Internet Vergelijken

Betaal je teveel voor je internet abonnement? Start hier met internet vergelijken en stap direct over.

Vergelijker niet zichtbaar? Schakel dan je Adblocker uit voor deze pagina. Onze vergelijker werkt helaas niet wanneer je Adblocker actief is.

Internet is thuis niet meer weg te denken. Je gebruikt het om e-mail te checken, te gamen, online boodschappen te doen, muziek te luisteren en online films of tv te kijken. Bij bijna alles wat je doet speelt internet een rol. Daarom moet je een internetabonnement zoeken dat daarbij past. Dat kun je vinden met een site waar ze internet vergelijken. Zo’n site is heel handig, want niet elke soort internet wordt overal in het land verkocht. Door je postcode en huisnummer in te voeren zie je precies welke mogelijkheden er op jouw adres beschikbaar zijn.

Internet vergelijken: hoe gebruik je internet?

Welk soort internetabonnement je nodig hebt is afhankelijk van wat je daarmee wilt doen. Als je af en toe wat op het net opzoekt, je e-mails checkt en appjes verstuurt heb je niet zo’n hoge snelheid nodig. Een wat goedkoper abonnement is dan waarschijnlijk wel voldoende. Maar als je films download, ondertussen fanatiek games speelt en bijna continu streaming muziek luistert heb je een snellere internetverbinding nodig. Die is uiteraard ook duurder. Zorg er daarom voor dat je weet wat voor type internetgebruiker je bent, voordat je gaat internet vergelijken. Dan weet je zeker dat het abonnement bij je past.

Drie soorten internetverbindingen

Internet vergelijken via Geld24.nl

In Nederland worden drie technieken gebruikt om internet te leveren. De oudste heet ADSL of VDSL. Bij ADSL wordt het internet geleverd via de ouderwetse telefoonlijn. Nederland ligt vol met deze koperen telefoonlijnen. Naast de telefoonaansluiting wordt er een modem in huis geïnstalleerd. Behalve een aansluiting voor de telefoon heb je dan ook een aansluiting voor het internet. Soms zit op het modem ook een aansluiting op voor digitale tv. ADSL is de goedkoopste internettechniek, maar de traagste. Bij ADSL neemt de snelheid van de verbinding af naarmate je verder van de centrale af zit.

Met kabelinternet wordt internet van een betere kwaliteit geleverd. Het is tien tot wel dertig keer zo snel als ADSL. Kabelinternet is wel duurder. Kabelinternet wordt verspreid via de televisiekabels, die in nagenoeg elke woning liggen. Dat zijn coaxkabels. Vroeger werd via die kabels het analoge tv-signaal verstuurd. Dat gebeurt nog steeds, maar nu worden ze dus ook gebruikt voor internet met hoge snelheid. Dat wordt vaak gecombineerd met digitale televisie en/of digitale telefonie. Een nadeel van kabelinternet is dat er keus is uit maar één providers. Meestal is het verplicht om bij internet ook een tv-abonnement af te sluiten.

Door gebruik te maken van glasvezelkabels kan verreweg het snelste internet worden geleverd. Glasvezel is twee tot drie keer zo snel als kabelinternet. Het is behalve voor snelle internetverbindingen ook geschikt voor HD televisie, zelfs met meer ontvangers tegelijk. Internet via glasvezel is ongeveer even duur als kabelinternet. Je kunt vaak kiezen uit enkele providers, maar het in Nederland slechts beperkt beschikbaar. Voor glasvezel moeten er kabels gegraven worden en dat is erg kostbaar. Met name in de grote steden blijft de beschikbaarheid behoorlijk achter.

Internet vergelijken: alle providers verzameld

Vergelijk internet providers

Je kunt natuurlijk zelf bij de providers op zoek gaan naar een internetabonnement. Maar dat is ontzettend veel werk. Met internet vergelijken via een vergelijkingssite word je veel werk uit handen genomen. De vergelijkingssites weten tot in detail welk soort internet waar beschikbaar is en welke providers daar actief zijn.

Als je je postcode en huisnummer doorgeeft krijg je een keurig overzicht waarin precies te zien is wat de mogelijkheden zijn. Welk soort internet is leverbaar, uit welke providers kun je kiezen, wat zijn de abonnementskosten en wat is de te verwachten internetsnelheid.

