Moneyou Sparen

De Spaarrekeningen van Moneyou

Moneyou sparen is een financiële dienstverlener die inspeelt op klanten die graag online hun geldzaken regelen. Niet een beetje online, maar volledig online. Want dat is hoe Moneyou werkt: alle dienstverlening wordt online aangeboden. Dat heeft natuurlijk als voordeel dat u als klant bij Moneyou snel en overzichtelijk uw zaakjes kunt regelen, maar bovendien bespaart Moneyou op deze manier op de kosten. De organisatie kan namelijk klein worden gehouden. Die kostenbesparing werkt door in bijvoorbeeld het rentepercentage dat u bij moneyou krijgt toegekend als u bij deze partij een spaarrekening afsluit.

Vergelijk Moneyou met andere aanbieders
Denk overigens niet dat er bij Moneyou alleen maar internetpioniers zonder financiële achtergrond werken: Moneyou is een 100 procent dochter van ABN Amro dus qua financiële expertise zit het wel goed.

 SpaarrekeningVestigingslandMaximale Rente 
Moneyou Spaarrekening - 12 Maanden Vast
* Meest gekozen
NL0.5%
Moneyou Spaarrekening - 6 Maanden VastNL0.5%
Moneyou SpaarrekeningNL0.2%

Sparen bij Moneyou

Moneyou SparenWie zijn geld graag veilig onderbrengt op een spaarrekening kan bij Moneyou terecht voor een spaarrekening die aansluit op zijn of haar persoonlijke situatie. Moneyou biedt verschillende soorten spaarrekeningen aan met elk hun eigen specificaties. Zo kan er gekozen worden voor een rekening waarbij het spaartegoed vrij opneembaar is, maar wie het geld liever een tijdje vastzet heeft bij Moneyou ook voldoende mogelijkheden. In totaal kan er bij Moneyou gekozen worden voor vijf verschillende spaarrekeningen.

Moneyou Sparen Vrij opneembaar

De Moneyou Vrij Opneembaar-spaarrekening is een ideale rekening voor wie altijd direct wil kunnen beschikken over zijn tegoeden. Geen regels, maar volledige vrijheid om het geld op elk gewenst moment van de rekening te halen, of gewoon lekker te laten staan. Voor de Vrij Opneembaar-rekening geldt geen minimale inleg en de looptijd van de rekening is volledig variabel. U zit dus nergens aan vast. Op dit moment is de spaarrente op jaarbasis bij deze rekening 0,50 procent. Dit is een variabele rente.

Moneyou sparen 6 Maanden Vast

Wanneer u liever wilt profiteren van een rente die vaststaat en uw geld een tijdje niet hoeft op te nemen is de Moneyou Sparen 6 maanden vast-rekening wellicht een interessante optie. Al na zes maanden kunt u gewoon weer bij uw ingelegde geld. Helemaal vrij opnemen is er dus niet bij, maar de periode is prima te overzien. Bovendien hebt u geen last van eventueel dalende spaarrentes. U krijgt namelijk een vaste rente van 0,50 procent. Voor deze spaarrekening geldt een minimale inleg van 500 euro.

Moneyou Sparen 1 jaar vast

Bent u bezorgd over de steeds maar dalende spaarrente? Wanneer u uw geld een tijdje vast kunt zetten is de 1 jaar vast spaarrekening erg interessant. Uw spaargeld (minimale inleg 500 euro) staat voor een jaar vast en dat betekent dat u verzekerd bent van een vaste rente van 0,50 procent. Dat is een rentepercentage wat de meeste banken tegenwoordig niet meer aanbieden. Na een jaar kunt u uw geld gewoon weer opnemen.

Moneyou Kwartaal Spaarrekening

Wanneer u regelmatig nieuwe stortingen op een spaarrekening wilt doen is de Kwartaal Spaarrekening van Moneyou een perfecte rekening voor u. Bij deze spaarrekening is uw geld namelijk direct rentedragend. Dat betekent concreet dat u rente ontvangt over letterlijk elke dag dat uw geld op de rekening staat. Elk kwartaal wordt er bovendien rente bijgeschreven. Dit is een variabele rente die op kan lopen tot 0,50 procent.

Moneyou Sparen 2 jaar vast

Voor klanten die behoefte hebben aan een deposito spaarrekening heeft Moneyou de 2 Jaar Vast Spaarrekening. Uw geld staat twee jaar vast tegen een vaste rente van 0,10 procent (0,20 procent op basis van twee jaar). Overigens is het mogelijk om tussentijds kosteloos (een gedeelte van het) geld op te nemen. Wel heeft een opname negatieve invloed op het rentepercentage. De minimale inleg op deze depositorekening is 500 euro en vanaf het moment dat u stort is de storting direct rentegevend.

4.6/518 ratings