Doorlopend Krediet Aanvragen

Een Doorlopend Krediet Aanvragen via Geld24.nl

Doorlopend krediet aanvragen? Start hier. Wie een doorlopend krediet aan wil vragen heeft hiervoor verschillende mogelijkheden. Je kunt een afspraak maken met je bank en langskomen voor een gesprek. Het voordeel hiervan is dat mensen met verstand van zaken je kunnen informeren over de mogelijkheden die er in jouw specifieke geval allemaal zijn.

Vergelijk hier alle Doorlopende Kredieten en doe een Online Aanvraag

Als je geen zin of tijd hebt om een gesprek aan te gaan bij de bank is het online afsluiten van een doorlopend krediet ook een optie. Tegenwoordig maken de meeste mensen van deze mogelijkheid gebruik.

Een Doorlopend Krediet Aanvragen bij de bank

Als je besluit om een doorlopend krediet af te sluiten door middel van een afspraak bij de bank is het belangrijk dat je de nodige gegevens bij je hebt op het moment van het gesprek. Dit zijn vooral financiële gegevens zoals bijvoorbeeld je loonstrookje en gegevens over eventuele andere leningen die je hebt lopen (bijvoorbeeld een persoonlijke lening).

Online een Doorlopend Krediet Aanvragen

Doorlopend Krediet aanvragen via Geld24.nlDe meest gemakkelijke manier om een doorlopend krediet af te sluiten is door dit online te doen. Je regelt jouw doorlopend krediet dan gewoon vanuit je luie stoel achter je pc. Omdat je zelf alle gevraagde informatie in zal moeten vullen moet je er voor zorgen dat je alle benodigde informatie bij de hand hebt. Zaken waarin de kredietverstrekker (de bank) geïnteresseerd is hebben te maken met je inkomsten, persoonlijke gegevens (Burgerservicenummer) en je burgerlijke staat. Al deze gegevens zijn voor de bank noodzakelijk om uit te kunnen zoeken of jij een persoon bent waaraan ze zonder overdreven risico’s een doorlopend krediet kunnen slijten. Om zeker te weten dat je niet in financiële problemen verkeert checkt de bank gegevens over je kredietgeschiedenis bij het BKR (Bureau Kredietregistratie). Bij deze instelling doet de bank ook een melding op het moment dat ze een doorlopend krediet aan jou verschaffen.

De voorwaarden voor het aanvragen van een doorlopend krediet?

De voorwaarden die een kredietverstrekker, meestal een bank, stelt om in aanmerking te komen voor een doorlopend krediet kunnen per financiële instelling verschillen. Toch zijn er een aantal standaard voorwaarden waar je bij elk doorlopend krediet van uit kunt gaan. Deze voorwaarden hebben we hier voor je opgesomd:

  • Je moet tenminste tenminste 21 jaar oud zijn en bij sommige aanbieders 23 of 25 jaar
  • De aanvrager moet in Nederland woonachtig zijn
  • Je mag niet ouder zijn dan de maximumleeftijd die bij de betreffende bank geldt ( meestal rond de 70 jaar oud)
  • Een doorlopend krediet aanvragen met een uitkering is niet mogelijk, over een vast en bestendig inkomen beschikken

Als je er zeker van bent dat een doorlopend krediet aanvragen voor je is én je weet zeker dat je aan de voorwaarden kunt voldoen zonder in de problemen te komen is het zaak om de bank te kiezen die het beste bij jouw wensen past. Over het algemeen zal dit uiteindelijk de bank zijn waar je al klant bent omdat meestal wordt geëist dat je een rekening hebt bij de bank waar je het doorlopend krediet afsluit. Is er een andere bank met veel betere voorwaarden dan kan je natuurlijk altijd overwegen om een extra rekening bij die bank te openen.

Last but not least: bedenk goed dat geld lenen altijd een risico inhoudt! Het is dus zaak om he goed te laten informeren over alle ins en outs tijdens het doorlopend krediet aanvragen.

Doorlopend Krediet Aanvragen
2.5 (49.66%) 29 stemmen