De Nederlandse Kredietmaatschappij

Denederlandsekredietmaatschappij.nl

Duidelijke informatie over De Nederlandse Kredietmaatschappij. Wie geld leent moet ofwel zelf de nodige financiële kennis aan boord hebben, ofwel zich heel goed laten informeren door een specialist. Bij een lening is het van belang de risico’s goed af te wegen om te voorkomen dat u problemen krijgt met het nakomen van uw financiële verplichtingen.

Klik hier om DNKM met andere kredietverstrekkers te vergelijken

Bent u iemand die veel kennis hebt van financiën en economische zaken, en bent u er van overtuigd dat u in staat bent om op een verstandige manier een lening af te sluiten zonder dat u advies van een specialist nodig hebt? In dat geval is het afsluiten van een lening op basis van “execution only” een mogelijkheid. Hierbij wordt door de leningverstrekker enkel de lening afgesloten zonder dat daarbij adviesgesprekken worden ingepland.

Een leningverstrekker die op deze manier opereert is bijvoorbeeld De Nederlandse Kredietmaatschappij. Om ervoor te zorgen dat het risico enigszins beperkt blijft wordt de kredietwaardigheid van de lener door De Nederlandse Kredietmaatschappij wel gecheckt bij het BKR (Bureau Kredietregistratie).

De Nederlandse Kredietmaatschappij: Persoonlijke Lening

De Nederlandse Kredietmaatschappij - Geld24.nlDe verschillende leenvormen waar u bij De Nederlandse Kredietmaatschappij uit kunt kiezen zijn behoorlijk divers. De kans dat de door u gewenste lening door deze aanbieder wordt aangeboden is dus vrij groot. Zo is er de Persoonlijke Lening waarbij u een bedrag tussen de 5000 en 75.000 euro kunt lenen. Uiteraard nadat u aan de voorwaarden (zoals genoeg kredietwaardigheid) hebt voldaan.

Om de exacte voorwaarden van deze leenvorm op een rijtje te krijgen zult u een offerte bij De Nederlandse Kredietmaatschappij aan moeten vragen. Zaken als de hoogte van de rente hangen namelijk af van welke partnerbank u kiest. De Nederlandse Kredietmaatschappij werkt namelijk samen met een aantal partnerbanken. Vraagt u een offerte op dan biedt De Nederlandse Kredietmaatschappij u een overzicht met de verschillende aanbiedingen. Een persoonlijke lening heeft een vaste looptijd en de lasten aan rente en aflossing zijn ook elke maand gelijk.

De Nederlandse Kredietmaatschappij: Doorlopend Krediet

Wie op zoek is naar een flexibele leenvorm komt vroeg of laat het doorlopend krediet tegen als mogelijke optie. Bij deze vorm van lenen kan er van het leenbedrag tussentijds een gedeelte worden opgenomen, maar er kan ook tussentijds worden afgelost. Het voordeel hiervan is dat er alleen rente betaald wordt over het bedrag dat daadwerkelijk is opgenomen. Wat eventueel een nadeel kan zijn is het feit dat de hoogte van het rentepercentage kan fluctueren. De rentelasten zouden op een bepaald moment dus wat hoger uit kunnen vallen dan u van te voren gehoopt of ingeschat had.

Afhankelijk van een aantal persoonlijke gegevens wordt het maximaal te lenen bedrag vastgesteld door De Nederlandse Kredietmaatschappij. Dit proces kan meestal binnen enkele dagen afgerond zijn.

De Nederlandse Kredietmaatschappij: Combinatie Krediet

Een bijzondere leenvorm die u kunt afsluiten bij De Nederlandse Kredietmaatschappij is het zogenoemde Combinatie Krediet. In deze kredietvorm worden een Doorlopend Krediet en een Persoonlijke lening gecombineerd. Dat betekent dus ook dat u in dit geval te maken krijgt met zowel een vaste als een variabele rente.

Voor de Persoonlijke Lening binnen het Combinatie Krediet wordt een vaste looptijd inclusief een vaste rente en aflossing afgesproken. Voor het Doorlopend Krediet binnen het Combinatie Krediet gelden de flexibele regels van een ‘gewoon’ Doorlopend Krediet. Het voordeel van het Combinatie Krediet is dat u een groter bedrag kunt lenen dan met een afzonderlijk Doorlopend Krediet of een Persoonlijke Lening mogelijk is. Om onaanvaardbare risico’s te voorkomen vraagt De Nederlandse Kredietmaatschappij relevante (financiële) documenten bij u op.

3.6/526 ratings