Nederlandse Energie Maatschappij

De Nederlandse Energie Maatschappij

Nederlandse Energie MaatschappijKlik hier om Energie te vergelijken

Een beetje concurrentie op de energiemarkt is altijd goed, want over het algemeen profiteert de consument van concurrerende energiemaatschappijen. De Nederlandse Energie Maatschappij is wat dat betreft zeker een onderneming die het vuurtje opstookt. Deze nog relatief jonge energiemaatschappij (amper 10 jaar oud) heeft de geprivatiseerde energiemarkt behoorlijk opgeschud. Zowel de zakelijke klant als de consument die gas en stroom voor thuis af wil nemen kan bij de Nederlandse Energie Maatschappij terecht.

De vraag die voor u als consument echter relevant is gaat natuurlijk over uw persoonlijke situatie. Want is het mogelijk om te besparen door een overstap te maken naar de Nederlandse Energie Maatschappij? Voor een aantal consumenten zal dit zeker het geval zijn. Bent u benieuwd of dit ook voor u geldt dan is het verstandig om met behulp van een goede vergelijkingstool de zaken eens rustig op een rijtje te zetten. In elk geval biedt de Nederlandse Energie Maatschappij u een interessante keuze uit diverse energieproducten.

Energieproducten Nederlandse Energie Maatschappij

De energieproducten die de Nederlandse Energie Maatschappij levert zijn in feite van elkaar te onderscheiden in de mate waarin ze “groen” zijn. Voor wat het gas betreft is dat alvast eenvoudig, dat wordt gewoon ingekocht door de Nederlandse Energie Maatschappij en is niet echt groen (dat wil zeggen niet duurzaam gewonnen). Bij de elektriciteit zit dat wat anders. Daar hebt u als consument de keuze. U kunt kiezen uit stroom die is opgewekt met behulp van waterkracht, stroom die is opgewekt met windmolens die ergens in Europa staan, en bent u nogal vaderlandslievend dan kunt u kiezen voor stroom die is opgewekt in Nederlandse windmolenparken.

Afhankelijk van het aanbod is de stroom op jaarbasis enkele euro’s duurder dan de goedkoopste variant. De goedkoopste variant is overigens energie uit waterkracht, de duurste variant is de energie die is opgewekt in Nederlandse windmolenparken. Wie naast de energie die geleverd wordt ook zeker wil zijn van een altijd goedwerkende cv-ketel of zonneboiler heeft een extra reden om over te stappen naar de Nederlandse Energie Maatschappij. Die (onderhoud)services zitten namelijk in het takenpakket van deze onderneming.

Nederlandse Energie Maatschappij
4 (80%) 1 stemmen