Weststein Prepaid Mastercard

De Weststein Prepaid Mastercard is sinds media Januari 2019 in Nederland te verkrijgen en wordt uitgegeven door Prepaid Financial Services Limited (PFS) in samenwerking met WestStein SIA.

Het bedrijf Prepaid Financial Services Limited is gespecialiseerd in het uitgeven van prepaid creditcards en is gereglementeerd door het Financial Conduct Authority wat eenzelfde organisatie is als de Nederlandse autoriteit financiële markten (AFM).

WestStein SIA is een zogenaamd fintech bedrijf, een bedrijf dat zich richt op het lanceren van innovatieve producten gericht op de financiële markt. Denk hierbij aan spaarrekeningenprepaid creditcards etc.

De samenwerking tussen deze twee bedrijven is in 2015 gestart en in 2019 is dan eindelijk de WestStein prepaid Mastercard in Nederland gelanceerd.

Vraag hier je Weststein prepaid Mastercard Gratis aan >>

Wat is de Weststein Prepaid Mastercard?

Weststein Prepaid MastercardDe Weststein Mastercard is een Prepaid card welke je gratis kunt aanvragen zonder BKR check. De Weststein Mastercard is gekoppeld aan je eigen IBAN rekening waarop je geld kunt storten of op kunt nemen.

Met deze prepaid Mastercard kun je zowel online als offline betalen en ook contactloos betalen behoort tot de mogelijkheden. Ook geld opnemen bij een pinautomaat is geen probleem.

Wil je snel weten wat je bestedingsruimte is? Maak dan gebruik van de app om direct je saldo te bekijken en eventuele betalingen te verrichten.

Voor je veiligheid maakt deze prepaid creditcard gebruik van Mastercard 3D Secure, een speciale techniek die het gebruik van je creditcard veiliger maakt. Daarnaast gebruikt deze kaart gebruik van 2-staps verificatie bij online aankopen.

Wat ook fijn aan deze kaart is dat de kaart onafhankelijk van een bank wordt uitgegeven. Hierdoor ben je niet verplicht een compleet pakket bij een bank af te nemen.

Hoe vraag ik een Weststein Mastercard aan?

Het aanvragen van deze prepaid card kun je volledig online doen. Op de website vul je je persoonsgegevens in en ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Hierna ontvang je een email met een verificatiecode om je account te bevestigen. Omdat je voor deze kaart geen BKR check hoeft te doen is een Weststein Prepaid Mastercard binnen enkele minuten aangevraagd. Na aanvraag ontvang je de Weststein card binnen enkele dagen thuisbezorgd en kun je deze gaan gebruiken voor je betalingen.

Klik hier om je Weststein Prepaid Card direct gratis aan te vragen >>

Kosten van de Weststein prepaid Mastercard

Hier kun je een overzicht vinden van de kosten voor de aanvraag en het gebruik van de Weststein prepaid Mastercard.

  • Aanvraag: €0
  • Maandelijkse bijdrage: €1
  • Kosten opname Geldautomaat: €2.50 (vast bedrag)
  • Limiet Niet geverifieerde gebruiker: €150
  • Limiet Geverifieerde gebruiker: €35000
  • Opname per dag niet geverifieerde gebruiker: €50
  • Opname per dag geverifieerde gebruiker: €1500

Voor een uitgebreid overzicht van de kosten kijk je hier.

Wat is het verschil tussen Geverifieerd en Niet Geverifieerd?

Een niet geverifieerde klant heeft zijn paspoort of ander identiteitsbewijs nog niet geüpload. In verband met internationale wetten tegen terrorisme en witwassen moeten prepaid creditcards een geverifieerde eigenaar hebben.

Je kunt de Weststein Prepaid Mastercard wel gebruiken zonder deze te verifiëren maar dan is je limiet zo laag dat deze kaart weinig interessant in gebruik is.

Het proces van het verifiëren van je account gebeurt volledig online en is binnen enkele stappen afgerond.

4.2/512 ratings