Internet vergelijken op basis van klantbeoordelingen

Geld24 heeft ook gegevens over eventuele eenmalige kosten en kent de garantievoorwaarden. Geld24.nl weet of je de installatie zelf moet doen of dat er monteur langs kan komen. Je krijgt ook informatie over aanvullende services. Zoals abonnementen voor televisie met opties als begin gemist, programma’s terugkijken en online opnemen. Door de meningen van andere klanten te verzamelen krijg je bovendien een goede indruk van de klantvriendelijkheid van de providers. Internet vergelijken met een vergelijkingssite maakt het dus eenvoudig om het beste internet uit te kiezen.

Meer informatie over de verschillende providers die je tijdens het internet vergelijken tegen komt:

Budget Alles-in-1

Budget Alles-in-1 internet vergelijken

Budget Alles-in-1 is een redelijk nieuwe internet aanbieder. Zij zijn namelijk pas sinds 2021 gestart met het aanbieden van internet. Budget Alles-in-1 is onderdeel van Budget Thuis en bied je internet, tv en bellen aan. Zij werken via het KPN-netwerk en zijn vooral bekend geworden met hun merk Budget Energie. Budget Alles-in-1 geeft aan dat zij er altijd voor zorgen dat je zonder gedoe, goed en snel internet hebt.

En zoals je tijdens het internet vergelijken kunt zien.. Zij bieden dat aan tegen een zeer scherp tarief. Zij zijn er vooral op gefocust om hun klanten een zorgvrije dienst aan te leveren. Bij Budget Alles-in-1 kan je zorgeloos internetten en zij zorgen achter de schermen dat jij altijd online kunt zijn.

Jouw Budget Alles-in-1 pakket installeren is nog nooit zo makkelijk geweest

De installatie van Budget Alles-in-1 internet is altijd gratis. Zij hebben zelf een super overzichtelijke en duidelijke handleiding geschreven, waardoor je de modem zelf kunt installeren. Wanneer je tijdens het internet vergelijken voor glasvezel kiest, is de installatie door een monteur nodig. Maar ook dit is helemaal gratis. Ook op het moment dat je van Ziggo overstapt, krijg je via Budget Alles-in-1 gratis hulp bij de installatie.

Alleen op het moment dat je een ADSL-aansluiting hebt, dien je bij te betalen op het moment dat je de modem wil laten installeren. Als je dit zelf doet is het uiteraard wel gratis.

Heel soms dienen er extra werkzaamheden uitgevoerd te worden tijdens de installatie door een monteur. Dit kan komen door te dikke muren, een verouderd of kapot ISRA-punt of te korte kabels. Op dat moment kan er wel extra geld in rekening gebracht worden. Maar dat kan je van tevoren uitzoeken via hun website. Wanneer je geld dient bij te betalen kan dat ter plekke door de pinautomaat bij de monteur.

Hoe werkt het als je naar Budget Alles-in-1 wil overstappen?

Budget Alles-in-1 heeft als doel om jou zo min mogelijk gedoe op te leveren. Vandaar dat zij jouw overstap voor je kunnen regelen. Wanneer Budget Alles-in-1 jouw overstap verzorgt, kom je op geen enkel moment zonder internet te zitten. En dat is heel fijn, want dan ben jij gewoon de hele tijd online. Wanneer je toch liever zelf jouw overstap regelt, kan je met alle vragen die je hebt bij Budget Alles-in-1 terecht. Op hun site kan je in ieder geval checken of hun netwerk ook bij jou in de omgeving actief is. Daarnaast bieden ze je elke maand een combikorting aan, waardoor je altijd online bent tegen de beste prijs.

Deze combikorting kom je tijdens het internet vergelijken niet altijd tegen, dus vraag hier naar wanneer je het pakket afsluit.

Nadat jij jezelf na het internet vergelijken bij Budget Alles-in-1 hebt aangemeld, ontvang je het contract via de mail. Daarna gaat de wettelijke bedenktijd van 14 dagen in. Binnen deze termijn kan je gratis annuleren. Wanneer je klant wordt, bieden zij je de overstapservice aan. Daardoor hoef je via sommige aanbieders, geen extra overstapkosten te betalen. Hierna wordt er een installatie afspraak met je gemaakt. Je betaalt de eerste maand voordat je online gaat en daarna wordt telkens het maandtarief voor de eerstvolgende maand afgeschreven. Wanneer je online bent, geniet je van betrouwbaar en snel internet, tegen een betaalbaar tarief.

