Inshared

Inshared Verzekeringen

Verzekeraar InShared is ontstaan onder de vleugels van grote verzekeringsmaatschappij Achmea. En nog altijd is deze verzekeraar de zorgzame moedermaatschappij die een oogje in het zeil houdt. Het verschil tussen de twee is dat InShared een volledig digitaal platform is waar je als consument terecht kan. Hierdoor hoeven er minder kosten worden gemaakt voor het aanbieden en verzorgen van de verschillende soorten verzekeringen.

De producten die je koopt bij InShared zijn van Achmea, die vanzelfsprekend garant staat voor de continuïteit van de dekkingen en de uitkeringen bij schade gevallen. De uitgebreide lijn aan verzekeringsproducten binnen InShared zijn zonder tussenkomst van een intermediair of adviseur rechtsreeks online af te sluiten. Precies zoals de moderne consument dat wenst.

Inshared – We All Benefit

Inshared verzekeringenDe wijze waarop InShared haar bedrijfsfilosofie heeft ontworpen ligt in dezelfde lijn als de moedermaatschappij die ooit gestart is door een groep mensen die structureel geld in een pot deden. Op het moment dat één van de mensen een schade had kon die gebruik maken van het geld in de pot.

Na een jaar werd de balans van de geldpot opgemaakt en werd het geld dat over was verdeeld onder de mensen die geen claim op de inhoud van de pot hadden gemaakt in dat jaar. Alle deelnemers profiteerden op deze manier van deze eerste vorm van verzekeren. InShared werkt in grote lijnen nog steeds zo. Vandaar dat zij zich profileren met de slogan ‘We Alle Benefit’.

Klanten InShared hebben dubbel profijt

Bij InShared wordt je beloont als je geen schade maakt. Of beter, als je geen aanspraak maakt op een verzekering in geval van schade. Dit wordt door de verzekeraar zelf de Persoonlijke Jaarbeloning genoemd. Alle klanten van InShared die geen claim hebben gelegd ontvangen aan het eind van het jaar deze gegarandeerde beloning. Je wordt als klant zijnde op deze manier gemotiveerd om voorzichtig te zijn of in ieder geval niet te snel iets te claimen. En als de maatschappij aan het eind van datzelfde jaar geld in de pot over houdt dan krijg je daar als klant ook jouw deel van. Dit wordt de InShared Collectie Jaarbeloning genoemd.

Online je premie berekenen

Bij Inshared kan je kiezen uit een brede serie aan verzekeringen. Dit zijn allemaal schadeverzekeringen en variëren van een WA verzekering voor je auto tot een dierenverzekering voor je trouwe viervoeter, of ander huisdier. Voor elke afzonderlijke verzekering geldt dat je online zelf de premie van de betreffende verzekering kan berekenen.

Tijdens het berekenen kan je zien welke zaken wel in de dekking vallen en welke juist niet. Als je er voor zorgt de gevraagde gegevens tijden het berekenen zo volledig mogelijk in te vullen dan zal je meteen een voorlopige premie te zien krijgen Voorlopig, omdat je hierna officieel een aanvraag kan doen en die wordt intern beoordeeld.

Alle verzekeringen van InShared op een rijtje

Inshared Autoverzekering

Hierin zijn 4 mogelijkheden om er voor te zorgen dat jouw bolide goed verzekerd is. De Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) die overigens verplicht is voor alle bezitters van motorvoertuigen, Beperkt Casco. Beperkt Casco Extra en Allrisk autoverzekering.

Inboedelverzekering

Voor het tegen schade of verlies verzekeren van spullen in huis.

Opstalverzekering

Je huis financieel veilig stellen in geval van brand, inbraak of storm.

Brommerverzekering

Zonder zorgen met je brommer de weg op.

Scooterverzekering

Gedekt tegen diefstal en / of schade

Aansprakelijkheidsverzekering

Andermans spullen zijn soms meer waard dan je denkt. Met deze verzekering stel je jezelf en de overige leden van het gezin financieel veilig als er per ongeluk schade aan bezittingen van anderen wordt gemaakt.

Reisverzekering

Mogelijk met medische kosten, doorlopende annulering van de geplande reis en inclusief hulp voor het voertuig, voor het geval je ion het buitenland met panne komt te staan.

Dierenverzekering

Ook huisdieren kunnen ziek worden. En de dierenarts werkt niet voor niets.

Caravanverzekering

Tijdens de vakantie, onderweg en op de camping, maar natuurlijk ook in de winterstalling.

Rechtsbijstandverzekering

Juridische hulp is nooit goedkoop en komt altijd onverwachts. Met de rechtsbijstand hoef je zelf niet voor de kosten voor de advocaat en eventueel de rechtbank op te draaien.

