Energie Direct

Energie Direct informatie

Start hier met energie vergelijken

Energie DirectEnergie Direct (ook bekend als energiedirect.nl) is een energieleverancier die deel uitmaakt van een Duitse energiegigant, namelijk RWE. Hoewel Energie Direct minder bekend is dan bijvoorbeeld Eneco of Essent timmert deze energieaanbieder sinds zijn entree op de Nederlandse energiemarkt in 2002 flink aan de weg. Vooral in Eindhoven en omstreken is Energie Direct behoorlijk bekend, met name omdat het sinds kort als hoofsponsor van voetbalclub PSV uit Eindhoven fungeert.

Overigens begint Energie Direct ook in de rest van Nederland steeds nadrukkelijker mee te dingen om de gunst van de consument wat er inmiddels toe heeft geleid dat Energie qua marktaandeel de vierde plaats inneemt. Dat heeft uiteraard te maken met de service en de prijs die dit energiebedrijf aan zijn klanten levert. Deze energieleverancier zou dus ook best eens voor u een hele goede optie kunnen zijn wanneer u wilt besparen op de rekening die u maandelijks moet betalen voor uw gas en uw stroom.

Energie Direct heeft een ruime energiekeuze

Of deze energiemaatschappij voor u een interessante partij is om uw energie bij af te nemen is uiteraard afhankelijk van een aantal factoren. Wat wel vaststaat is dat u bij Energie Direct een ruime keuze hebt met betrekking tot de verschillende soorten energieproducten die u bij deze energiemaatschappij af kunt nemen. Zo kunt u een vast contract voor 1 of 2 jaar afsluiten en ook een flexibel contract waarbij de prijs dus kan stijgen of dalen is mogelijk.

Voor de echte PSV-fan is er een speciaal PSV-aanbod (toegegeven, niet iedereen wordt daar even enthousiast van…). Wat ook erg interessant is dat is dat u bij Energie Direct een heel bewuste keuze kunt maken tussen het afnemen van ofwel grijze (dus gewone) stroom, ofwel groene (dus duurzame) stroom. Denkt u dat het goed is om duurzame energie af te nemen, of vindt u het duurzaamheidsthema juist een beetje gehypet? Wat uw standpunt ook is, bij Energie Direct maakt u uw eigen afweging.

Energie Direct
5 (100%) 1 stemmen