Eneco

Eneco Energie

Eneco EnergieEneco is een naam waar vrijwel elke Nederlander wel eens van heeft gehoord. Geen wonder ook: deze energieaanbieder is erg actief op het gebied van reclame en sponsoring. Dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar naamsbekendheid is niet per se een reden om de overstap naar deze energiemaatschappij te maken. Wat wel een reden kan zijn om over te stappen naar Eneco is de service die Eneco biedt en uiteraard de prijs van gas en stroom die u bij dit bedrijf moet betalen.

Wie weet is Eneco voor u wel de perfecte partij. Daar komt u overigens op een snelle en gemakkelijke manier achter, gewoon door de energieaanbieders te vergelijken. Een ding is in elk geval zeker: omdat Eneco een grote aanbieder is kunt u als (potentiële) klant gebruikmaken van veel faciliteiten zoals bijvoorbeeld een “slimme” energiemeter en een speciale thermostaat die u helpt om te bezuinigen op uw energieverbruik.

De producten van Eneco Energie

De diensten die Eneco levert zijn in eerste instantie natuurlijk stroom en gas. Wie zijn energie bij deze maatschappij af wil nemen kan kiezen uit drie verschillende pakketten. Welk pakket het best bij u past kunt u zelf natuurlijk bepalen. Een goede vergelijkingstool kan u daar bij helpen. “Eneco 1 jaar” levert u stroom en gas gedurende een jaar tegen een vast tarief.

Wilt u liever wat langer de boel geregeld hebben zonder dat u tussentijds moet gaan uitzoeken of u het contract wil verlengen dan is “Eneco 3 jaar” een mogelijkheid. Drie jaar lang stroom en gas tegen een vooraf vastgesteld tarief. Dat maakt het lekker overzichtelijk. Wie liever flexibel is kiest voor het pakket met de passende naam “Eneco flexibel”. Hierbij staat de prijs niet vooraf vast maar volgt deze de bewegingen van de energiemarkt.

Wie graag gebruik maakt van volledig duurzame stroom kan voor 1,24 euro per maand extra de zogenaamde Eneco HollandseWind® aanschaffen. Deze stroom is gegarandeerd duurzaam opgewekt in Nederlandse windparken.

Eneco
4.5 (90%) 2 stemmen