Ongevallenverzekering

Hiermee verlos jij jezelf van eventuele financiële aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid in geval er blijvend letsel overblijft na een ongeval.

Motorverzekering

Drie varianten voor het verzekeren van de motor. De WA, Motor op Stal en Allrisk.

Digitale InShared verzekeringsmap

Van acceptgiro’s of zelf geld overboeken hebben ze binnen InShared niet gehoord. Of beter, zij hebben er voor gekozen om deze opties van het voldoen van premies niet in hun bedrijfsprotocollen op te nemen. Je kunt alleen een InShared verzekering afsluiten als je akkoord gaat met een automatische incasso.

Het transparante aan de incasso is dat deze altijd op dezelfde dag van de maand plaats vindt. Zo kan er geen onduidelijkheid over zijn. Alle klanten ontvangen op de 26e van iedere maand een aankondiging dat de automatische afschrijving voor de verzekering gaat plaatsvinden. Je kunt de factuur inzien in de digitale omgeving van jouw online InShared account. Die zit daar in de zogeheten digitale verzekeringsmap.

Schade melden bij Inshared

Nood, of geen nood. InShared maakt het onderscheidt tussen deze twee vormen van schade duidelijk op de website. Geen acute nood zijn gevallen als een ruit die breekt, je mobiel kwijt is, of als er een storm is geweest en er vliegen twee dakpannen van het dak zonder dat daar enige vorm van andere schade door is ontstaan.

Speciaal voor dit soort gevallen kan je online de schade melden. Hiervoor is een button gecreëerd. In het geval van diefstal van bijvoorbeeld je auto of als er een brand of inbraak is, dan is er duidelijk wel sprake van nood en kan je het noodnummer bellen. Er wordt dan meteen actie ondernomen en je krijgt hulp waar dat op dat moment nodig en gewenst is.

Bonus Malus ladder

Uiteraard heeft ook InShared een beloningssysteem, net als alle overige verzekeraars die schadeverzekeringen aanbieden in hun assortiment. De premie van de auto verzekeringen, maar ook die van de motor en brommer varianten, zijn onderhevig aan het zogeheten bonus – malus systeem waarbij je ieder jaar weer een trede hoger komt te staan als er geen schade is gemeld. Hoe hoger je bij InShared op de bonus – malus ladder komt te staan, des te lager je premie voor de betreffende polis zal zijn. En als je onverhoopt toch een schade moet melden dan zak je vanzelf weer op diezelfde ladder.

Zonnepanelen meeverzekerd in woonverzekering van InShared

Het is één van de vele vragen die aspirant eigenaren van zonnepanelen stellen aan verkopers van zonne-energiesystemen. Tot voor kort bleven verzekeraars liever ver weg van het verzekeren van zonnepanelen. Dat kwam voornamelijk omdat er in het geheel geen regelgeving voor was en dat niemand ook maar enige data had met betrekking tot mogelijke risico’s, hoogte van brandgevaar diefstal percentage.

InShared biedt de mogelijkheid om zonder problemen je nieuwe zonnepanelen meeverzekeren in één van de woon verzekeringen. Het is dan wel van belang dat je zonnepanelen voorzien zijn van geldige certificaten en dat het geheel op professionelen wijze is geïnstalleerd door een vakspecialist.

Samenwerking met professionals

Om de dienstverlening zo efficiënt en klantvriendelijk te laten verlopen werkt InShared samen met een aantal partners die ieder op hun beurt toonaangevend zijn in hun marktsegmenten. Zo neemt Eurocross de zorg uit handen als je onverwachts met een medische noodsituatie te maken krijgt in het buitenland binnen de Europese grenzen. Eurocross regelt daarnaast het vervoer binnen Europa voor je en kan je ook thuis van dienst zijn als daar assistentie verlangd wordt. Voor het herstellen van autoschade werkt InShared samen met ABS autoherstel BV die door het hele land ruim 90 vestigingen telt.

De 5 voordelen van InShared

Als je van snel, makkelijk en efficiënt houd dan ben je goed af als je kiest voor InShared. Daarnaast zullen de premies bij deze verzekeraar iets lager liggen dan bij de meest reguliere verzekeringsmaatschappijen. Bij InShared ben je doorgaans goedkoop verzekerd, is alles online te regelen inclusief het melden van schade, ontvang je tot twee soorten beloningen als je geen schade opgeeft, kan je de polis elke dag opzeggen en ben je nooit dubbel verzekerd. De verzekeraar noemt deze punten de 5 voordelen om bij hen je verzekeringen af te sluiten.

4.6/536 ratings