een wat bijzondere vorm van een verzekering. Dat er op een bepaald moment zal worden uitgekeerd staat namelijk vast. Ooit zal de polishouder komen te overlijden en dan volgt er een uitvaart. In dat opzicht is een uitvaartverzekering heel anders dan bijvoorbeeld een inboedelverzekering. Bij een inboedelverzekering staat namelijk niet vast dat er zal worden uitgekeerd; er staat immers niet vast dat er schade op zal treden. Een uitvaartverzekering is dus een heel bevredigende verzekering.

Tenminste, u weet dat het premiebedrag nuttig zal worden besteed. Dankzij het bedrag dat wordt uitgekeerd kan uw uitvaart plaatsvinden op de manier die u wenst zonder dat uw nabestaanden onnodig op kosten worden gejaagd.

Uitvaartverzekering vergelijken? Klik hierBekijk hier het aanbod van Ardanta

Ardanta: verzekeraar en hulp

Ardanta uitvaartverzekeringLijkt het u prettig om wat zekerheid in te bouwen met betrekking tot uw uitvaart dan moet u de verschillende uitvaartverzekeraars met elkaar gaan vergelijken. Bij een uitvaartverzekeraar moet u namelijk een goed gevoel hebben en bovendien moet de hoogte van de premie in verhouding staan tot de geleverde diensten.

Het zou goed kunnen dat Ardanta wat dat betreft een interessante optie voor u is. Ardanta is een uitvaartverzekeraar die zijn diensten aanbiedt als onderdeel (merk) van ASR Nederland. En diensten aanbieden nemen ze bij Ardanta uitvaartverzekering nogal serieus. Deze uitvaartverzekeraar presenteert zich als verzekeraar én als gids waar de nabestaanden op kunnen bouwen en de polishouder op kan vertrouwen.

Ardanta uitvaartverzekering, de opties

Bij Ardanta uitvaartverzekering heeft u als (potentiële) klant de keuze uit drie verschillende vormen van de uitvaartverzekering. Bij Ardanta noemen ze dit uitvaartplannen. Om de juiste keuze te maken biedt Ardanta uitvaartverzekering verschillende hulpmiddelen aan. Zo is er op de website van Ardanta een speciale ‘tool’ te vinden waarmee u de kosten van uw uitvaart kunt berekenen. Op die manier krijgt u een behoorlijk concreet overzicht van de te verwachten kosten en dat maakt het uiteraard weer een stuk gemakkelijker om het juiste type polis uit te kiezen.

Vindt u een online rekenmodel niet specifiek genoeg om genoeg duidelijkheid te krijgen over de kosten van uw uitvaart dan kunt u ook gebruikmaken van een adviseur. Dit kan een adviseur van Ardanta zijn. U kunt echter ook kiezen voor een onafhankelijke adviseur. En wanneer een adviseur niet per se bij u langs hoeft te komen maar u wilt wel een adviesgesprek dan kan dat via de telefoon of via de webcam.

Welke polissen zijn er bij Ardanta?

Zoals gezegd zijn er bij Ardanta uitvaartverzekering drie polissen (plannen genoemd). Dit zijn het “Geld Garant Uitvaartplan”, het “Geld Geregeld Uitvaartplan” en het “Zorg Garant Uitvaartplan”. Het is handig om kort even te weten te komen wat de verschillende polissen inhouden. Bij het Geld Garant Uitvaartplan zegt de naam van het plan eigenlijk al genoeg. Wanneer er na overlijden een uitvaart geregeld moet worden krijgen de nabestaanden een bedrag uitgekeerd van Ardanta. Daarvan kan de uitvaart worden bekostigd. De uitvaartverzorger kan dus vrij gekozen worden.

Het Geld Geregeld Plan is een andere manier om de uitvaart (financieel) te kunnen regelen. Hierbij wordt het geldbedrag niet uitgekeerd aan de nabestaanden, maar in plaats daarvan worden de kosten rechtstreeks door Ardanta betaald aan de uitvaartverzorger die de uitvaart in goede banen leidt. U (of de nabestaanden) kunnen zelf een uitvaartverzorger kiezen.

Het voordeel van deze polis is dat de nabestaanden niet allerlei financiële kwesties moeten gaan afhandelen. Rond een overlijden heeft men over het algemeen al genoeg aan het hoofd. Vindt u het een prettiger idee om een polis af te sluiten waarbij een uitgebreid pakket aan diensten zit inbegrepen? Dat kan bij Ardanta uitvaartverzekering ook. In het Zorg Garant Uitvaartplan zijn allerlei zaken inbegrepen die onmisbaar zijn bij een uitvaart. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rouwbrieven, een rouwauto en dragers voor de kist.

5/52 ratings