Oxxio

Oxxio Energie

Oxxio Energie - Geld24Oxxio is één van de talloze energiemaatschappijen waar u als klant tussen kan kiezen als u op zoek bent naar een leverancier voor uw stroom en uw gas. Natuurlijk is de prijs van de energie een belangrijk punt voor vrijwel elke consument. Het is goed mogelijk dat een overstap van uw huidige energieleverancier naar Oxxio u een leuke besparing op kan leveren. Wel is dit uiteraard afhankelijk van een aantal factoren aangezien niet elke Nederlander bij deze energieleverancier het goedkoopst uit zal zijn.

Om dit goed uit te zoeken gebruikt u een vergelijkingstool en komt Oxxio daarin als goedkoopste uit de bus dan is een overstap natuurlijk zo gemaakt. Er zijn echter nog andere redenen om over te stappen naar deze energiemaatschappij. Vooral consumenten die gevoelig zijn voor innovatie en vernieuwing zullen zich waarschijnlijk thuis voelen bij deze energiemaatschappij. Bij Oxxio investeren ze namelijk fors in de modernste technieken om uw energieverbruik en uitgaven inzichtelijk te maken. Een goed voorbeeld hiervan is de Oxxio App. Met deze app is het energieverbruik goed te monitoren en dat maakt besparen natuurlijk ook eenvoudiger.

Contracten en diensten van Oxxio

Wat het type contract betreft verschilt deze leverancier eigenlijk niet van veel andere maatschappijen. U krijgt de keuze om een contract te tekenen voor 1 jaar, 2 jaar of voor 3 jaar. Aan een dergelijk contract zit u vast en u krijgt stroom geleverd die is opgewekt in Europese windmolenparken. Groene stroom dus. Wie liever op een eenvoudige manier van zijn contract af wil kan kiezen voor het zogenaamde “modelcontract”. Bij dit modelcontract worden variabele tarieven gehanteerd en dit contract kan maandelijks worden opgezegd. Ook bij het modelcontract is de stroom voor 100 procent opgewekt via Europese windmolens. Wie over wil stappen van zijn huidige energieleverancier naar Oxxio wordt hierbij geholpen. Het bestaande contract wordt namelijk door Oxxio zelf opgezegd. Geen gedoe dus, en voor veel consumenten is dat gewoon een enorm pluspunt en een reden om een overstap extra goed te gaan overwegen.

Oxxio
4 (80%) 1 stemmen