Atlantis Financiers

Atlantis Financiers zakelijke leningen

Hoe Atlantis Financiers ondernemers kan helpen. Voor veel “kleinere” ondernemers is het vinden van een partij die hen wil financieren best een lastige opgave. We hebben het dan over ondernemers in het MKB; het midden- en kleinbedrijf. De financiële cijfers die een investeerder graag ziet zijn meestal nog niet voor handen, of het acceptatiebeleid is zo streng dat alleen grote bedrijven voor financiering in aanmerking komen. Een vervelende situatie voor de MKB’er met ambities. Wanneer een grote bank niet wil financieren dient er naar een alternatief gezocht te worden. Gelukkig voor de ambitieuze MKB’er is dat alternatief ook daadwerkelijk voorhanden. Bijvoorbeeld bij Atlantis Financiers.

Klik hier om zakelijke leningen te vergelijken

Atlantis Financiers voor MKB’er en ZZP’er

Atlantis FinanciersDe reden dat Atlantis Financiers meer voor MKB’ers en ZZP’ers kan betekenen dan een traditionele bank is (althans volgens Atlantis Financiers zelf) vooral een kwestie van willen. Atlantis geeft namelijk aan dat ze hier bereid zijn om “meer risico’s te nemen dan de gemiddelde financier”. Dat dit betekent dat meer ondernemers in aanmerking komen voor een krediet bij Atlantis Financiers mag duidelijk zijn.

Het ondernemerskrediet

Wie bij Atlantis Financiers in aanmerking wil komen voor een zakelijke lening moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet de minimale jaaromzet 150.000 euro bedragen. Daarbij maakt het niet uit hoelang de onderneming bestaat. Een krediet aanvragen bij Atlantis kan online. Wie liever de telefoon pakt kan ook een belletje plegen. Omdat het krediet specifiek voor uw persoonlijke situatie geldt kan er in algemene zin niet echt een uitspraak worden gedaan over de hoogte van het geldbedrag van de financiering. Wie een aanvraag doet krijgt op basis van de ingevulde, of telefonisch doorgegeven, gegevens binnen twee of drie werkdagen een aanbod op maat van Atlantis Financiers.

Financiering van openstaande facturen

Veel ondernemers herkennen de frustratie. Een klant is bijzonder traag met betalen en het gaat om een fors bedrag. Een bedrag dat goed gebruikt zou kunnen worden om een noodzakelijke of gewenste investering te doen. Vooral ondernemers die zaken doen met een overheidsinstantie hebben hier opvallend vaak mee te maken. Zit er dan niets anders op dan wachten totdat de klant eindelijk met het geld over de brug komt? Niet als het aan Atlantis Financiers ligt.

Zij bieden namelijk een zogenaamd Impuls Krediet voor ondernemers die met een dergelijke situatie te maken krijgen. De debiteurenportefeuille dient als onderpand. In ruil voor die debiteurenportefeuille wordt door Atlantis Financiers een bedrag overgemaakt dat gebruikt kan worden om direct te investeren. Dit bedrijf dekt en financiert tot het volledige bedrag van de debiteurenportefeuille. Een Impuls Krediet geeft de ondernemer in het MKB en de ZZP’er met de eenmanszaak dus financieel de nodige ruimte op het moment dat uw klanten minder haast hebben met betalen dan u hebt met het ontvangen van het openstaande bedrag.

3.9/59 ratings