Sim Only Vergelijken

Vergelijk alle Sim Only Abonnementen

Waarom Sim only vergelijken interessant is. Het aantal abonnementen dat verkrijgbaar is voor mobiele telefonie met internet is enorm. Bijzonder geliefd zijn de abonnementen zonder nieuw telefoontoestel. Deze sim only abonnementen behoren tot de goedkoopste. Dat komt doordat de maandelijkse aflossing van een ‘gratis toestel’ vervalt.

Vergelijker niet zichtbaar? Schakel dan je Adblocker uit voor deze pagina. Onze vergelijker werkt helaas niet wanneer je Adblocker actief is.

Sim only abonnementen worden gebruikt door mensen die tevreden zijn met hun oude telefoontoestel, of de vrijheid willen hebben om zelf een toestel te kopen. Maar de contracten rondom mobiele telefonie zijn ingewikkeld. Ze moeten voldoen aan strenge voorwaarden om jou als consument te beschermen. Om het je gemakkelijk te maken kun je online alle abonnementen met sim only vergelijken.

Waarom geen nieuw telefoontoestel?

Het is best leuk om tegelijk met een nieuw mobiel abonnement ook een nieuwe smartphone te nemen. Zo’n ‘gratis’ toestel, vaak het nieuwste model, krijg je ‘cadeau’ bij het abonnement. Maar gratis bestaat niet. De rekening van zo’n gratis toestel plus een risicodekking betaal je gedurende de looptijd van het abonnement.

Reken het maar na. Als je alle maandelijkse termijnen optelt is het bedrag dat je betaalt veel hoger dan de nieuwprijs van het toestel. Wie dat niet wil kan zelf in de winkel of online een los toestel te kopen. Daarmee heb je de vrijheid om precies die telefoon te kopen die je graag wilt.

Wat is wijs: overstappen of verlengen?

Vrijwel elke provider biedt wel contracten met sim only aan. Afhankelijk van je belgedrag en je internetverbruik kun je een bundel uitkiezen. Als je tevreden bent over je provider kun je besluiten om het abonnement te verlengen. Als je last hebt van netwerkstoringen, niet tevreden bent over de service of als je minder wilt betalen kun je overstappen naar een andere provider. Maar welk abonnement en welke provider zijn er allemaal? En hoe kun je abonnementen met sim only vergelijken? Dat kan op een vergelijkingssite. Op basis van jouw wensen doen zij suggesties. Daar kun je uit kiezen.

Sim only vergelijken: alle tarieven op een rij

Sim only abonnementHet is wettelijk geregeld dat providers tegenwoordig duidelijk moeten zijn over de prijzen van mobiele abonnementen. Daardoor word je niet geconfronteerd met verrassingen. Maar de randvoorwaarden zijn bij mobiele contracten best ingewikkeld. Dat zorgt voor flinke prijsverschillen tijdens het sim only vergelijken. Want de prijs wordt ten eerste beïnvloed door het tarief als je buiten de bundel belt. Ook de manier waarop gesprekken worden afgerond heeft invloed.

Providers gaan daarnaast anders om het tegoed dat niet wordt gebruikt. En bij overstappen naar een andere provider heb je te maken met aansluitkosten. Al deze kosten worden op een vergelijkingssite meegenomen en daardoor kun je eenvoudig sim only vergelijken.

Sim only vergelijken en je gebruik inschatten

De juiste inschatting van je eigen belgedrag tijdens het sim only vergelijken is het allerbelangrijkst voor een goede deal. Als je een bundel neemt met te weinig belminuten of MB’s hebt kost dat elke maand geld. Vaak betaal je dan een ‘buitenbundel tarief’. Let vooral op dat je niet automatisch een nieuwe bundel krijgt als de MB’s op zijn. Want de hele bundel moet je betalen, en hij vervalt alweer op eerste van de nieuwe maand. Je kunt veel beter een bundel nemen die ruim voldoende is voor jouw gebruik. Dat houd je wel wat minuten en MB’s over, maar voorkom je dat er extra kosten moeten worden betaald.

Aanbevelingen bij sim only vergelijken

Sim only vergelijken met een vergelijkingssite zoals Geld24.nl is erg handig. Om het verlengen van het abonnement of de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen zijn hier nog een paar extra tips. Wees vooral op tijd. Regel je overstap twee maanden voor het einde van je huidige contract en laat de nieuwe provider het werk doen. Hij zegt je huidige abonnement op en zorgt ervoor dat je je nummer houdt. Voor hem is dat een fluitje van een cent. Als je het zelf gaat doen levert het vaak problemen op.

5/51 rating