Caiway

Caiway

Caiway is een wat minder bekende internetaanbieder. Maar daarom nog niet minder goed. Caiway biedt je glasvezel internet aan. Dit is de nieuwste soort onder het breedbandinternet. En Caiway gelooft dat dit het fijnste werkt op het moment dat je zorgeloos wil streamen, Netflixen en gamen. Internet in huis is onmisbaar geworden in het dagelijks leven. Daarnaast is het wel zo handig dat je op elk gewenst moment online bent, muziek en films kunt afspelen en kunt gamen om een beetje te kunnen ontspannen. Caiway verzekert je ervan dat je via hen snel en goed kunt internetten met het hele gezin.

De snelheid van glasvezel internet via Caiway

Wanneer je voor glasvezel via Caiway kiest, ben je altijd verzekerd van snel en betrouwbaar internet. Zij gebruiken door het inzetten van glasvezel het modernste netwerk van Nederland. Hierdoor heb je supersnel internet, met een vaste snelheid. Want via Caiway wordt de snelheid die je opvraagt, ook daadwerkelijk aan je geleverd. En wanneer je met het hele gezin tegelijk van snel internet gebruik wil maken, is Caiway zeker geschikt.

Want met hun netwerk kan je tegelijkertijd tv kijken, gamen, bellen en internetten zonder ergens vertraging op te merken. En dat zelfs op meerdere apparaten tegelijk. Jouw gezin is op elk gewenst moment online en jullie hoeven niet meer op elkaar te wachten, tot de wifi weer wat sneller wordt.

De snelheid die glasvezel via Caiway kan bereiken is maar liefst 600 Mb/s. Hiermee kan je altijd en overal in huis erg snel up- en downloaden. Dit is zeker ook interessant op het moment dat je vaak grote bestanden moet openen of versturen. Dus ook voor ondernemers die vanuit huis werken, is glasvezel erg interessant.

Meer over Caiway

Caiway zit al 30 jaar in het vak. En met de ervaringen die zij hebben opgedaan, leveren zij uitmuntende kwaliteit aan hun klanten. Zowel voor internet, televisie en vaste lijnen kan je bij hen terecht. Zij vinden persoonlijke en vakkundige service erg belangrijk. Vandaar dat je altijd gratis hulp en monteurs bij jou thuis langs kunt krijgen. Daarnaast bieden zij een betrouwbare en veilige verbinding met de buitenwereld aan. Dit resulteert in meer dan 200.000 tevreden klanten. En doordat zij zich nu volledig op glasvezel hebben gefocust, zijn zij één van de grootste aanbieders van dit gloednieuwe product.

Caiway timmert aan de weg om heel Nederland aan het glasvezel internet te krijgen

Zoals je misschien wel weet, is glasvezel nog lang niet overal beschikbaar. Vooral in de randstad wint het al aardig terrein. Maar de mensen in de buitengebieden willen natuurlijk ook gebruik kunnen maken van deze supersnelle vorm van internet. Vandaar dat Caiway zich inzet om het glasvezelnetwerk uit te breiden.

Wanneer 50% van de inwoners van een plaats in de buitengebieden van tevoren intekent voor glasvezel via Caiway, graven zij zelf de gaten en zorgen zij ervoor dat de glasvezelkabels in dit gebied geplaatst worden. Want Caiway wil iedereen de mogelijkheid bieden om van snel, betrouwbaar en goed internet gebruik te kunnen maken.

KPN

KPN Internet vergelijken

KPN is een populaire en bekende internet aanbieder in Nederland. Zij hebben totaalpakketten met internet, mobiel, tv en bellen. KPN biedt je glasvezel internet aan. Dit is een nieuwe soort van breedbandinternet en laat je tot wel 500 Mb/s up- en downloaden. Dit betekent supersnel internet in heel jouw huis. Ook in alle uithoeken zoals de zolder en de kelder. Glasvezel is nog niet beschikbaar op alle Nederlandse adressen. Maar wanneer je KPN-klant bent en jouw postcode test, ontvang je de upgrade naar glasvezel gratis, op het moment dat het op jouw adres al mogelijk is. En zo’n goede service is hetgeen wat je altijd van KPN kan verwachten.

