Saldodipje

Saldodipje.nl Flitsleningen

Waarom een Minikrediet afsluiten bij Saldodipje?

Veel mensen komen het weleens tegen, misschien u ook wel: door onverwachte omstandigheden of tegenslag zit u even krap bij kas. Dat is natuurlijk heel vervelend. Vooral als er nog bepaalde (vaste) uitgaven moeten worden gedaan voordat het salaris weer is gestort. In dat soort situaties is het fijn als er even een soort van overbruggingsmogelijkheid is. En die mogelijkheid bestaat ook. Een zogenaamde flitslening kan u uit de brand helpen. En zo’n flitslening kan worden afgesloten bij Saldodipje.

 ProductMax. 1e LeningMax. LeningMax. LooptijdStorting 
Saldodipje
* Geen BKR-toetsing
€400€150062 Dagen24 UurAanvragen >
Klik hier om Saldodipje te vergelijken met andere aanbieders

Saldodipje flitslening: wat is het?

SaldodipjeEen flitslening is een relatief klein bedrag dat geleend kan worden en dat snel op de rekening van de aanvrager wordt overgeschreven. Bij veel aanbieders van minileningen gebeurt de overschrijving zelfs binnen 24 uur nadat de aanvraag is goedgekeurd. Ook Saldodipje.nl hanteert deze termijn. Een flitslening is dus echt een lening om snel een (onverwacht) financieel gat – of een saldodipje, zo u wilt – op korte termijn te repareren. Daarbij is het wel belangrijk om te weten dat een flitslening in een korte termijn en tegen een relatief hoge rente moet worden afgelost.

Wie, bijvoorbeeld bij Saldodipje, een flitslening afsluit moet dus wel zeker weten dat de lening op tijd kan worden afgelost en dat de gevraagde rente kan worden voldaan.

Wat kan ik lenen bij Saldodipje?

Aangezien Saldodipje een aanbieder van flitsleningen is kunt u uiteraard geld bij hen lenen. Maar hoeveel kunt u lenen bij Saldodipje? Dat ligt aan een aantal factoren. Sowieso kan iemand die voor het eerst een minikrediet afsluit bij Saldodipje maximaal 400 euro lenen. In het vervolg is het maximale bedrag dat geleend kan worden 1500 euro. Overigens kan het voorkomen dat Saldodipje laat weten dat u het maximale bedrag (1500 euro) niet kan lenen in verband met uw kredietwaardigheid.

Beoordeling kredietwaardigheid

Omdat deze aanbieder natuurlijk zeker wil weten dat de lening kan worden afgelost wordt er door de organisatie een onderzoek ingesteld naar de kredietwaardigheid van de persoon die de lening aanvraagt. Aan de hand van de uitkomst van dat onderzoek wordt besloten of de aanvraag wordt goedgekeurd. Als extra zekerheid dat er aan de voorwaarden wordt voldaan is het noodzakelijk om een garantiestelling te regelen.

Dat kan op twee manieren. Ofwel kiest u voor een persoon die u kent (bijvoorbeeld een vriend of familielid), ofwel laat u een extern bedrijf garant staan. In dat laatste geval wordt de garantiestelling door Global Guarantee aangeboden. Dit bedrijf vraagt overigens wel een bepaald bedrag voor het regelen van de garantstelling. Houd er dus rekening mee dat u dat bedrag ook kunt (en moet) betalen.

Nu vraagt u zich misschien af wat de reden kan zijn om met Global Guarantee in zee te gaan, het kost immers extra geld? Toch kan een garantstelling ‘van buitenaf’ behoorlijk prettig zijn. Veel mensen vinden het niet ideaal wanneer anderen uit hun omgeving te weten komen dat ze er financieel even wat minder goed voorstaan. En wanneer u een bekende moet gaan vragen of diegene garant voor u wil staan is uw privacy op dat punt natuurlijk volledig naar de knoppen.

Terugbetalen bij Saldodipje

Een lening moet vanzelfsprekend worden terugbetaald. Anders is het ook geen lening maar een gift. Bij een flitslening is het zo dat u een relatief laag bedrag leent dat u binnen een behoorlijk korte termijn weer moet terugbetalen. Bij deze kredietverstrekker is dat niet anders. De looptijd van een flitslening bij Saldodipje is minimaal 15 dagen en maximaal 62 dagen. Tussen die twee uitersten kunt u zelf wat manoeuvreren, zodat u een looptijd aan kunt vragen waar u zich prettig bij voelt.

Overigens is het wel zo dat een hoog bedrag een langere minimale looptijd heeft dan een laag bedrag. Andersom geldt hetzelfde: leent u slechts 100 euro dan kunt u geen gebruikmaken van een maximale looptijd van 62 dagen.

Rente bij Saldodipje.nl

Zoals gebruikelijk bij een lening wordt u geacht rente over het geleende bedrag te betalen. Wanneer u de voorwaarden voor een lening bij dit bedrijf doorleest zal u het woord “rente” echter niet tegenkomen. Dat betekent vanzelfsprekend niet (hoe jammer dat ook is) dat u bij Saldodipje de beschikking kunt krijgen over een renteloze lening.

Het geval is namelijk dat er bij Saldodipje een andere term voor “rente” gebruikt wordt. Bij Saldodipje.nl wordt namelijk het begrip JKP gebruikt. JKP is een afkorting voor Jaarlijks Kostenpercentage. Het JKP is een bedrag dat niet alleen uit de rente bestaat die u moet betalen, maar uit ‘alle kosten berekend die u verplicht bent te maken in verband met de Leningsovereenkomst.

3.7/521 ratings