Engie Energie

Engie Energie informatie

Engie Energie vergelijkenEngie Energie is misschien niet de meest bekende naam onder de energieaanbieders die op de Nederlandse markt actief zijn, maar misschien kent u deze aanbieder toch. Namelijk onder de vorige naam die werd gehanteerd: dat was namelijk SUEZ Energie, of voor zakelijke klanten Electrabel. Tegenwoordig heet deze energieaanbieder dus Engie en voorziet zij Nederlandse huishoudens van stroom en gas. Engie Energie maakt zich sterk voor het gebruik van duurzame energie en dat werken ze op een originele manier uit. Klanten krijgen namelijk de mogelijkheid om zelf te kiezen uit welke energiebron hun groene stroom afkomstig moet zijn.

Bekijk hier het aanbod van Engie Energie

Tip: Energie Vergelijken? Klik hier>>

Enkele voorbeelden hiervan zijn windenergie uit de Eemshaven, zonne-energie afkomstig van zonnepanelen uit Zwolle of stroom die is opgewekt met behulp van waterkracht uit de Pyreneeën. Het gas dat door de consument bij Engie Energie wordt afgenomen wordt door dit bedrijf gecompenseerd door een bos aan te planten. Duurzaamheid is duidelijk een kernpunt van Engie Energie.

Engie Energie is goedkoop en duurzaam

Duurzame energie is mooi meegenomen, maar aangezien u elke maand de energierekening moet betalen wilt u natuurlijk ook dat de prijs van gas en stroom lekker laag ligt. Engie Energie presenteert zichzelf als een energieaanbieder met een zeer scherpe prijs. Of dat in uw specifieke geval ook opgaat is eenvoudig te achterhalen door de verschillende energieaanbieders te vergelijken. Misschien komt Engie Energie voor u inderdaad wel als goedkoopste uit de bus.

Bij Engie Energie heeft u in elk geval de keuze uit een aantal verschillende energiepakketten. In dat opzicht is Engie Energie te vergelijken met de meeste andere energieaanbieders die in Nederland actief zijn. U kiest bij deze leverancier voor een vast contract van 1 jaar, een vast contract voor 3 jaar of voor de variant “Engie Open”. In dat laatste geval maakt u gebruik van een variabel tarief en is het contract maandelijks opzegbaar. Overigens heeft Engie Energie ook voor zakelijke klanten interessante aanbiedingen waarbij een lage prijs en duurzaamheid belangrijke speerpunten zijn.

Engie Energie
4 (80%) 1 stemmen