Hypotheek24

Hypotheek24.nl

Op zoek naar de juiste hypotheek? Dan bent u bij Hypotheek24 aan het juiste adres. Waarom? Lees verder.

Een eigen woning is voor veel mensen een droom. Maar het is ook een forse investering die niet voor iedereen is weggelegd. Waar het vaak op aankomt? De hypotheek. Want aan een hypotheekaanvraag worden nu eenmaal wat eisen gesteld. Het zou toch jammer zijn wanneer u er pas achter komt dat u geen hypotheek kunt krijgen op het moment dat u al bij een hypotheekadviseur aan tafel zit. Zonde van uw tijd. Gelukkig biedt Hypotheek24 de mogelijkheid om dit soort situaties te voorkomen. Want al lijkt het soms ingewikkeld, dankzij de werkwijze van Hypotheek24.nl is het afsluiten van een hypotheek verrassend eenvoudig. En u hoeft er de deur niet eens voor uit!

Bekijk hier het aanbod van Hypotheek24

Bereken de maximale hypotheeksom via Hypotheek24

Hypotheek24Om een passende hypotheek af te kunnen sluiten is het belangrijk dat u eerst weet hoe hoog de maximale hypotheeksom mag zijn die u zich op basis van uw financiële situatie kunt veroorloven. U zal de hoogte van de hypotheek dus moeten berekenen. Dat klinkt natuurlijk bijzonder ingewikkeld. Met name wanneer u van uzelf weet dat u geen economisch of financieel specialist bent. Direct bij dit eerste punt bewijst Hypotheek24 al dat het toch eenvoudiger is dan de meeste mensen denken. De tool op de website waarmee u tot het juiste bedrag komt is bijzonder overzichtelijk. Eerst wat persoonlijke informatie (burgerlijke staat, aantal kinderen en dergelijke).

Vervolgens wordt er in vijf stappen een risicoprofiel opgesteld. Op dat moment krijgt u al de eerste tip over het aantal jaar dat u de rente vast zou kunnen zetten. De volgende stap is het analyseren van de financiële situatie. Denk hierbij aan vragen over rood staan op een bankrekening, het (eventuele) bezit van een creditcard en het aantal leningen of kredieten dat u al hebt lopen. Het invullen van deze vragen kost nog geen 10 minuten. U krijgt direct een maximale koopsom en een maximaal hypotheekbedrag op uw scherm te zien.

Matcht de hypotheeksom met het huis dat ik wil?

Het zou goed kunnen dat u uw oog al op een huis hebt laten vallen. Maar is uw (maximale) hypotheeksom daarvoor toereikend? Ook dat is eenvoudig na te gaan. U vult de gevraagde gegevens in en er rolt een bedrag uit waar u mee verder kan. De informatie die u even in moet vullen heeft betrekking op onder meer de koopprijs van de woning en het type woning dat het betreft. Zelfs wanneer u van plan bent te gaan verbouwen kan dit worden meegenomen in de berekening. Alle kosten die bij de aankoop van een huis worden gemaakt worden nu automatisch toegevoegd door Hypotheek24. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van een taxatierapport en de notariskosten.

Nog enkele eenvoudige vragen verder is het moment daar: Hypotheek24.nl tovert de drie hypotheken op uw scherm die het best passen bij de gegevens die u hebt ingevoerd. Dit zijn hypotheken van gerenommeerde hypotheekverstrekkers als Centraal Beheer Achmea, ABN Amro en Aegon. Is het zo eenvoudig? Ja, zo eenvoudig is het!

Professioneel advies bij Hypotheek24

Een hypotheeksom berekenen is dus bijzonder eenvoudig. Maar wat als u toch graag met een financieel expert zou willen praten? Hypotheek24 is voorbereidt op zo’n situatie. Niet zo gek ook, het afsluiten van een hypotheek is voor veel mensen een forse stap. Logisch dat een consument graag nog even een extra check uit wil voeren. En bij Hypotheek24.nl is dat dus geen enkel probleem. U kunt gewoon online een gratis belafspraak van een half uur in plannen. Een expert beantwoordt alle vragen die u nog hebt.

Bent u tevreden? Dan is het tijd om de zaak definitief rond te maken. U doet de aanvraag en u levert de noodzakelijke documenten aan. Uiteraard moet er vervolgens nog wel het een en ander gekeurd worden, maar dat gaat over het algemeen behoorlijk vlot. Hypotheek24.nl begeleidt u bij elke stap die u neemt om de hypotheekaanvraag succesvol af te ronden. Alle papierwerk wordt op die manier geregeld en uiteraard op zo’n manier dat het allemaal voldoet aan de strenge regels van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Voor uw eigen financiële bestwil!

4.1/515 ratings