Moneyou Sparen

De Spaarrekeningen van Moneyou

Moneyou is misschien niet de meest bekende financiële dienstverlener die we in Nederland hebben, maar dat betekent natuurlijk niet dat ze geen interessante producten hebben. Sterker nog, dit jonge bedrijf (opgericht in 2001) won in 2010 de prijs voor de spaarrekening die het beste rendeerde zonder dat er sprake was van beperkende voorwaarden. De prijs die werd gewonnen luistert overigens naar de mooie naam ‘Het Gouden Spaarvarken’. Bij Moneyou kan je kiezen uit rekeningen waar jij je spaargeld vrij op kunt nemen of spaarrekeningen waarbij je spaargeld een bepaalde periode vast staat.

 SpaarrekeningVestigingslandMaximale Rente 
Moneyou Spaarrekening - 12 Maanden Vast
* Meest gekozen
NL0.5%Meer Informatie
Moneyou Spaarrekening - 6 Maanden VastNL0.5%Meer Informatie
Moneyou SpaarrekeningNL0.2%Meer Informatie
Vergelijk Moneyou met andere Aanbieders van Spaarrekeningen

Moneyou Sparen Vrij opneembaar

Moneyou SparenAls jij op elk gewenst moment bij je spaargeld wilt kunnen is de Vrij opneembaar spaarrekening van Moneyou een uiterst geschikte rekening voor jou. Voor deze rekening geldt geen minimale inleg en je hoeft ook niet verplicht te storten. Zoals ook bij de overige rekeningen van Moneyou het geval is regel je alle bankzaken bij deze spaarrekening online. Op jaarbasis ontvang je met deze rekening een rente van 1,60% die elk kwartaal op de spaarrekening wordt bijgeschreven. De hoogte van de rente wordt overigens elk jaar opnieuw vastgesteld.

Moneyou Sparen Kwartaal Spaarrekening

Wanneer je gebruik wil maken van een bonusrente kan je het beste de Kwartaal Spaarrekening van Moneyou openen. Hierbij krijg je naast de basisrente van 1,30% ook nog een bonusrente van 0,30% over het bedrag dat je niet hebt opgenomen. Momenteel is de totale rente van de Kwartaal Spaarrekening en de Vrij opneembaar rekening van Moneyou gelijk (basis- en bonusrente) even hoog en daarom heeft Moneyou besloten om, zolang de rente van deze twee spaarrekeningen gelijk blijft, bij de Sparen Kwartaalrekening de totale rente van 1,60% uit te keren. Omdat de rente per jaar wordt vastgesteld kan het dus goed zijn dat je met de Sparen Kwartaal Spaarrekening op termijn beter uit bent. Slechter wordt je er in elk geval nooit van!

Moneyou Sparen 6 maanden Vast

Wanneer jij wel graag wilt profiteren van een hogere rente, maar je bent niet in de gelegenheid om je geld voor één of meerdere jaren vast te zetten is de Moneyou Sparen 6 maanden vast deposito misschien wel iets voor jou. Hierbij sluit je een deposito af met een looptijd van slechts 6 maanden. Je ontvangt dan een rente van 1,70%. Voor deze wijze van deposito sparen is een inleg vereist van minimaal 500 euro. Mocht je, om welke reden dan ook, plotseling toch een gedeelte van het geld uit de deposito nodig hebben dan kan dit. Je neemt het door jou gewenste bedrag gratis op. Wel krijg je over het opgenomen geld een lagere rente, namelijk 1,30% in plaats van de 1,70% die je ontvangt als je het geld 6 maanden vast laat staan.

Moneyou Sparen 1 jaar vast of 2 jaar vast

Vind je 6 maanden als looptijd voor een deposito misschien wat kort? Geen enkel probleem: bij Moneyou kan je er ook voor kiezen om te kiezen voor een deposito van 1 jaar vast of 2 jaar vast. Om het simpel te houden noemen ze deze rekening bij Moneyou ook gewoon 1 jaar vast of 2 jaar vast, zonder dat ze hiervoor allerlei onduidelijke namen hebben verzonnen. Kies je voor de deposito variant waarbij je het geld 1 jaar vast laat zetten dan ontvang je een rente van 1,75%. De deposito van 1 jaar vast kan je al afsluiten als je minimaal 500 euro inlegt.

Wanneer je kiest voor de deposito van 2 jaar vast ontvang je een rente van 1,40%. Dat lijkt misschien laag, maar je weet maar nooit hoe de rentestand zich gedurende twee jaar ontwikkelt. Het zou best kunnen dat de rente een duikeling gaat maken en in dat geval zit je met een rente van 1,40% gedurende 2 jaar gebakken.

Moneyou Sparen
4.4 (88%) 5 stemmen