Hoe zorg je voor snel en goed internet op alle losse apparaten in huis?

Woon jij met jouw gezin in huis en heeft iedereen zijn eigen smartphone, tablet, laptop en smart-tv en spelcomputer? Dan kan het zijn dat de wifi soms wat langzaam is. Bij KPN is dit verleden tijd. Natuurlijk hebben alle verbonden apparaten een deel van de internetcapaciteit nodig. Maar door over te stappen naar glasvezel via KPN, ben je in één klap van dat langzame internet af. De capaciteit die glasvezel te bieden heeft, is namelijk veel groter. Hierdoor heb je geen kwaliteitsverlies, wanneer je met veel mensen en apparaten tegelijk gebruik maakt van de wifi verbinding.

Glasvezel is revolutionair en er zijn op dit moment al miljoenen huishoudens in Nederland die erop aangesloten zijn. Doordat het zo een groot succes is, blijft het aantal mensen met glasvezel nog elke maand groeien. Tot iedereen straks supersnel en betrouwbaar internet via het KPN-netwerk heeft.

De voordelen van glasvezel via KPN

Glasvezel via KPN heeft een aantal fijne voordelen. Zo is de internetverbinding via glasvezel mega snel, je kan tot wel 500 Mb/s downloaden, streamen, Netflixen, gamen en uploaden. En van KPN ben je altijd al betrouwbaar internet gewend, dus dat is mooi meegenomen. Daarnaast kunnen alle apparaten in huis dus moeiteloos tegelijk online zijn. Langzame wifi door te veel apparaten op het netwerk is nu verleden tijd.

En wist je dat glasvezel ook voor een hele hoge kwaliteit televisie zorgt? Met glasvezel kun je namelijk televisiekijken via uw internetaansluiting. Zelfs jouw geluid zal een stuk helderder klinken. Wanneer je televisie via glasvezel laat lopen, kan je alle programma’s live pauzeren of doorspoelen. En wat dacht je van programma’s vooruitkijken? Dat is namelijk ook één van de mogelijkheden.

Nu je dit leest, denk je natuurlijk dat er alleen maar voordelen aan het gebruik van glasvezel internet zitten? Dat is ook zeker waar, maar er is ook één nadeel aan deze vorm van internet voor bij jou thuis. Namelijk het feit dat nog niet iedereen van dit netwerk gebruik kan maken. Helaas is nog niet heel Nederland aangesloten op het glasvezelnetwerk. Vooral de plaatsen in de buitengebieden dienen nog even geduld te hebben.

Dit komt doordat glasvezel zo nieuw is dat het voor elke bestaande individuele woning moet worden aangelegd. Dit kost tijd. KPN werkt heel hard om iedereen op dit netwerk aan te sluiten. Dus wie weet geniet jij binnenkort ook al van supersnel en betrouwbaar internet!

Online.nl

Online.nl

Online.nl is een snelle en betrouwbare internetprovider. Wist je dat je bij Online.nl kunt kiezen uit snel DSL of glasvezel internet? Het mooie is dat zij gebruikmaken van het veilige KPN-netwerk. En wanneer je voor glasvezel kiest, kan je tot wel 200 Mb/s aan internet gebruiken. Dit maakt een film of software programma downloaden een fluitje van een cent. Je zit niet onnodig lang te wachten of jezelf te irriteren aan een lage internetsnelheid.

En wanneer je na het internet vergelijken een abonnement bij hen afsluit, komt er altijd gratis een monteur bij je langs om de draadloze wifi-modem voor je te installeren. Dus wanneer je een goede service en super snel internet belangrijk vindt, kan je gerust voor Online.nl kiezen.

Hoe werkt glasvezel van Online.nl precies?

