Frisia

Informatie over Frisia Financieringen

Op zoek naar informatie over de producten van Frisia? Hier kun je alle informatie vinden.

Het aantal (online) leningverstrekkers dat financiële diensten (lees: leningen) aanbiedt op de Nederlandse markt is zo groot dat het voor de gemiddelde consument bijna niet mogelijk is om er de perfecte lening die van toepassing is op zijn specifieke situatie er tussenuit te pikken. Met name omdat de eisen die aan een leningaanvraag worden gesteld niet altijd even duidelijk zijn.

Vergelijk Frisia met andere aanbiedersBekijk hier het aanbod van Frisia

Op dat punt is Frisia Financieringen een prettige uitzondering. Frisia biedt zelf geen leningen aan, maar heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen bij de aanvraag van een lening. Dat betekent voor u dat u goede rugdekking van experts hebt bij het bepalen van uw keuze voor de juiste lening. Wanneer u een keuze gemaakt hebt brengt Frisia uw lening onder bij één van de partijen waarmee wordt samengewerkt.

Frisia werkt samen met:

Frisia FinancieringenOmdat de ene lening de andere niet is moet u kunnen kiezen. Om u voldoende mogelijkheden te geven werkt Frisia daarom samen met onder andere Qander, Interbank en Nationale Nederlanden. Er valt dus heel wat te kiezen. Het enige wat u hoeft te doen is een offerte aanvragen. En omdat de specialisten van Frisia u de zaken uit handen nemen wordt er automatisch voorkomen dat er (financiële) addertjes onder het gras zitten.

Soorten leningen

Behalve de enorme expertise die de specialisten van deze kredietverstrekker in de strijd kunnen gooien is ook de hoeveelheid aan mogelijkheden bij deze kredietbemiddelaar een bijzonder interessant gegeven. Vanzelfsprekend kunt u een persoonlijke lening via deze kredietaanbieder afsluiten. Dit type lening is met name interessant wanneer u (eenmalig) een grote uitgave wilt financieren.

Hebt u liever doorlopend wat extra financiële middelen tot uw beschikking dan ligt het afsluiten van een doorlopend krediet meer voor de hand. Naast deze twee -vrij standaard- leenvormen kunt u bij dit bedrijf ook terecht voor een passend WOZ-krediet. Een WOZ-krediet is in feite een doorlopend krediet, maar dankzij uw eigen woning (als u huiseigenaar bent) ligt het te betalen rentepercentage verrassend laag. Wie als huiseigenaar gebruik wil maken van de voordelen van eigen woningbezit met betrekking tot een persoonlijke lening sluit uiteraard de WOZ persoonlijke lening af.

Alles online bij Frisia

Bij het afsluiten van een lening kan het aanvragen ervan soms nogal frustrerend zijn. In het geval van veel leningaanbieders hangt u lange tijd aan de telefoon, en soms wordt u zelfs geacht een fysieke afspraak te maken. Bij deze aanbieder heeft u hier geen last van. Deze kredietbemiddelaar garandeert dat het volledige aanvraagproces online plaats kan vinden. U hoeft er uw huis dus niet eens voor uit. Hebt u een lening uitgezocht dan hoeft u de boel alleen nog even te ondertekenen en terug te sturen. Uw handtekening zetten is dus het enige dat u niet via uw computer doet.

Volledig onafhankelijk

Bij sommige bemiddelaars is er sprake van afhankelijkheid richting een bepaalde partij. Dat wekt op zijn minst de indruk dat u niet altijd het meest passende aanbod krijgt, bij Frisia hoeft u hier niet bang voor te zijn. Dit bedrijf is volkomen neutraal. Bovendien betaalt u bij Frisia geen advieskosten en ook geen bemiddelingskosten. U krijgt zelfs geen factuur!

4.2/516 ratings