E.ON

E.ON Energie

E.ON EnergieE.ON is een buitengewoon grote – van oorsprong Duitse – energieleverancier die met name actief is op de zakelijke markt. Dat wil niet zeggen dat consumenten bij deze energiemaatschappij niets te zoeken hebben. E.On heeft namelijk ook een uitgebreide consumentendivisie als onderdeel van de onderneming. En op de Nederlandse markt heeft E.ON inmiddels een ruime ervaring; deze maatschappij is al sinds 2000 in ons land actief. Over het algemeen hanteert E.ON behoorlijk concurrerende prijzen, dus een overstap naar deze energieleverancier zou best wel eens een behoorlijke besparing op uw stroom- en gasrekening kunnen betekenen.

Om te weten te komen of dat ook voor u het geval is zal u wel even gebruik moeten maken van een vergelijkingstool voor energie, maar dan hebt u ook direct het antwoord op de vraag of E.ON voor u een optie is. Wie geïnteresseerd is in duurzame energie en slimme technologie om de hoeveelheid energie die gebruikt te verminderen doet er sowieso goed aan om eens een kijkje te nemen bij E.ON. Deze maatschappij maakt van deze onderwerpen namelijk echt een speerpunt in de strategie die wordt gevolgd.

E.ON is Duurzaam en Betaalbaar

Aangezien E.ON uiteraard als corebusiness heeft om energie te leveren tegen een acceptabele prijs is het logisch om eerst naar de mogelijkheden op dit punt te kijken. Qua pakketten die aan de klant geleverd worden wijkt E.ON niet zoveel af van de meeste andere partijen op de Nederlandse markt. Dat betekent concreet dat u als klant kan kiezen voor een vast contract met een korte looptijd van 1 jaar, een vast contract met een wat langere looptijd van 3 jaar of een flexibel contract waarbij de prijzen kunnen fluctueren én u het contract tussentijds zonder extra gedoe op kan zeggen.

Wie zelf energie op wil wekken met behulp van moderne technologie heeft een extra reden om met E.ON in zee te gaan: E.ON levert verschillende modellen zonnepanelen waarmee u zelf duurzame energie op kunt wekken. Wekt u meer op dan u zelf verbruikt dan wordt het verschil verrekend (gesaldeerd) met uw energierekening. Met een beetje geluk levert dit u een fikse korting op.

E.ON
4 (80%) 1 stemmen