Internet heeft een belangrijke rol in ons dagelijkse leven aangenomen. Sommige mensen zeggen zelfs dat de toegang tot internet zo belangrijk voor ze is, dat ze letterlijk gek worden als hun internet het niet doet. Via Online.nl ben jij ervan verzekerd dat je overal en altijd, snel internet hebt. Zij werken namelijk met glasvezelkabels. En het woord zegt het al, de mega dunne vezels in de kabel zijn gemaakt van glas. En dit zorgt er op haar beurt weer voor, dat je met een ongekend hoge snelheid kunt internetten. Zowel op het moment als je iets wil uploaden, maar ook zeker bij het downloaden.

Glasvezel is vooral interessant op het moment dat er meerdere mensen en dus ook meerdere devices tegelijk van het internet in jouw huis gebruik zullen maken. Des te meer gezinsleden er tegelijkertijd internetten, des te langzamer jouw server zou kunnen worden. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Vandaar dat glasvezel een goede uitkomst kan zijn. Met glasvezel ben je namelijk verzekerd van de hoogst haalbare internetsnelheid die er op de markt te vinden is. Met glasvezel internet van Online.nl, heb jij met jouw internet zelfs geen last van vertraging van de buren.

Hoe kan je glasvezel via Online.nl aanvragen?

Bij Online.nl krijg je naast glasvezel ook altijd televisie bij het pakket. Zonder de combinatie met TV, kunnen zij het pakket helaas niet aan je leveren. Je kunt hun site raadplegen voor meer informatie of mooie lopende deals. Wanneer je glasvezel wil, kan je tijdens het internet vergelijken kiezen uit het glasvezel internet + TV pakket, of uit hun Alles-in-1 pakket. Waar je naast glasvezel en TV ook nog telefonie ontvangt.

Op het moment dat je een pakket bij hen wil afnemen, kan je dit telefonisch of online doen. Je hebt de mogelijkheid om jouw ideale pakket samen te stellen. En wanneer je een abonnement bij hen afsluit, ontvang je een gratis wifi modem in bruikleen.

Hoe zorg je ervoor dat het internet van Online.nl geïnstalleerd wordt?

Jouw glasvezel internet installeren was nog niet eerder zo makkelijk. Online.nl stuurt je namelijk een simpel doe-het-zelf pakket op, waarmee jij binnen de kortste keren van supersnel internet kunt genieten. Voor de mensen die wat minder technisch of handig zijn, hebben zij een uitstekende gratis monteur service. En wanneer je aangeeft dat de installatie zelf niet lukt, sturen zij binnen een week al een ervaren en professionele monteur langs jouw huis.

Oxxio

Oxxio

Oxxio bestaat al sinds 2000 en is ooit begonnen als energiebedrijf. Nu zijn zij uitgebreid met een pakket om te internetten, tv te kijken en te bellen. Bij Oxxio kan je tegen een interessante prijs zowel jouw energie als jouw internet regelen. Hun kernwaarden zijn betaalbaar, vooruitgang en eenvoudig. Samen met de Oxxio app kan je op elk gewenst moment jouw verbruik in de gaten houden. Het bedrijf staat erg open voor feedback en dat maakt het interessant voor haar klanten. Want Oxxio luistert echt naar verbeterpunten en tips. Waardoor je bijna een internetaanbieder op maat terugkrijgt voor een betaalbaar maandtarief.

De voordelen van het netwerk van Oxxio

Oxxio maakt gebruik van het betrouwbare en snelle KPN-netwerk. Misschien is het gek dat juist een bedrijf wat bekend staat als energieleverancier, internet aanbiedt. Maar bij Oxxio vinden zij het juist de normaalste zaak van de wereld.

Want hoe fijn is het, als jij door jouw energieleverancier een combinatie korting kunt ontvangen voor internet, tv, bellen en energie. Dan heb je juist een totaalpakket voor een veel scherpere prijs. Verder bieden zij vaak gratis tv-pakketten aan. Zo kan je bijvoorbeeld gratis FOX Sports Eredivisie kijken. Verder is overstappen naar internet, tv en bellen via Oxxio erg simpel.

Wist je dat veel Nederlanders al jaren bij dezelfde internetaanbieder zitten? En dat zij jaarlijks ruim 150 euro zouden kunnen besparen op het moment dat ze naar Oxxio overstappen? En als je het KPN-netwerk al gewend bent, is het al helemaal slim om naar Oxxio over te stappen. Want je blijft hetzelfde netwerk gebruiken, maar dan een heel stuk goedkoper. Een van de voornaamste redenen dat mensen na het internet vergelijken voor Oxxio kiezen.

