Doorlopend Krediet Aanvragen

Een Doorlopend Krediet Aanvragen via Geld24.nl

Wil je een Doorlopend Krediet Aanvragen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Een fysieke afspraak bij de bank is een optie. Online heb je het voordeel dat je in één oogopslag alles voor je hebt en snel kunt vergelijken. Gebruik hiervoor de vergelijkingstool van Geld24 om alle doorlopende kredieten naast elkaar te zetten.

Vergelijk hier alle Doorlopende Kredieten en doe een Online Aanvraag

Een doorlopend krediet aanvragen bij de bank

Doorlopend Krediet aanvragenWanneer je er toch voor kiest om een afspraak te maken bij je bank, vergeet dat niet de nodige documenten mee te nemen. Denk aan financiële gegevens, waaronder loonstroken en eventuele gegevens over andere lopende leningen.

Online Doorlopend Krediet Aanvragen

Wil je direct actie ondernemen, dan kun je je aanvraag voor een doorlopend krediet beter online afhandelen. Hier zul je alle gegevens zelf moeten invullen, dus ook hier is het belangrijk dat je alle documenten bij de hand hebt. Denk bij het doorlopend krediet aanvragen aan documenten, die gerelateerd zijn aan inkomsten, persoonlijke gegevens en je burgerlijke staat.

Deze gegevens worden door de bank gebruikt om te zien dat ze geen overdreven risico lopen. Zo worden ook de BKR (Bureau Kredietregistratie) gegevens geraadpleegd om inzage te krijgen in je kredietgeschiedenis en zal er een melding gedaan worden bij de verschaffing van je nieuw doorlopend krediet.

De voorwaarden bij een doorlopend krediet

De voorwaarden, die komen kijken bij de aanvraag voor een doorlopend krediet, kunnen per kredietverstrekker in bepaalde mate van elkaar verschillen. Desalniettemin kun je tijdens het doorlopend krediet aanvragen rekening houden met een paar standaard eisen:

  • Je bent ouder dan 21 jaar (in sommige gevallen is dit 23 of 25 jaar)
  • Je bent woonachtig in Nederland
  • De maximumleeftijd ligt meestal rond 70 jaar
  • Je hebt een vast inkomen, dus geen uitkering

Vergelijk doorlopende kredietverstrekkers

Heb je besloten een doorlopend krediet aan te vragen en weet je dat je aan de voorwaarden voldoet, ga dan vooral goed vergelijken. Kies de bank die het beste bij jouw situatie past. In veel gevallen zal dit de bank zijn waar je al klant bent, omdat er vaak de eis wordt gesteld dat je een rekening hebt bij de desbetreffende kredietverstrekker.

Last but not least: Geld lenen kost geld!

3.7/561 ratings