Centraal Beheer autoverzekering

De Autoverzekering van Centraal Beheer

De Centraal Beheer autoverzekering staat misschien wel vooral bekend vanwege de opvallende reclamespotjes waarmee dit bedrijf zichzelf in de markt zet. De core business van Centraal Beheer is echter niet het vermaken van de tv-kijker, maar het aanbieden van verzekeringen. Het assortiment van Centraal Beheer is wat dat betreft bijzonder uitgebreid dus het mag geen verbazing wekken dat u ook voor de Centraal Beheer autoverzekering prima bij deze verzekeringsmaatschappij terecht kunt.

Klik hier om autoverzekeringen te vergelijkenBekijk het aanbod van Centraal Beheer

De Centraal Beheer autoverzekering

Centraal Beheer autoverzekeringDe Centraal Beheer autoverzekering geeft u de mogelijkheid om uw auto te verzekeren op een manier die bij de leeftijd (en dus de dagwaarde) van uw auto past. Want of u nu in een flitsende splinternieuwe bolide over de weg zoeft of in een oud brikje over de weg tuft: één ding is voor elke auto hetzelfde.

Een auto die in Nederland aan het verkeer deelneemt moet verzekerd worden. De vraag is even hoeveel premie u bereid bent om daar maandelijks voor neer te tellen. En dat hangt natuurlijk weer samen met de mate van risico die u uit wilt sluiten. De stelregel is: hoe duurder de auto hoe completer de verzekering moet zijn.

Centraal Beheer allriskverzekering

Heeft u een auto die een hoge dagwaarde heeft en nog niet al te oud is? Dan is het goed voor te stellen dat u de auto bij schade liever wilt laten herstellen dan dat u direct een nieuwe wagen aanschaft. Is deze situatie op u van toepassing dan ligt een allriskverzekering voor de hand. Schade aan anderen, inbraak, schade door storm, brand of andere natuurverschijnselen: het is allemaal gedekt met de allriskverzekering.

Ook wanneer u te maken krijgt met ruitschade is deze verzekering absoluut toereikend. En hoe “allrisk” een allriskverzekering is blijkt wel uit het feit dat zelfs schade door aanrijdingen gedekt is. Zelfs wanneer die aanrijding uw eigen schuld is! Voor wie zich bij een schadepost geen zorgen wil maken over de verzekering is de allrisk optie van de Centraal Beheer autoverzekering dus ideaal. Wel betaalt u een vrij forse maandelijkse premie.

Centraal Beheer Autoverzekering WA+

Wanneer uw auto niet direct nieuw te noemen is – maar ook nog niet oud – dan is de WA+-verzekering van Centraal Beheer waarschijnlijk de meest passende verzekeringsoptie die deze verzekeringsmaatschappij in het assortiment heeft. Globaal is de WA+-verzekering zeer geschikt voor auto’s met een leeftijd tussen de 6 en de 10 jaar oud.

Een aantal zaken die door een standaard WA-verzekering niet worden gedekt vallen wel onder de dekking van de WA+-verzekering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ruitschade of schade door brand of diefstal. Een prima autoverzekering dus tegen een acceptabele maandelijkse premie.

Centraal Beheer WA-verzekering

Hebt u een wagen van 10 jaar oud of nog ouder? Dan weet u zelf ook wel dat de dagwaarde van uw auto niet zo heel hoog is. Dat maakt natuurlijk niets uit, zolang de auto naar tevredenheid functioneert kunt u gewoon uw kilometers blijven maken. Wel is het zo dat u bij een oude auto beter niet al te veel geld uit kunt geven aan de premie van de autoverzekering. Afgemeten aan de waarde van de auto kan een dure verzekering namelijk niet uit.

Over het algemeen wordt aangeraden om een oude auto slechts te verzekeren tot het wettelijk minimum. Dat betekent dat u een verplichte WA-verzekering afsluit. Dit is de goedkoopste variant van een autoverzekering en hiermee wordt alleen de schade gedekt die u aan anderen veroorzaakt. Bij de Centraal Beheer autoverzekering kunt u tegen een geringe maandpremie prima voldoen aan uw wettelijke verplichtingen. Met de WA-verzekering gaat u gerust op weg en hoeft u zich ook geen zorgen te maken wanneer u wordt aangehouden voor controle. Alles is geregeld en de kosten van de Centraal Beheer autoverzekering vallen reuze mee.

3.9/525 ratings