Paysafecard

Paysafecard Kopen

>> Bekijk hier de meest gekozen Prepaid Card van 2019 <<
Waarom een Paysafecard? Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u er niet echt om staat te springen om een creditcard aan te schaffen. Misschien wilt u niet geconfronteerd worden met de mogelijkheid om rood te staan (toch een beetje het idee van een creditcard omdat u pas achteraf betaalt) of u hebt simpelweg niet de mogelijkheid om een creditcard aan te schaffen, bijvoorbeeld omdat u een negatieve registratie bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) hebt staan.

Wat de reden ook is, wanneer u geen creditcard aanschaft is online winkelen niet altijd even gemakkelijk. In webshops van muziekaanbieders (denk aan Spotify) en bij online internetservices (datingservices en dergelijke) gaat men er namelijk zo ongeveer standaard vanuit dat u wél over een creditcard beschikt.

Klik hier prepaid cards te vergelijken en aan te vragen

Wat nu? Toch maar overstag gaan en alsnog een creditcard aanschaffen? Gelukkig hoeft dat met dank aan de services van Paysafecard niet. Met de Paysafecard kunt u namelijk heel gemakkelijk online in webwinkels en dergelijke betalen zonder dat u een creditcard aan hoeft te schaffen. Geen gedoe met kredietwaardigheid maar wel alle voordelen van gewoon kunnen betalen bij de aanschaf van bijvoorbeeld online games.

Wat is de Paysafecard?

Paysafecard online KopenWie online wil kunnen betalen zonder daarvoor een creditcard aan te hoeven schaffen kan voor de Paysafecard kiezen. Deze Paysafecard is geen fysieke kaart, maar in feite gewoon een pincode in combinatie met een account. U kunt de Paysafecard online bestellen bij de Paysafe Group Plc. Op de website van dit bedrijf.

Gaat u liever naar een fysieke winkel dan kan dat natuurlijk ook. Een Paysafecard kopen kan namelijk bij meer dan 500.000 plekken wereldwijd. Ook in Nederland zijn er verschillende tankstations, supermarkten en kiosken waar de Paysafecard kan worden aangeschaft. In feite koopt u in zo’n geval dus gewoon een account met daarbij het gewenste bedrag aan Paysafe-tegoed.

Paysafecard Kopen

De Paysafecard kopen biedt u een aantal verschillende mogelijkheden. U koopt namelijk een pincode waarmee u bedragen over kunt schrijven. Er zijn verschillende pincodes te koop, die corresponderen met een bepaald bedrag. In Nederland kunnen klanten kiezen voor een pincode ter waarde van 10, 25, 50 of 100 euro.

Uiteraard kunt u ook meerdere van deze bedragen op uw account laten zetten. Wanneer u een bepaald bedrag op uw account hebt gezet kunt u dit kosteloos gebruiken om online mee te betalen. Het is echter wel verstandig om geen al te grote bedragen op het account te zetten. De policy van Paysafe is namelijk dat tegoed dat niet binnen 12 maanden is gebruikt vanaf de 13e maand wordt ‘belast’ met 2 euro administratiekosten per maand. Overigens is dit natuurlijk heel eenvoudig te voorkomen door ervoor te zorgen dat u het tegoed binnen een jaar opmaakt.

>> Bekijk hier de meest gekozen Prepaid Card van 2019 <<

Waarvoor Paysafecard gebruiken?

De card kan voor een groot aantal transacties gebruikt worden. Paysafe geeft zelf al een aantal voorbeelden van verschillende toepassingen. Zo wordt de Paysafecard bijvoorbeeld veel gebruikt om online beltegoed aan te kunnen schaffen.

Bent u (of iemand die bij u in huis woont) een groot fan van online gamen? Vaak kunt u met een betaalaccount nieuwe opties aan uw spellen toevoegen. Dat is natuurlijk een interessante mogelijkheid. Ook voor het betalen van deze game-extra’s is deze card het ideale middel. Datzelfde geldt voor het betalen van uw (premium) Spotify-account of uw Dreamload-account. Kortgezegd: alle zaken waarvoor u online moet betalen kunt u veilig en snel regelen met deze card.

Privacy gegarandeerd

Met de Paysafecard maakt u alleen gebruik van de pincode die u koopt via één van de verkooppunten of online. Dat betekent dus dat u tijdens het betaalproces met de Paysafecard nooit persoonlijke informatie zoals uw naam of adres hoeft in te vullen. Met deze betaalwijze is uw privacy dus gegarandeerd.

Het gaat bij de transacties uiteraard om online diensten, want hiervoor is de Paysafecard geschikt. Fysieke producten aanschaffen in een webshop kan vanzelfsprekend niet anoniem, hiervoor is namelijk uw adres nodig want de bestelling moet immers bezorgd worden. In die zin is de Paysafecard dus enigszins beperkt. De diensten waarbij u met deze card kunt betalen zijn overigens overzichtelijk op de website van Paysafe op een rijtje gezet.

Klantenservice Paysafecard

Hebt u eenmaal een Paysafecard aangeschaft dan is het heel eenvoudig om exact bij te houden hoe hoog uw tegoed nog is. Op de site kunt u, door simpelweg de 16-cijferige pincode in te voeren, direct zien hoeveel geld er nog op het account staat. Uiteraard kunt u hiervoor ook gewoon inloggen in uw account.

Hebt u vragen of opmerkingen over uw kaart of lukt het u niet om uw (eerste) betaling via de Paysafecard af te ronden dan staat er uiteraard een professioneel team helpdeskmedewerkers voor u klaar om het probleem op te lossen. Via een mailtje naar de klantenservice geeft u aan hulp nodig te hebben, en die krijgt u dan ook. Hebt u het vermoeden dat er fraude wordt gepleegd met uw Paysafecard dan kunt u uw card 24 uur per dag laten blokkeren. Op die manier gaat er in elk geval niemand met uw tegoed vandoor.

4.3/569 ratings