Uwgeldonline

Lenen via Uwgeldonline

Hebt u niet al te veel zin om urenlang te lopen zoeken naar de partij waar u een gunstige lening af kunt sluiten? Dan is het misschien een goed idee om dat zoeken aan een gespecialiseerde partij over te laten. Bij voorkeur een onafhankelijke intermediair. Een voorbeeld van zo’n intermediair is Uwgeldonline. Bij Uwgeldonline vindt u financieel specialisten die het aanvragen van de juiste lening begeleiden en de lening voor u regelen.

Vergelijk Uwgeldonline met andere aanbieders

Welke leningen sluit u af via Uwgeldonline?

UwgeldonlineDe service die Uwgeldonline biedt is behoorlijk uitgebreid. Dat wil zeggen: u kunt bij deze intermediair kiezen uit verschillende leenvormen. Logischerwijs kunt u per leenvorm ook nog kiezen voor het bedrag en de looptijd die het best bij u past. De drie leenvormen waarvoor u bij Uwgeldonline terecht kunt zijn de volgende: de Persoonlijke Lening, het Doorlopend Krediet en een Lening voor Woningeigenaren. Om even kort geïnformeerd te worden over deze vormen van geld lenen bespreken we ze hier even in het kort.

De Persoonlijke Lening

Het zal geen verbazing wekken dat u bij Uwgeldonline terecht kunt voor een Persoonlijke Lening. Dit is één van de meest bekende leenvormen die worden aangeboden. Bovendien zit de Persoonlijke Lening vrij overzichtelijk in elkaar. U leent een vast bedrag tegen een rentepercentage dat u vooraf afspreekt en dat gedurende de looptijd vast blijft staan. Bovendien ligt ook het aantal termijnen waarin u afbetaalt al van tevoren vast. Zeg nu zelf. Overzichtelijker kan haast niet.

Het doorlopend krediet

Vanzelfsprekend is ook het Doorlopend Krediet een leenvorm die u via Uwgeldonline kunt regelen. Misschien is deze vorm van lenen nog wel bekender dan de Persoonlijke lening. Een Doorlopend Krediet is ideaal wanneer u altijd wat geld achter de hand wilt hebben voor het doen van een grote uitgave. Het werkt in feite als volgt: u spreekt een kredietlimiet af. Dit is het maximale bedrag dat geleend kan worden.

Zolang u de limiet niet bereikt kunt u dus geld blijven opnemen. Alleen over het bedrag dat u daadwerkelijk hebt opgenomen betaalt u rente. Bij een Doorlopend Krediet betreft dat een variabele rente. Het rentepercentage kan dus fluctueren. Hebt u de financiële ruimte om af te lossen dan kunt u dat op elk gewenst moment doen. Hiermee brengt u uw rentekosten natuurlijk weer omlaag. Een Doorlopend Krediet kunt u in principe eindeloos door laten lopen.

Lening voor Woningeigenaren

Een derde leenvorm waar de intermediairs van Uwgeldonline u kunnen helpen is de zogenaamde Lening voor Woningeigenaren. Eigenlijk is dit type lening een afgeleide van het Doorlopend Krediet. In die zin dat er sprake is van een variabele rente en eveneens een variabele looptijd. Net als bij het Doorlopend Krediet kunt u steeds weer aflossen en opnemen (uiteraard maximaal tot de afgesproken kredietlimiet).

Wat is er dan anders aan een Lening voor Woningeigenaren ten opzichte van een Doorlopend Krediet? We beginnen even bij een extra eis die gesteld wordt. Aan de naam van de leenvorm is dit al te zien. Alleen mensen die een eigen woning bezitten komen in aanmerking voor dit type lening. Je zou dus kunnen zeggen dat het om een vrij exclusieve groep gaat. Levert deze leenvorm dan ook nog wat op? Zeker! Zo is de rente van een Lening voor Woningeigenaren lager dan bij een Doorlopend Krediet. Dat komt omdat het gegeven dat u een eigen woning bezit als extra garantie geldt. Dit type krediet is dan ook gebaseerd op de WOZ-waarde van uw woning.

Verzekeringen bij Uwgeldonline

Hebt u geen behoefte aan een lening maar wel aan een verzekering? Ook dan kan een specialist van Uwgeldonline heel goed functioneren als intermediair. U hoeft dus niet zelf allerlei vergelijkingen te gaan maken. U geeft simpelweg de noodzakelijke gegevens door aan Uwgeldonline en vervolgens gaat er een medewerker die zich op professionele wijze bezighoudt met verzekeringen voor u aan de slag. Wilt u tegelijkertijd uw huidige verzekering opzeggen dan is dat dankzij de Opzegservice van Uwgeldonline zo gepiept. Daar hoeft u niets voor te doen. Elk jaar kijkt Uwgeldonline of u nog steeds de laagst mogelijke premie betaalt.

4.1/514 ratings