Inshared autoverzekering

De Autoverzekering van Inshared

Meer weten over de Inshared autoverzekering? Start hier. Het afsluiten van een autoverzekering is voor elke autobezitter iets waar niet onderuit gekomen kan worden. De Overheid stelt een WA-verzekering namelijk verplicht als absoluut minimum. Niet zo vreemd, een WA-verzekering dekt namelijk schade die u als gevolg van een ongeluk toebrengt aan anderen. En aangezien die schade op kan lopen tot enorme bedragen is een WA-verzekering de enige manier om te garanderen dat die schade voldoende gedekt wordt.

Autoverzekering vergelijken? Klik hierBekijk hier het aanbod van Inshared

Samengevat: wilt u rijden, dan dient u uw auto te verzekeren. Tenzij u bewust een strafbaar feit wilt plegen (want dat is rijden zonder verzekering) maar daar gaan we niet van uit. Qua autoverzekering hebt u echter nogal veel keus in Nederland. Een kwestie van vergelijken dus. Want er zijn een groot aantal autoverzekeraars actief op de Nederlandse markt. Een daarvan is de Inshared autoverzekering.

De Inshared autoverzekering

Inshared autoverzekeringInshared is een verzekeringsmaatschappij die een groot aantal verzekeringen aanbiedt. Op dit moment concentreren we ons echter even op de autoverzekeringen van Inshared. Wat dat betreft hebt u bij Inshared de keuze uit vier verschillende soorten autoverzekeringen. Dat is al één optie meer dan de meeste andere autoverzekeraars u aanbieden.

Of de Inshared autoverzekering voor u de juiste keuze is hangt echter van meer factoren af dan de hoeveelheid keuzemogelijkheden. Onder meer de hoogte van de premie is ook interessant. Om een goed beeld te krijgen van wat een klant met een Inshared autoverzekering kan verwachten moeten we eerst de mogelijkheden op een rijtje zetten.

Inshared WA-verzekering

De eerste en goedkoopste mogelijkheid Inshared autoverzekering is de WA-verzekering. Deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering biedt van de autoverzekeringen in het assortiment de minste dekking. Een beperkte dekking is ook precies wat er bij een WA-verzekering te verwachten valt.

Het hele idee van dit type verzekering is namelijk dat schade die u toebrengt aan anderen wordt gedekt. Dat geldt voor de WA-autoverzekering van Inshared, dat geldt ook voor de WA-verzekering van een willekeurige andere autoverzekeraar. Over het algemeen raden de specialisten een WA-autoverzekering aan van Inshared aan wanneer u in een auto rijdt die ouder is dan 15 jaar. Voor de duidelijkheid: bent u de bezitter van een oldtimer dan is een WA-verzekering natuurlijk wel wat te karig.

Inshared WA+-verzekering

De tweede optie die de Inshared autoverzekering biedt aan consumenten die hun auto willen verzekeren is de WA+-verzekering. Dit type autoverzekering staat ook wel bekend als de WA-verzekering met beperkt casco. Een WA-verzekering met beperkt casco heeft een ruimere dekking dan de gewone WA-verzekering. Veel autobezitters met een auto tussen de 6 en 15 jaar oud kiezen voor een verzekering met beperkt casco.

Bij een autoverzekering met beperkt casco van Inshared is schade door diefstal, brand, storm, ruitbreuk en barsten in de autoruit allemaal gedekt. Uiteraard evenals de schade die u aan anderen veroorzaakt. Is de verzekerde auto jonger dan 10 jaar en heeft u de auto minder dan een jaar geleden gekocht bij een erkend BOVAG autobedrijf dan wordt de aanschafwaarde volledig vergoed in geval van total loss of diefstal.

Inshared beperkt casco extra

Een bijzondere variant van de WA+-verzekering is de autoverzekering met een uitgebreidere schadedekking in het geval van schade die u zelf aan uw eigen auto hebt veroorzaakt (natuurlijk niet bewust!). Bijvoorbeeld parkeerschade of schade na een ongeluk. Normaalgesproken dekt een WA+-verzekering dit niet maar met de “extra-variant” van deze Inshared autoverzekering wordt in dit soort gevallen 50 procent van de schade gedekt. Voor het overige is deze autoverzekering te vergelijken met de gewone WA+-verzekering van Inshared.

Inshared allriskverzekering

Hebt u een (relatief) nieuwe auto? Dan ligt het voor de hand om een allriskverzekering af te sluiten bij Inshared. Schade die u zelf veroorzaakt wordt in dat geval voor de volle 100 procent gedekt. Bovendien wordt de nieuwwaarde of aanschafwaarde tot drie jaar na aanschaf volledig uitgekeerd. Met een allriskverzekering dekt u de risico’s die u op de weg loopt dus zo volledig mogelijk af.

4.9/514 ratings