De kosten van internet, tv en bellen via Oxxio

Bij Oxxio kan je naast energie, internet, tv en bellen ook kiezen voor een pakket waarmee je naast de energie alleen internet ontvangt. Daar pak je volgens Oxxio ook al een mooie korting mee. Wanneer je meer wil weten over de precieze kosten, raden wij je aan om na het internet vergelijken een kijkje op hun site te nemen. Het mooie is dat Oxxio vaak een interessant introductieaanbod heeft.

Het is belangrijk om te weten dat de optie voor internet via Oxxio op dit moment alleen beschikbaar is voor hun energieklanten. Het voordeel hiervan is dat de bestaande klanten als eerste de nieuwe, slimme en snelle dienstverlening kunnen aanvragen. Het energiebedrijf geeft aan daarna pas te willen kijken naar andere mogelijkheden, om via het internet aan meerdere mensen aan te bieden.

Komt er ook Oxxio mobiel?

Oxxio geeft aan dat zij vaak de vraag van klanten krijgen, of zij ook een mobiele provider gaan aanbieden. Op dit moment starten zij net met het aanbieden van internet, tv en bellen. Dus voorlopig sluiten zij dit nog uit. Maar zoals Oxxio zelf al zegt blijven zij altijd vernieuwen en luisteren ze naar de vraag van hun klanten. Dus wie weet starten zij in de toekomst ook nog wel Oxxio Mobiel op. Dan heb je écht al jouw digitale zaken bij dezelfde leverancier onder één dak ondergebracht.

T-Mobile

T-Mobile

T-mobile staat natuurlijk vooral bekend als een mobiele internetprovider. Maar wist je dat zij ook verschillende internet pakketten voor thuis aanbieden? Je kan zelfs een pakket samenstellen, wat volledig bij jouw wensen en verwachtingen past. Zo kan je bijvoorbeeld uit verschillende soorten breedbandinternet en snelheden kiezen. En wanneer je jouw abonnement wil uitbreiden of aanpassen, kan je dit op een later moment altijd gratis regelen.

Wanneer je tijdens het internet vergelijken voor internet via T-Mobile kiest, ben je verzekerd van snel en betrouwbaar internet. Voordat jij je aanmeldt, kun je al checken hoe hoog de maximale snelheid van het internet op jouw adres is. Door jouw postcode in te vullen tijdens het internet vergelijken weet je direct waar je aan toe bent.

Welke modem ontvang je via T-Mobile?

De wifi-modem die door T-Mobile geleverd wordt is een gloednieuw Zyxel model. Deze modem bevat de allernieuwste specificaties en zorgt er daarom ook voor dat jij voor al jouw apparaten in huis, razendsnel internet ontvangt. Denk hierbij aan zorgeloos 4K streamen, gamen in hoge resolutie zonder haperingen en meer. Zo kan jouw hele gezin online zijn en genieten van kwalitatief en snel internet.

En voor de kinderen is de Zyxel al helemaal een goede modem. Jij kan namelijk zelf de wifi limiet instellen per apparaat wat aan de modem gekoppeld zit. Op die manier kunnen jouw kinderen nooit te laat online blijven en beperk je het aantal uur achter hun tablet of telefoon en game installatie.

Daarnaast claimt T-Mobile dat de Zyxel modem tot wel 50% sneller is dan alle modems van KPN en Ziggo. Dus op het moment dat je een vooruitstrevende modum een must vindt voor jouw internetgebruik, is T-Mobile uiterst geschikt als internetaanbieder.

Hoe weet je welke internetsnelheid je minstens nodig hebt?

T-Mobile biedt tijdens het internet vergelijken drie soorten pakketten aan. En deze pakketten zijn onderverdeeld in de minimale en maximale snelheidscategorie die zij te bieden hebben. Hoe weet jij nou welk pakket het beste bij jouw situatie past? T-Mobile geeft op hun site uitvoerige beschrijvingen van de pakketten die zij leveren. Hierdoor weet je precies voor welk pakket jij het beste kunt gaan. Hun Basic pakket bijvoorbeeld is ideaal voor één tot twee personen in huis. Je kan dan gerust tegelijk Netflixen, gamen, streamen en op het internet surfen.

