Essent

Essent Energie

Essent EnergieEssent is één van de grootste en bekendste energiemaatschappijen in Nederland. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar de vraag die voor u interessant is luidt: kan ik met een overstap naar Essent geld besparen in vergelijking met wat ik bij mijn huidige energieaanbieder kwijt ben voor elektriciteit en gas? Dat is niet direct te zeggen aangezien dat afhankelijk is van uw energieverbruik, uw woonplaats en het type contract dat u momenteel heeft lopen. Of Essent voor u een partij is waarbij u kunt besparen is echter vrij eenvoudig na te gaan. Simpelweg door gebruik te maken van een energie vergelijkingstool.

Blijkt Essent voor u inderdaad een logische keuze te zijn en wilt u uw gas en stroom in het vervolg bij deze maatschappij afnemen? Dan kan u ook nog eens rekenen op een aantal leuke welkomscadeaus die het nog leuker maken om over te stappen. Ook voor de consument die op zoek is naar een nieuwe cv-ketel of graag zonnepanelen wil laten installeren kan deze leverancier een heleboel betekenen.

Energieaanbiedingen Essent

Essent heeft (zeker in vergelijking met veel concurrenten) een behoorlijk uitgebreid assortiment aan energiepakketten. Voor u als consument valt er dus zeker wat te kiezen bij deze aanbieder. Een vast contract voor 1 jaar, voor 3 jaar of zelfs voor 5 jaar? Bij deze energieleverancier is dat geen enkel probleem. Voor mensen die per maand willen bekijken of ze (kosteloos) willen opzeggen is er het “BlijfVrij-contract”. Een leuk extraatje is de “ZekerDalen-actie” van Essent. Het stroomtarief van de klant daalt daardoor gegarandeerd elk jaar.

Om ook het daadwerkelijke verbruik van energie te laten dalen heeft deze leverancier bovendien de zogenaamde VerbruiksManager. Een adviestool waarmee klanten adviezen en informatie ontvangen om hun energieverbruik beter te monitoren. De VerbruiksManager is een app, maar er kan tevens gebruik van gemaakt worden door in te loggen in je persoonlijke account die elke klant van Essent krijgt op het moment dat er een contract wordt afgesloten.

Essent
4 (80%) 1 stemmen