Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden Verzekeringen

Nationale Nederlanden is één van de grootste financiële dienst verleners van het land en heeft ruim 5 miljoen zakelijke en particuliere klanten die kunnen kiezen uit een compleet assortiment aan financiële producten. Het bedrijf heeft een stevige fundering en is gebouwd op een dikke 170 jaar ervaring en kennis in de financiële markten. Nationale Nederlanden maakt deel uit van de NN Group, een verzekeraar en vermogensbeheerder die opereert in 18 landen. In totaal werken er 11.500 mensen voor de NN Group en zijn meer dan 15 miljoenen mensen klant. De NN Group waar ook NN Investment Partners deel van uit maakt staat genoteerd aan de Euronext Amsterdam.

Nationale Nederlanden verzekeringen afsluiten

Nationale Nederlanden VerzekeringenNationale Nederlanden is een merk dat goed geworteld is in de Nederlandse samenleving. De onderneming biedt de meest uiteenlopende verzekeringen aan voor zowel de zakelijke markt als wel particulieren, daarnaast is het mogelijk om er een aanvulling op het pensioen op te bouwen, je hypotheek af te sluiten of te gaan beleggen. Je kunt de producten van dit bedrijf vinden bij onder meer intermediairs, gevolmachtigde agenten of via de adviseur van de verzekeraar zelf. Daarnaast is het mogelijk om via de website rechtstreeks contact te maken en op deze wijze een keuze te maken uit het enorme assortiment dat wordt aangeboden.

Variabele rente met Nationale Nederlanden internet sparen

Bij een verzekeringmaatschappij denk je niet zo snel aan sparen, toch kan je bij Nationale Nederlanden kiezen uit een ruim aanbod aan spaarproducten. De meest laagdrempelige wijze om te beginnen met sparen is door een online spaarrekening af te sluiten. Met internet sparen kun je sparen zonder kosten en verplichtingen. Op de site geeft de verzekeraar aan dat de rente hoog is maar die tekst zullen zij moeten herzien, want de rente op de internet spaarrekening is historisch laag. Met een variabele rente die dobbert rond de 0,8% bouw je geen vermogen op want de inflatie trekt de eventuele opgebouwde rente hard naar beneden. Het tegoed op de internet spaarrekening is vrij opneembaar.

Rendementen behalen met Beheerd Beleggen

De verzekeraar begeeft zich actief op de beurs en daar kan jij als klant handig gebruik van maken. Als je wel graag wilt profiteren van goede rendementen maar je hebt geen verstand van beleggen dan is het product Beheerd Beleggen wellicht iets voor je. Hiermee geef je de experts van Nationale Nederlanden vrij baan om met jouw geld actief te gaan beleggen. Voordat je tot beleggen kan over gaan zal een risicoprofiel worden opgemaakt zodat de beheerder van jouw beleggersrekening weet waar jij wel en waar jij niet in wilt beleggen. Het meest defensieve profiel geeft gemiddeld 4,02% rendement. Dat is al flink wat meer dan de reguliere spaarrekening.

Breed assortiment verzekeringen Nationale Nederlanden

Verzekeringen aanbieden zijn de kerntaken van Nationale Nederlanden en daar zijn ze dan ook heel goed en efficiënt in. Het verzekering assortiment is dermate groot dat je er altijd wel een verzekering kan vinden die precies past binnen jouw specifieke situatie. Van autoverzekeringen tot levensverzekeringen en van rechtsbijstand tot overlijdensrisico polissen. Daarnaast is het mogelijk om er een tijdelijke of doorlopende reisverzekering af te sluiten. Hiervoor kan je een adviseur raadplegen die ofwel werkzaam is voor een tussenpersoon, of in dienst is van de verzekeraar zelf. Het meest makkelijke is online een account aanmaken en zelf je verzekeringen af sluiten.

Bonus malus korting op autoverzekering

Als je toe bent aan een nieuwe autoverzekering dan kan je bij Nationale Nederlanden zelf online je premie gaan berekenen. Dat is reuze handig want binnen enkele tellen heb je inzichtelijk wat jouw premie per jaar en maand zal zijn. Bij het berekenen wordt zelfs rekening gehouden met de eventuele schadevrije jaren. De verzekeraar houdt rekening met jouw geschiedenis met betrekking tot schadevrij gereden te hebben of niet. Hoe meer jaren je geen claim hebt ingediend des te hoger zal jouw korting worden op de premie voor je autoverzekering. Het maakt daarbij niet uit of je bij meerdere verzekeraars verzekerd bent geweest. De bonus malus kan je gewoon meenemen.

