Budget Energie

Budget Energie Informatie

Vergelijk Budget Energie met andere LeveranciersBekijk het aanbod van Budget Energie

Vergelijk Budget EnergieBudget Energie, in elk geval een onderneming met een naam die verwachtingen wekt. De missie en de visie van deze onderneming spreken wat dat betreft ook voor zich: Budget Energie wil de beste online stroom- en gasleverancier van Nederland zijn. En “beste” betekent in de filosofie voornamelijk de goedkoopste. Of dat in uw geval ook echt zo is hangt natuurlijk af van de specifieke wensen die u hebt en van de mogelijkheden die andere energieleveranciers aanbieden in uw woonplaats. Dat deze leverancier een interessante partij is om mee te nemen in een vergelijking is echter een feit.

Mocht u over willen stappen naar deze energieleverancier dan kan dit snel en eenvoudig want deze partij heeft van het razendsnel overstappen via internet één van de speerpunten gemaakt.

Budget Energie energiemogelijkheden

Budget Energie biedt verschillende mogelijkheden om gas en stroom af te nemen. Er zijn namelijk een aantal pakketten die door deze energieleverancier worden aangeboden. In elk van die pakketten is de stroom die geleverd wordt door deze energiemaatschappij zogenaamde groene stroom. In het geval van Budget Energie is dat ook daadwerkelijk voor 100 procent groene stroom, een gegeven dat niet voor elke energieleverancier vanzelfsprekend is. Voor wie dat een factor van belang vindt is dat natuurlijk een extra motivatie om met Budget Energie in zee te gaan.

Klanten van deze energie aanbieder kunnen kiezen tussen een contract dat voor 1 jaar vast staat, een contract dat voor 3 jaar vast staat of een contract met een variabel tarief dat altijd actueel is. Het variabel contract is bovendien altijd vrij opzegbaar. Voor wie geen zin heeft in gedoe zal de manier waarop de klantenservice geregeld is ook in de smaak vallen. Geen callcenters, maar direct een medewerker aan de lijn. En wie geen zin heeft om te bellen kan op de website chatten met een medewerker.

Budget Energie
4.5 (90%) 2 stemmen