Centraal Beheer Verzekeren

Centraal Beheer Achmea Verzekeringen

Beter bekend als ‘Even Apeldoorn bellen’ is Centraal Beheer één van grootste verzekeraars van Nederland. Zij maken geen gebruik van intermediairs maar brengen hun verzekeringsproducten rechtsreeks aan de man. Dat vind de organisatie wel makkelijk, en het werkt ook sneller. En omdat er geen tussenpersonen aan te pas komen heeft de verzekeraar specialisten in dienst die antwoord op vrijwel elke vraag kunnen geven en kunnen helpen in geval van problemen. Bij deze verzekeraar weet je waar je aan toe bent, er worden duidelijke afspraken gemaakt en er wordt niets aan het toeval over gelaten.

Tip: Op zoek naar de Centraal Beheer autoverzekering? Klik dan hier.

Over Centraal Beheer Verzekeringen

Centraal Beheer Achmea VerzekeringenCentraal Beheer is ruim een eeuw oud is begonnen als verzekeringsmaatschappij voor werkgevers. Nadat de maatschappij in de jaren “70 van Amsterdam naar Apeldoorn verhuisde is het snel gegaan en werd de verzekeraar bekend bij heel Nederland door de beroemde reclamespotjes. In 1995 werd Centraal Beheer onderdeel van de Achmea groep, intussen de grootste groep van verzekeraars in het land met ruim 17.000 werknemers. Centraal Beheer verzekert breed. Dat houdt in dat je er terecht kan voor onder meer schade polissen maar dat je ook je een aanvullend pensioen bij hen kan laten vastleggen. Daarnaast kan je er sparen, beleggen en er je hypotheek regelen.

Zzp’er gewaarde groep

De verzekeraar heft op haar website een overzicht gecreëerd tussen de verschillende doelgroepen waar zij haar producten aan biedt. Zo zijn er verzekeringspolissen voor de particulier, de zzp’er en overig zakelijk. De keuze om de zzp’er als aparte doelgroep aan te melden is niet zo verwonderlijk. In de eerste plaats zijn zzp’ers in Nederland als het ware loslopend wild waar de overheid nog maar weinig oog voor heeft gehad met betrekking tot social zekerheden en sociaal vangnet. Hierop sluit de tweede belangrijke reden aan en dat is dat er ruim 1miljoen zzp’ers in het land werkzaam zijn. Een waardevolle groep potentiele klanten.

Alle polissen onder één paraplu

Het aantal verzekeringen dat je kan afsluiten bij Centraal Beheer zijn teveel om op te noemen. Het aanbod varieert van schadeverzekeringen voor de auto, motor, in en om het huis, rechtsbijstand, zorgverzekering en uitvaartverzekering. Hier zijn er verschillende spaarrekeningen af te sluiten en kan je er beleggen in de vorm van Gemaksbeleggen, Fondsbeleggen of een Levensloop Totaalpakket. De verzekeraar behoort hiermee tot de groep verzekeraars die een compleet verzekeringspakket kunnen aanbieden. Dat is makkelijk en efficiënt want zo heb je alles onder één paraplu. Het bijkomend voordeel van alle verzekeringen bij elkaar onder te brengen is dat je er korting krijgt als er meerdere verzekeringen in één pakket ondergebracht zijn.

Ondernemerspolis omvat de top 6 schaderisico’s

Centraal Beheer heeft een aparte sectie ingericht boor zakelijke klanten. Een ondernemer heeft immers heel andere zaken te verzekeren dan een particulier. Denk hierbij aan bedrijfsautoverzekeringen, een arbeidsongeschiktheidsverzekering, aansprakelijkheid en rechtsbijstand. De verzekeringsmaatschappij kan ondernemers deze verzekeringen aanbieden in een speciale ondernemerspolis. Dit is een pakket zakelijke verzekeringen die in één keer de top 6 schaderisico’s in de specifieke branche waarin wordt ondernomen verzekert. Je kunt als ondernemer zelf online je premie berekenen zodat je al snel een indictie hebt van de totaal premie voor een hele serie aan belangrijke verzekeringen voor jouw bedrijf.

Alle zakelijke verzekeringen tezamen ondergebracht

In de sectie zakelijke verzekeringen kunnen ondernemers terecht voor meer uitgebreide verzekeringen voor bijvoorbeeld het personeel of voor het bedrijf zelf. Centraal Beheer heeft voor zover mogelijk alle bedrijfssegmenten in het Nederlandse zakelijke verkeer van elkaar onderscheiden en een eigen afdeling gegeven. Dat maakt het voor ondernemers stukken eenvoudiger om te navigeren tussen de vele verschillende soorten verzekeringen die het bedrijf aan te bieden heeft. De totale lijst aan branches, oplossingen en soorten ondernemerspolissen lijkt oneindig lang. Als je een bezoekje aan de site brengt dan kan je in het menu jouw branche vinden waarna je vanzelf naar de juiste polis wordt gebracht.

Dichtgetimmerde polissen om financiële conditie bedrijven te garanderen

Het is logisch dat een grote verzekeraar geen halfslachtige maatregelen treft maar een compleet pakket aan kan bieden voor iedereen en voor elk bedrijfssegment. Voor het personeel kunnen ondernemers een keuze maken uit een serie aan voorzieningen die van belang zijn voor de zekerheid van de mensen die in dienst van het bedrijf zijn. Denk hierbij aan arbeidsongeschiktheidspolissen of een nabestaanden verzekering voor het geval een personeelslid komt te overlijden. Daarnaast zijn er speciale verzekeringen mogelijk die geënt zijn op ontslagvergoedingen, levensloop, pensioen en verzuim. Centraal Beheer biedt dicht getimmerde pakketten aan ondernemers aan die ervoor zorgen dat de eventuele risico’s die er zijn niet van een negatieve invloed kunnen zijn op de financiële conditie van de onderneming.

Klantvriendelijk en transparant in haar werkwijzen

Centraal Beheer is een grote verzekeraar die zeer transparant is in haar communicatie. De verzekeraar is toegankelijk en heeft de drempel voor haar klanten en aspirant klanten laag gelegd. Ondanks dat alle zaken tegenwoordig online kunnen worden geregeld heeft de Even Apeldoorn Bellen verzekeraar de telefoon nog altijd op het bureau staan en kun je er zonder problemen terecht voor vragen of hulp. Dat is bij andere verzekeraars nog wel eens anders. Centraal Beheer heeft daarnaast een zeer overzichtelijke website waar al hun producten keurig in sectie zijn gerangschikt. Als klant heb je bij Apeldoorn Bellen een online dossier die je 24/7 in kan zien en altijd actueel is.

3.7/510 ratings