Greenchoice

Greenchoice Energie

Greenchoice EnergieUw stroom en gas vormen voor u een belangrijke kostenpost. Het is daarom niet meer dan logisch dat u zich soms afvraagt of u niet te veel betaalt. En inderdaad, veel Nederlanders betalen (onbewust) te veel voor hun elektriciteit en hun gas. Een overstap is dan ook in veel gevallen bijzonder prettig voor uw portemonnee. Bij het afnemen van energie spelen er echter nog wat andere zaken die belangrijk zijn, bijvoorbeeld in hoeverre de energie die wordt afgenomen duurzaam is. Wanneer u dit een belangrijk aspect vindt is een overstap naar Greenchoice misschien wel wat voor u.

Energie vergelijken van alle leveranciers? Klik hier.

De naam van deze onderneming geeft in feite al aan waar het energiebedrijf naar streeft: duurzame energie die niet belastend is voor het milieu. Wat dat betreft levert Greenchoice zijn klanten een handig overzicht omdat u door middel van zogenaamde stroometiketten kunt zijn uit welke bron de energie wordt gewonnen. Maar enkel en alleen het duurzame aspect is natuurlijk niet voldoende om een overstap naar Greenchoice te rechtvaardigen; het kostenplaatje – concreet het bedrag dat u kwijt bent aan energie van Greenchoice – speelt uiteraard mee in de keuze voor een mogelijke overstap. Met behulp van de energievergelijkingstool kunt u eenvoudig zijn of een switch naar Greenchoice vanaf uw huidige aanbieder interessant voor u is.

Energie van Greenchoice

Greenchoice geeft aan de klant de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende contracten. Zo is er de mogelijkheid om een contract van 1 jaar af te sluiten tegen een vast tarief en voor wie wat langer zekerheid wil hebben is er ook nog een vast contract met een looptijd van 3 jar. Wie liever gebruik maakt van een variabel tarief heeft hiervoor bij Greenchoice ook de mogelijkheid. De stroom die u geleverd krijgt is afhankelijk van het contract volledig opgewekt uit wind of een combinatie van wind en biomassa. Het gas is niet per se duurzaam, maar doordat Greenchoice het geleverde gas compenseert door de aanplant van bos gaat het milieu er per saldo in elk geval niet op achteruit.

Greenchoice
4 (80%) 1 stemmen