Met een ICS-creditcard korting op juridisch advies

Leestijd: 2 minuten

Creditcards zijn tegenwoordig bijna (of eigenlijk helemaal) een voorwaarde om bepaalde zaken aan te kunnen schaffen. Wie bijvoorbeeld een vliegticket aan wil schaffen wordt bij een online bestelling zonder uitzondering om zijn creditcard gevraagd. Voor privégebruik is een creditcard dus al buitengewoon handig, voor zakelijk gebruik geldt dat nog veel meer. Al was het maar omdat er dan niet met fysieke bonnetjes hoeft te worden gewerkt wanneer uitgaven moeten worden verantwoord voor de administratie of de belastingaangifte.

Zakelijke creditcard en juridische ondersteuning

Bij het aanschaffen van producten of diensten kan er soms weleens wat fout gaan. Een goede juridische rugdekking is dan wel prettig. Gelukkig wordt die door de meeste creditcardmaatschappijen ook gegeven. Zo is het heel gebruikelijk dat een aankoop verzekerd is zodat u het gegarandeerd geleverd krijgt. Juridische complicaties die te maken hebben met de daadwerkelijke aankoop van een product kunnen dus meestal vermeden worden.

Maar wie zakelijk gebruikmaakt van een creditcard heeft meestal meer zakelijke belangen dan alleen maar de aankoop van een product of dienst. Bent u eigenaar of medewerker van een onderneming dan kan zakelijke juridische ondersteuning op verschillende vlakken erg handig zijn.

Nu vraagt u zich misschien af wat dat met een creditcard te maken heeft… Op zich niet veel, behalve dan dat ICS (International Card Services) voor ondernemers met een zakelijke creditcard een interessant aanbod heeft. Namelijk een forse korting op de juridische dienstverlening van LegalMatters.com. Zijn er zaken waar u in juridisch opzicht als ondernemer tegenaan loopt dan helpen de specialisten van deze firma u graag uit de brand. En wanneer u een zakelijke creditcard van ICS bezit (bijvoorbeeld een Visa-card) dan doen ze dat dus tegen een gereduceerd tarief. Een leuke mogelijkheid, want als u kunt besparen moet u dat natuurlijk doen.

Wat hebt u als eigenaar van een zakelijke creditcard van ICS nu eigenlijk precies aan het aanbod van LegalMatters.com? Nou, in eerste instantie is er natuurlijk de korting die u krijgt wanneer u een lidmaatschap aangaat bij LegalMatters.com. Maakt u gebruik van de aanbieding die aan een houder van een zakelijke ICS-creditcard wordt aangeboden dan bedraagt die korting 10 procent op maandbasis. En korting kan een ondernemer natuurlijk niet afslaan!

Uiteraard is de inhoud van de service die LegalMatters.com u biedt minstens zo belangrijk. Zo krijgt u bijvoorbeeld een gratis ‘Legal Fitheidstest’ aangeboden. Onder dit stickertje gaat een check schuil waarbij uw onderneming onder de loep wordt genomen.

De juridisch specialisten van LegalMatters.com kijken naar uw handelsnamen, domeinnamen en merknamen. Er wordt dan gecheckt of al deze zaken op de juiste manier geregistreerd en wanneer dat niet het geval is wordt precies aan u uitgelegd welke stappen u nog moet nemen. Naast deze ‘Legal Fitheidstest’ is er voor u een jurist bereikbaar op het moment dat u dat nodig hebt. Zolang het vraagstuk maar met het Nederlands recht te maken heeft staan de juristen van LegalMatters.com u bij.

Andere jurist?

Aangezien u als eigenaar van een zakelijke ICS-creditcard korting krijgt op juridisch advies van LegalMatters.com is het wellicht interessant om met deze partij in zee te gaan. In de eerste maand van de samenwerking kan dit zelfs gratis aangezien u een zogenaamde ‘gratis proefmaand’ krijgt aangeboden. En hebt u toch liever een andere juridisch adviseur omdat LegalMatters.com niet bevalt? Met een opzegtermijn van 1 maand bent u zo weer onder de overeenkomst uit.