Hun Fast pakket is er voor grotere gezinnen. Hiermee kan je ongestoord internetten met meerdere mensen tegelijk. Of je kan het internet inzetten voor professioneel gebruik of om er een stuk intensiever mee te gamen. En als laatste is er het Premium pakket. Die is er voor de echte diehards. Hiermee kan je namelijk hoogwaardige kwaliteit video’s op meerdere apparaten tegelijk afspelen, streamen en downloaden.

Terwijl je daarnaast ook nog zonder haperingen kunt gamen. Ook het uploaden van grote bestanden naar de Cloud gaat supersnel. Dit is dus ideaal als je ondernemer bent en vanuit huis werkt.

Glasvezel via T-Mobile?

Het ligt aan jouw postcode of je al gebruik kunt maken van het supersnelle glasvezel internet via T-Mobile. Op hun site kan je dit checken door jouw postcode en huisnummer in te vullen.

Youfone

Youfone Internet

Youfone is er op het moment dat je tijdens het internet vergelijken snel en betrouwbaar internet zoekt. Wanneer je voor Youfone kiest ontvang je namelijk DSL-internet via het KPN-netwerk. En afhankelijk van jouw adres en woonplaats, kan je ook nog voor glasvezel internet kiezen. Hiermee kan je met een snelheid tot maximaal 500 Mb/s up- en downloaden. En dat is niet het enige wat je van Youfone ontvangt.

Wanneer je voor hun internet only of alles in 1 abonnement kiest, ontvang je altijd een gratis wifi-modem. De modem is meteen ook een router. Dus dan kan je zowel draadloos als bedraad, heel simpel verbinding maken met het internet.

De voordelen van internet vergelijken via Youfone

Het mooie aan internet via Youfone is, dat je het internet only abonnement tegen een scherp tarief kunt aanvragen. Dit is ideaal op het moment dat je geen gebruik maakt van tv of vast bellen. Wanneer je internet hebt, kan je namelijk gewoon Netflix of andere apps naar jouw tv streamen. Dit scheelt je serieus in de maandelijkse kosten.

Maar ook op het moment dat je tijdens het internet vergelijken wel graag tv en vast bellen in jouw abonnement wil toevoegen, kan dit via Youfone tegen een mooi maandelijks tarief. Daarnaast krijg je dus supersnel internet tot 500 Mb/s en de gratis wifi-modem opgestuurd. Wanneer je vragen hebt, kan je altijd gebruik maken van hun gratis klantenservice.

Wat is het verschil tussen DSL en glasvezel internet?

Beide vormen van internet zijn breedbandinternet. Breedbandinternet staat ook wel bekend als stabiel en vooral erg snel internet. Bij DSL is het zo, dat er gebruik wordt gemaakt van de telefoonlijn in huis. De telefoonlijn zorgt ervoor dat het internet in huis kan worden ontvangen en verzonden. De snelheid van DSL ligt aan de plek waar je woont. Als je dichtbij een wijkcentrale woont, heb je sneller internet dan wanneer je hier verder vandaan zit. DSL is vrijwel overal te gebruiken.

Glasvezel is de allernieuwste vorm van breedbandinternet. Door de glasvezelkabel kan deze vorm van internet erg snel alle signalen over grotere afstanden verzenden en ontvangen. Dit zorgt ervoor dat glasvezel internet de snelste vorm van internet is. Het enige nadeel is, dat glasvezel nog niet overal en voor iedereen beschikbaar is. Maar daar wordt wel aan gewerkt.

Heeft jouw tv en vaste telefoonlijn invloed op de snelheid van het internet?

Via Youfone ontvang je altijd jouw eigen netwerk. De aansluiting tussen de wijkcentrale en jouw huis wordt niet gedeeld met andere klanten. Dit betekent dat je voor internet, tv en bellen altijd alleen jouw eigen apparaten op het netwerk aangesloten hebt zitten. Doordat Youfone gebruikmaakt van het KPN-netwerk, zorgt KPN ervoor dat zij de maximale bandbreedte, die voor jouw netwerk mogelijk is, activeren.