Verschillende soorten pensioen opbouw mogelijk

Ondernemers kunnen bij deze verzekeraar terecht voor het afsluiten van ene pensioen voor het personeel. Hier zijn verschillende soorten in verkrijgbaar zoals het Comfort Pensioen, Bewust Pensioen en Essentie Pensioen. Het Bewust Pensioen is een vorm die geschikt is voor zowel werkgevers als werknemers. Het kenmerkt zich door een balans te houden tussen zekerheid en mogelijke rendementen op beleggingen. Je krijgt als werknemer ook inzichtelijk wat de stand van de opbouw is en kan daar op reageren als je bijvoorbeeld vind dat er teveel risico factoren in zitten. Dan kan je navigeren naar meer zekerheid. De uiteindelijke keuze hangt af van je persoonlijke risicoprofiel dat de verzekeraar met jou opmaakt.

Risico verlagen met het Zekerheidspakket

Met ruim 1 miljoen zelfstandigen zonder personeel (ZZP) in het land heeft Nationale Nederlanden diverse producten ontwikkelde die specifiek voor deze groep ondernemers ontworpen zijn. Als zzp’er loop je namelijk elke dag weer opnieuw een groot risico. Denk hierbij aan schade, diefstal van gereedschap of andere materialen of incasso problemen. Je kunt dan kiezen voor een Zekerheidspakket die volledig op maat gemaakt kan worden en afgestemd is op de sector waarin jij opereert. Je beschermt je onderneming en jezelf met het Zekerheidspakket in één keer tegen risico’s die het vaakst voorkomen. Het basispakket bestaat uit een aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstand en een Inventaris- Goederen- Huurdersbelangverzekering.

Maximale hypotheek berekenen inclusief premie

Nationale Nederlands oriënteert zich breed dus ook op de particuliere markt. Zo zijn zij specialist in het aanbieden van hypotheken. De verzekeraar biedt woning financieringen aan voor zowel eerste woningen als voor het oversluiten van bestaande hypotheken. Op de site kun je de stappen, die horen bij het kopen van een huis, inzien en handig is om een overzicht te bewaren in het proces. Op de site kan je tevens berekenen hoeveel jouw maximale hypotheek zal zijn. De uitkomst van deze calculatie laat je ook zien wat de maandelijkse last zal zijn voor de totale hypotheeksom, inclusief de premie voor de verzekering die er aan gekoppeld zal gaan worden.

Rente voor hypotheek historisch laag

Als je besluit een hypotheek af te sluiten bij Nationale Nederlanden dan kan je er op rekenen dat de rente die je betaalt voor de woning lening heel laag zal zijn. Dat is mooi want de rente bepaalt de maandelijkse last die jij hebt voor het nemen van de hypotheek. Met NHG kan je al een 30 jaars rente krijgen van 2,7%. Zo laag heeft de rente nooit eerder gestaan dus slimme kopers slaan hier een slaatje uit en zetten voor 30 jaar hun maandlast vast. Bovenop de rente die jij aan de verzekeraar betaalt, en dis aftrekbaar is, betaal je elke maand een premie voor de overlijdensrisico verzekering. Bij elkaar zijn deze twee bedragen je totale maandelijkse hypotheeklast.

Flexibel Lenen of Persoonlijke Lening

Je kunt bij Nationale Nederlanden terecht voor het aangaan van een lening of krediet. Dat kan handig zijn als je tijdelijk behoefte hebt aan meer geld voor bijvoorbeeld de aankoop van een auto of andere zaken. Het is wel goed om te weten dat de rente op dergelijke consumptieve leningen niet aftrekbaar is. De persoonlijke lening kan je online aanvragen. Je leent een vast bedrag met een vooraf vastgestelde looptijd. Per maand betaal je rente en aflossing maar je kunt er ook voor kiezen om de lening in één keer af te lossen. Het doorlopend krediet wordt hier Flexibel lenen genoemd en geeft je de mogelijkheid om steeds weer iets van op te nemen, als daar behoefte aan is.

Online Nationale Nederlanden Credit Card aanvragen

Het gebruik van een credit card wordt in Nederland steeds meer gemeengoed. Om die reden biedt Nationale Nederlanden dan ook creditcards aan. Hiervoor heeft de verzekeraar een samenwerking met VISA Card opgezet. Je krijgt dan een VISA credit card die loopt via Nationale Nederlanden. Het voordeel van een credit card is dat je eenvoudig online goederen kan kopen en dat je aankopen meteen verzekerd zijn tegen diefstal of verlies, tot 365 dagen na aankoop. De credit card kan je in enkele stappen online aanvragen. Je ondergaat dan een BKR toets en als je die doorstaat wordt de aanvraag gehonoreerd.

3.2/514 ratings