Amstelgeld

Amstelgeld Leningen & Verzekeringen

Meer weten of Amstelgeld? Lees het hier.

Misschien herkent u het wel: u bent op zoek naar een lening of een bepaalde verzekering. Maar het aanbod van de verschillende partijen op de markt is zo groot dat het lijkt alsof u de juiste keuze nooit zal kunnen maken. Wat u in zo’n geval nodig hebt is een professionele financiële dienstverlener die voor u de beste deal uit het vuur kan slepen. Amstelgeld is zo’n financiële dienstverlener.

Vergelijk Amstelgeld met andere aanbieders

In de volksmond wordt vaak over zogenaamde “tussenpersonen gesproken. Op zich prima, maar daarmee doe je partijen als Amstelgeld toch wel een beetje te kort. In het concrete geval van dit bedrijf zit er gewoon een geolied team dat ervoor zorgt dat u een lening op maat, of een verzekering die precies bij u past kunt afsluiten. Ook als u zelf niet voldoende financiële kennis hebt om die keuze helemaal zelfstandig te maken.

Lenen van geld via Amstelgeld

Amstelgeld leningenAls kredietbemiddelaar is dit een prima partij om mee in zee te gaan op het moment dat u een lening af wilt sluiten. Wanneer u uw aanvraag indient bij dit bedrijf gaan de financieel specialisten bij van dit bedrijf direct aan de slag om op basis van uw gegevens de juiste “match” tot stand te brengen.

Doordat Amstelgeld met bijzonder veel kredietaanbieders samenwerkt is het voor Amstelgeld goed mogelijk om precies dat type lening aan u voor te stellen dat ook echt bij u en uw persoonlijke situatie past. Uiteraard kijkt deze dienstverlener daarvoor naar verschillende aspecten die allemaal weer met elkaar samenhangen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld speciale mogelijkheden die soms worden aangeboden, maar ook aan rentepercentages en voorwaarden (want deze zaken kunnen per aanbieder zoals u weet nogal verschillen).

Vanzelfsprekend bekijken de specialisten van dit bedrijf ook goed hoe uw eigen persoonlijke financiële situatie ervoor staat. Een lening via Amstelgeld moet veilig en passend zijn en dat is dan ook precies waar dit bedrijf bij het aanbieden van een lening voor staat. Daarom wordt er bij het aanvragen van een lening ook een BKR-toets bij u uitgevoerd. Op die manier wordt voorkomen dat u een lening afsluit die niet past bij uw financiële mogelijkheden.

En gelukkig maar, want aan geld lenen zit natuurlijk altijd een zeker risico en dat blijft op deze manier prima beheersbaar. Bij dit bedrijf kunt u terecht voor vrijwel elk type lening. Of u nu behoefte hebt aan een persoonlijke lening, een lening om de aankoop van een auto mee te financieren of een doorlopend krediet; bij Amstelgeld weten ze er alles van. Datzelfde geldt overigens ook op het moment dat u de aanvraag van een hypotheek overweegt (op zich ook een lening natuurlijk).

Een verzekering regelen via Amstelgeld

Geld lenen is één ding, maar er zijn natuurlijk nog wel meer financiële zaken waar u wat hulp bij kunt gebruiken. Gelukkig is deze dienstverlener wat dat betreft erg allround. Want ook voor de verzekering die perfect bij u past is dit de partij waar u contact mee op kunt nemen. Bij dit bedrijf werkt het als volgt: u geeft aan welke type verzekering u nodig hebt (dus welk risico u wilt afdekken) en Amstelgeld gaat voor u op zoek naar de perfecte verzekering. Bovendien hoeft u dan in de komende jaren totaal niet meer naar uw verzekeringen om te kijken.

Dat werkt als volgt: Bij deze serviceverlener betaalt u geen provisie (wat bij verzekeraars vaak wel het geval is) maar u sluit een zogenaamd Serviceabonnement af. Hiervoor betaalt u maandelijks een bedrag aan Amstelgeld. Waarom zou u dat doen? Heel simpel: Amstelgeld checkt jaarlijks of u nog wel de laagste premie betaalt en wanneer u ergens goedkoper uit bent krijgt u gewoon een voorstel om over te stappen. Gaat u daar op in? Dan regelt deze partij voor u de overstap. U hoeft zelf dus helemaal geen actie te ondernemen.

5/510 ratings