Het kan zijn, dat wanneer jouw tv of vaste lijn uit staat, de ontvangers nog wel aan staan. En dit kan lichtelijk invloed hebben op de snelheid van jouw internet. Maar dat is bijna niet te merken. Wanneer je er wel last van hebt, dien je de ontvangers uit te schakelen of contact met Youfone op te nemen.

Ziggo

Ziggo

Zoals je tijdens het internet vergelijken zult zien is Ziggo is één van Nederlands grootste internet aanbieders. Zij bieden je internetsnelheden tot 1000 Mb/s en daarmee kan je vliegensvlug over het net surfen, streamen, Netflixen, gamen en nog veel meer. Met hun bekende Power Promise beloven ze je, dat je overal en altijd door heel jouw huis een sterke en perfecte internetverbinding hebt. Zelfs als je in een huis met meerdere verdiepingen woont, heb je op zolder een hele goede verbinding.

Bij Ziggo gaat het erom dat je met het hele gezin, of met al jouw collega’s tegelijk van snel en goed internet gebruik kunt maken. Op die manier ben je online, wanneer jij dat wil!

De verschillende pakketten die Ziggo je te bieden heeft

Ziggo heeft een drietal pakketten die interessant zijn op het moment dat je snel en betrouwbaar internet in huis wil halen. Internet & TV bijvoorbeeld biedt je razendsnel internet van 1000 Mb/s. Bij dit pakket ontvang je ook nog eens meer dan 125 tv-zenders met een scherpe beeldkwaliteit. En je kan ook nog eens overal online tv kijken met de Ziggo GO app. Hiermee kan je jouw favoriete programma’s opnemen, pauzeren en terugkijken wanneer jij wil. Daarnaast kan je er ook nog eens films en series bekijken.

Het meest gekozen pakket van Ziggo tijdens het internet vergelijken is hun Alles-in-1 pakket. Hiermee krijg je alle eerder genoemde opties maar kan je ook nog eens bellen naar vaste lijnen en mobiel tegen een scherp tarief. Wanneer je een klein pakket wil afsluiten maar wel gebruik wil maken van 1000 Mb/s, kan je kiezen voor hun Internet & Online TV-pakket.

Hiermee heb je supersnel internet, gegarandeerd goede wifi en 50 tv-zenders + de Ziggo Go app. Wanneer je meer wil weten over de verschillende pakketten van Ziggo, kan je hun site raadplegen. Zij bieden je keuzehulp aan, zodat je het pakket kiest wat het beste bij jouw situatie past.

Ziggo biedt je veiligheid gedurende de tijd dat je online bent

Ziggo vindt het belangrijk dat jij altijd en overal veilig online bent. Want wanneer je nietsvermoedend met openbare wifi verbonden bent, in een café of op een andere plek, lopen jouw bestanden gevaar. Even snel geld overmaken, kan resulteren in het feit dat je gehackt wordt. Ziggo is er voor jou op deze momenten en zorgt ervoor dat jij geen risico loopt.

Ziggo Safe Online is een initiatief van Ziggo in samenwerking met F-secure. En laat F-secure nou net dé beveiligingsexpert die wereldwijd bekend staat als een zeer betrouwbare en goede partner op dit gebied. Met het Safe Online pakket bescherm je al jouw persoonlijke gegevens, jouw kinderen en alle apparaten in jouw huis die bij Ziggo aangesloten zijn.

Met het Ziggo Safe Online pakket kan je altijd en overal veilig internetten. Er zit een antivirus bij, die al jouw software veilig houdt en je kunt op een veilige manier internetbankieren. Daarnaast kan jij als ouder instellen wat voor content jouw kinderen te zien krijgen. Zo kan je geweld, gokken of bepaalde social media kanalen voor jouw kinderen blokkeren. Daarnaast kan jij ook jouw apparaten op afstand vergrendelen en verwijderen. Dit komt erg van pas op het moment dat jij jouw apparaat verliest of wanneer het van je gestolen wordt.

3 Wifiboosters gratis bij Ziggo

Stap nu over naar Ziggo en ontvang 3 Smart Wifiboosters gratis of 6 maanden korting .
Klik hier om het aanbod van Ziggo te bekijken >

×